2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130) |
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 04-08-2023 @Semiko aynı şeyi diyorum işte biz 2 sene kıs kıs kıvranarak süründük, adamlar mantıklı hamlaler ile yürüdü 2 post üstte evet yukatelden 55 milyon aldıklarını yazmıştım, sancak tamam durumu ve mevkisi ortada ama adamda kafada çalışıyor şehride seviyor, nasıl s.kerimden çok nasıl yürür bu kulüp derdinde çünkü aç değil adam doygun, bizde dur şurdanda değdiriyim derdinde kuru gürültü, şu dişçi abileri bekliyorum reklam denemesi mi yoksa gerçekmi ? şaşırdığım olay şu şimdi bu olayı basına yansıtan istanbuldaki bi şahıs alacaklar deyip nahid başkana demediğini bırakmadı , maratondaki genç ile dün gördüm adam istanbul temsilcisi olmuş ee noldu şimdi .... Dahası Marmara, ayazağa birlikte hareket edeceklermiş, olması gereken bumuydu evet lakin neyse ..... Bu arada kayseri onurcan ile anlamış sanırım : ) abim erciyeste kayar artık .... RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - semiko - 05-08-2023 istanbul'da inşallah öyle bir şey olur. çünkü ayazağa da yadsınacak bir grup değil güçlüler. ben samsunu bekler diyordum da hayırlısı artık RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - kerasus - 05-08-2023 ADS ile bizim aramızda bütçe değil vizyon farkı var. ADS'nin harcadığı parayı bizim başkanlara ver(Blackahmetmiş Yamakmış farketmez). Montella'ya vereceği parayla Yılmaz Vural getirip 2 de çöp transfer yapar. Sonra da aynı paraya hem TD işini çözdük hemde 2 futbolcuyu bedavaya getirip Giresunsporun parasını boşa harcamadık klübe kar ettirdik diye reklam yapar. Bizim bazı taraftar da efsane başkan diye elleri parçalanırcasına alkışlardı. Adamlar sorunlu olduğu için büyük klüplerce pek tercih edilmeyen yıldız isim Balotelli'yi getirdi. Hem forma ve kombine satışı gibi taraftardan hemde sponsordan fazlasıyla çıkardı maliyetini. Üzerine de gol atıp oyuncudan faydalandığı maçlar yanına kar. Aynı para bizde olsa, transfer tercihimizi nasıl ve hangi oyunculardan yana kullanırdık bir düşünün bakalım. Sonuç mu? Adamlar marka değerini klüp tarihinin zirvesine çıkarıyor ve 55 milyon TL karşılığında reklam yapıyor. Biz ise Neredeyse malahhe bakkalını ziyaret edip resmi siteden onun reklamını yayınlayacağız bizi kabul ettikleri için teşekkür ederiz diye. Ha sorun bizi yönetenlerde mi? Bence ondan daha büyük sorun yukarıda koyu olarak belirttiğim bunları alkışlayan taraftarda. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - semiko - 08-08-2023 olaya gel champness adanaspor a gitti :/ RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 08-08-2023 (08-08-2023, 16:28)semiko Wrote: olaya gel champness adanaspor a gitti :/ Adam haklı aga bu kadar amatör ve beş kuruşu olmayan yönetimlere neden bel bağlasın ! Devre arasına kalmaz bu iş ilk on hafta nahid başkan olağanüstü kongre ile devreder bu şartlarda devretmeli Giresunspor kimsenin babasının malı değil .... RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - kral1234 - 08-08-2023 Abi karaahmet medyasına kızıyordum ama hakikaten adamlar haklı mk. Bu kadar çapsızlık da olmaz. Hem elindeki futbolcuları kaçır, hem de anlaştığım dediğin adamı kaçır. Başkan baba parası mı yiyerek zengin olmuş acaba? Yoksa bu beceriksizlikle kendi işletmesinin olması falan imkansız. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - semiko - 09-08-2023 futbolu bilmek önemli. nahid başkan yıllarca yöneticilik vermiş deplasmanlara gitmiştir eyvallah. ama futboldaki dinamikleri bilmek çok önemli. futbolu bilen bir başkan gelse çok daha iyi yerlerde oluruz. doğru planlar en azından . bence nahid başkanın en büyük başarısı mustafa hocayı getirmek. mustafa hoca alt yapı odaklı bir hoca. bize geldiğinde başarısız olmasının sebebi kadro yaşlı idi . şimdi biraz daha elinde koz var. takımı koşturur pres yaptırır. umarım gerekli yüklemeyi yapmıştır. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - mvsr - 09-08-2023 Dünya kupasında oyuncu oynattığımız için ve federasyonunda verdiği sezon başı destek parası ile borca karşılık 8 milyonluk bir ödeme kesilmiş.Kasaya girmeden direkt borca giden para var.Blackahmet ve tayfası olsa şöyle yapardı; '8 milyon liralık ödeme gerçekleştirdik'. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - kerasus - 09-08-2023 Bilet fiyatları açıklanmış. Örneğin, maraton 100 TL. Bu fiyatın 1.lig standartlarında ve averaj takımı seviyesinde bir takım için ucuz yada pahalı olup olmaması bir yana... Ama buranın kombine fiyatı 2000 TL idi. Yani maç başı hesaplanınca 20 maçlık. Zaten ligde 20 maç bile yok. Kupa da kaç maç oynayacağın belirsiz. Ortalama bir vatandaşın da hiç maç kaçırmadan istisnasız her maça gitmesi de imkansız gibi. Ki zaten denk gelmesi de çok anlamsız. Kombineyi cazip kılmak için 10-12 maçta kendini amorti etmesi lazım. Şu durumda bu bilet fiyatlarına bu kombine fiyatı basbaya keriz silkelemeye benziyor. Ki bana kalırsa ileri ki maçlarda maçbaşı fiyatlarda da indirime gitmek zorunda kalacaklar. Bizde adettendir çünkü, önce olabilecek maksimum tutarda fiyat belirleriz sonra tribün boş kaldıkça mecburen indirime gideriz. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - ensonüye - 09-08-2023 (08-08-2023, 16:28)semiko Wrote: olaya gel champness adanaspor a gitti :/ Valla gerçekten merak ediyorum Champness Adanaspor'da,Rahmetullah-Doğancan Bandırmaspor'da neler yapacak skora katkı anlamında. Takımda atak olarak sadece Savicevic(1.ligde 44 maçta 5 gol 2 asist) ve Çekdar(1.ligde 58 maçta 6 gol 10 asist) var tecrübeli denebilecek. Hadi diyelim devre arasına kadar iyi kötü puan topladık yönetimin tahtayı açması,tahtayı açıp iş yapacak oyuncular getirmesi falan hep soru işareti. |