2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130) |
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - mvsr - 15-08-2023 (14-08-2023, 22:11)sy200028 Wrote: Galibiyeti geçtim ilk golü kaçıncı hafta atarız bunun hesabını yapalım bence. Averaj takımı oluruz Erol Can, Çektar Sibopcan kim arkadaş bunlar görende real alt yapısında geldiler sanacak bunları götlerinde bir batman pok yazdırmayın beni arkadaş gençlere sözüm yok. Tüm suçlu bu kulubü reklam aracı gören cep doldurmaya yeri gören ama açıklama yaparken Giresun sevdasını dilinden düşürmeyen yavşaklara buna eskiler yeniler hepsi dahil. Güvendiğimiz adamlara bakınca vizyon ve misyon direkt alt ligi işaret ediyor. +1967 Birkaç tanesi gelmiş 22-24-26 yaşlarına futbolcu olacak diye bekliyoruz.Yüklenmek istemiyorum.Eğitmezsen sonucuna katlanırsın. Benimde en sinir olduğum konu budur.Kulübü yiyen içenlere tek laf eden yok.Olan oldu bugünü konuşalım sevdasında herkes.Neden ? Bizi bu duruma kim düşürdüyse çıksın hesabını versin.Birkaç sayfa gerisinde lakırtısını yaptık.Sosyal medyada var başını Ulu'nun çektiği 2-3 tane hırt algı peşindeler halen.Yamak'ı tartışırım.Herkes şuanki yönetim ve eleştirilerinde sonuna kadar haklı.Bu forumda 3-5 kişiyiz ne yazıyorsak o çıkıyor zaten.Ama tek başına günah keçisi değil kimse kusura bakmasın.Bir Ali Koç değil para akıtsın kulübe.Öyle olmasını da isteyen yok, eleştirilerinizde haklısınız.Ufak ve şirin şehir olan Giresun takımına sırt dönmüş durumda.Şehrin abisi, bld. başkanı ve valisi daha sahip çıkmıyor kulübe Yamak'ın eli rahatlasın. Yazdığım gibi hala eski yönetim güzellemesi yapılıyor sosyal medyada deliriyorum.Olan oldu ileriye bakalım nasıl bakalım kardeşim ileriye.Adamlar yemiş içmiş iliğini kurutmuş gidişat amatör nasıl bakacağım ben ileriye.Elimdeki futbolcuların çoğu çocuk orta genç grubunda olanlarda topa vurmayı bilmiyor.Biz oldu bittiye getireceğiz işi. Piyerre ibişinde kim hata yapıp bu kulübün geleceğini çaldı ve şuanda da çalmakta ise hesabını versin bunun derdindeyim.16 yaşındaki o süt gibi çocukları görünce içim acıyor.Onlardan fayda bekleme şekli bu olmamalıydı. Şehrin ileri gelenlerinden bağımsız olarak şehir halkıda destek çıkmıyor kulübüne.Niye ? Marka değeri kalmadı çünkü.Marka diye birşey bırakmadılar.Ben çalışacağım elin işinde milletin ağız kokusunu çekeceğim, azar işiteceğim, kıçımdan ter sökecek para kazanacağım diye, o kazandığım para ile gidip forma alacağım kulübüme gönül verdiğim renklere destek olsun diye X,Y,Z kişisi gelecek benim verdiğim o parayı cukka edecek.İnsanların düşüncesi bu.Marka değeri yerlerde.Sürekli kümede kalma mücadelesi veren bir kulüp.Sürekli sıkıntı çeken bir kulüp.Gelenin borca borç kattığı bir kulüp. Yönetimlerimizin yaptıkları iğrençlikleri yazmaya gerek yok sanırım.Bıktık.Ama yine o isimler etrafında dönüyorsa ve kongrede toplanan insanlar tarafından alkışlanıyorsa diyecek sözüm yok.Kendileri çalıp kendileri oynuyor demektir.Herkes arpasında.Bizler ise figüranlar olmuş oluyoruz.Hiç gerek yok tasa çekmeye. Şerefimizle amatöre düşelim.Üzülmem.Sevinirim artık kimse yiyecek bir şey bulamayacak diye. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - kerasus - 15-08-2023 Cahilliğime verin de, merak ettim bu twitter da malum tayfa feci bir Serkan Ünver güzellemesi yapıyor. Bizim bilmediğimiz nasıl bir seviye atlattı acaba takıma? Hadi transfer beklemiyoruz da, takımı mı korudu? Yoksa paf takım oyuncuları A takıma çıkmak istemiyorlardı da Serkan hoca hatrına mı takıma katıldılar? Neymiş efendim, çok güzel muhabbeti varmış. Rakı masasında mıyız birader bırak muhabbetini de takıma katkısından bahseden yok. Cidden bilmediğimden soruyorum yahu. Güzelleme yapanlardan bir tanesi olsun çıkıp dememiş ki takıma şunu şunu kazandırmıştı diye. Tolga Seyhan için şuan için nötr durumdayım. Geçmişte kötü bir deneyimimiz olsa da önyargılı olmamak lazım. O dönem geldiğinde çok sevinmiş takdir etmiştim. Sonunda Takımı karıştıranlar arasında geçiyordu ismi. Oysa o dönem takım içinde değil asıl dışarıdan baya bir karıştırmaya çalışıldığını yakından biliyorum. Dışarıdan derken, takım dışından ama tabiki şehir içinden. Giresunlu olup takımı karıştırmaya çalışanlar kahraman ilan edilirken Tolga'nın hain olarak anılmasını kabullenmiyorum şahsen. Zaten malum twitter tayfası bukadar gömdüğüne göre kesin hayırlı biridir. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 15-08-2023 O olay Tolga Seyhanın malum Kumyalıya yakın olması ile alakadar bi çekişmedir gidiyor gerçi Giresun hep öyle neyse bu akşam yönetimin yaptığı en mantıklı hareketi 11 genç kardeşimize uzun yıllar içeren sözleşmeler yapması he olurda içlerinden gerçekten bi iki tane bile olsa üst düzey çıkarsa sözleşmesi olur elimizde haydi çantamı aldım ben gidiyorum diyemez... RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - semiko - 16-08-2023 (15-08-2023, 23:22)turkuaz_0628 Wrote: O olay Tolga Seyhanın malum Kumyalıya yakın olması ile alakadar bi çekişmedir gidiyor gerçi Giresun hep öyle neyse bu akşam yönetimin yaptığı en mantıklı hareketi 11 genç kardeşimize uzun yıllar içeren sözleşmeler yapması he olurda içlerinden gerçekten bi iki tane bile olsa üst düzey çıkarsa sözleşmesi olur elimizde haydi çantamı aldım ben gidiyorum diyemez... kumyalı'nın tam ortasında. kumyalı çocuğu . RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - kerasus - 16-08-2023 (15-08-2023, 15:15)kerasus Wrote: Giresunlu olup takımı karıştırmaya çalışanlar kahraman ilan edilirken Tolga'nın hain olarak anılmasını kabullenmiyorum şahsen. Zaten malum twitter tayfası bukadar gömdüğüne göre kesin hayırlı biridir.Konu anlaşılmıştır. Herzaman olduğu gibi yine dertleri Giresunspor değil malum tayfanın. La bir kere şaşırtın be. Olm hiç mi sevmediniz lan Giresunsporu? Bu arada Giresunsporu üst lige yakıştıramayan beyefendi dilini çok sağlam kullanmış bu sefer. Giresunspora yardım etmediği gibi edenleri bile engelleyen şahsı havalimanında karşılamış birde üstüne teşekkür ediyor. Normalde karşılanan kişi karşılayana teşekkür eder dimi. E düşünün artık yalamakta bu kaçıncı seviye acaba Tamam karşıla tabi yalakalık iyidir de, neyin teşekkürü? Ondan sonra destek yok diye ağlarlar. Destek vermemeleri için özellikle uğraşıyorsunuz resmen. Şunu hala öğrenemediniz mi, Bu şehrin siyasileri Giresunspor üzerinden sadece şov yapar. E sen sırf habalimanına geldi diye reklamını yaparsan bu adam birdaha reklam için niye boşa para harcasın? Sen açıkça para vermenize gerek yok biz bedava yapalım reklamınızı diyorsun. Sonra da çıkıp para vermiyorlar diye ağlamak kendinizle çelişiyor. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 17-08-2023 Nahid yamak kongre kararı açıklayacak yazmış bi arkadaş, el çektirilip bi adaymı belirdi hayırdır ? RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - kerasus - 18-08-2023 Birilerinin içi içine sığmıyor heyecandan. Olurda kendilerine yakın biri gelirde, amatöre gitmeden birkaç çorba daha içerler fazladan. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - sy200028 - 18-08-2023 (17-08-2023, 19:43)turkuaz_0628 Wrote: Nahid yamak kongre kararı açıklayacak yazmış bi arkadaş, el çektirilip bi adaymı belirdi hayırdır ? Osman Çırak aday olacak söylentileri var.Hatta kuşlu sitede birisi yazmış RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - semiko - 18-08-2023 (18-08-2023, 19:16)sy200028 Wrote:(17-08-2023, 19:43)turkuaz_0628 Wrote: Nahid yamak kongre kararı açıklayacak yazmış bi arkadaş, el çektirilip bi adaymı belirdi hayırdır ? İsael de gelsin ama . RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 18-08-2023 (18-08-2023, 19:16)sy200028 Wrote:(17-08-2023, 19:43)turkuaz_0628 Wrote: Nahid yamak kongre kararı açıklayacak yazmış bi arkadaş, el çektirilip bi adaymı belirdi hayırdır ? Valla hocam gelsin o da denesin kapanın elinde kalıyor esas ben dişçi abilerden bekliyorum reklamlar bittimi görelim cenağıda hazır kıta bekliyor atmaca gibi mahalle bazında değişim yaşanacak gülüyorum artık valla... az 3-5 para çıksa bende deneyeceğim şansımıda yok tüpçü vermiyor onuda ... |