2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130) |
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 04-01-2024 18 milyon 300 bin çok iyi para dediğim gibi ağababaları daha yok umarım söylenen paralar yatar ... RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - heyulaanil28 - 04-01-2024 heyulaanil28 Wrote:İyi yemiş Black Ahmet ve tayfası bunlardan hesap sormayan namert oğlu namerttir ama biz adamı plaket çakacak şekilde onere ederek gönderdik yetmedi hala space odasılarında trolleri gazetelerindeki maşaları millete laf yetiştirme derdinde Nahide çakmak kolay nede olsa. Adamlar 50 milyon TL indiragandi yapmış biz 18 milyon TL toplanmış seviniyoruz adam olmayız biz... RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Giresun28 - 04-01-2024 Diğer 2 geceyle tahminen 35 40 milyon gibi bir rakam toplanır gibi duruyor burada bence yönetimin yaomasi gereken tahtayı bir sekil bir yerden kaynak bulup tahtayi hemen açması gecelerden gelen parayı oraya kaydırırsın zaten teklif olan topçularda hızlıca satılmalı tahtayı açıp doğru takviyelerle yeniden bir umut kovalanabilir bu ligde her sey ust uste 3 4 galibiyete bakıyor ha seneye yine tahta tehlikesi varsa ve dusmeyi kabul ediyorlarsa alt lige gorede kadro kurulabilir ama amaç bence bir an önce tahtayı açmak olmalı doğru planlama ile bu ligde kalamasak bile 2 3 senelik sözleşmelerle alt ligde borcu çevrilebilir duruma rahat getirip buralara geri dönebiliriz ne kadrolar kalıyor alt ligde RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Yaglidereli - 04-01-2024 O paranın yarısı yatarsa dua edelim, RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 04-01-2024 Yaglidereli Wrote:O paranın yarısı yatarsa dua edelim, Yardımı açıklayıp vermeyenleri resmi siteden ifşa etsinler ! Ben şöyle demiştim aslında dükkan ismi, yok şuranın adayıyım diye para söyleyen evvela makbuzu gönderecek sonra ismi markası söylenecek, tüm bunların yanı sıra bir iş insanı kalıcı gelir adına ısıtma sistemi kuralım malzeme benden % 30 da sistemin ücreti benden dedi umarım onun devamı gelir havada kalmaz, vali, belediye başkanı o konuda devreye girmesi lazım stadın çatısına o sistemi kuralım iş insanı projenin çok iyi rakamlarda gelir getireceğinden bahsetti. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - kerasus - 04-01-2024 18 küsür toplanmış. Kasaya girecek olan 5-7 civarı bişey olur. Bazılarının para vermek istemeyip sırf ismim okunsun diye katıldığı okadar belli ki. Mesela yine bir yardım kampanyasında reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek absürt bir rakam söyleyerek meşhur olan yeni çamoluk. dilenci önüne atar gibi 5000 diyor birde utanmadan. Orada ismin duyulmasından 1 tane bile araba satsan 50-100 bin kazanırsın. 5 nedir la? Bir otobüs firması aramış yine 5000 diyor şaka gibi. 50 kişiyle gittiğin bir istanbul seferinden sadece 5 kişinin tek yön bilet ücreti. Bulancakta hemde iktidar partisinden aday adayı 2000 diyor, gelde gülme şimdi. Olm bukadar ayağa düşürmeyin isminizi be. Ha birde birkaç ay önce kendisine gazeteci süsü veren bir çorbacı arkadaş, Blackahmeti yalama karşılığı Giresunspordan aldığı paranın dekontu ifşa olmuştu. Oda gönlünden kopmuş 500 tl sadaka atıyor. Benim için en iyi rakamlardan bazıları Marmaralı Çotanaklardan 80 bin. Vali 500 bin. Bir aday adayı sanırım 1 milyon vb güzel rakamlarda vardı. Erkan Sözeri de nasıl bir pişkinlik mq aramış bizzat konuşuyor birde. Verdiği de para olsa bari. Birde Zeki Yavru ismi telaffuz edildi ama rakam duyamadım. O ne verdi yada neye anons ettiler anlayamadım. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 04-01-2024 Zeki yavru ve ismini haırlamadığım bir futbolcu alacaklarından 50 bin tl bağışladılar (vazgeçtiler), mustafa kaplan 28 bindi sanırım... Ben dün ismini duyamadığım birçok ismi kafamdan geçirdim bu tarz adamlara ulaşacaksın ki değsin ... Giresunda cafesi olan markalı hemde bi kahvenin 100-150 tl olduğu yerler 5000 bin verdi, 2000 verdi gibi bu paralar kötü değil ama gelirse... vermesin koy mk siteye ifşala .... Enver Yücel ve oğlu (jimnastikçi), Tolga Seyhan, Gökdeniz, Nihat Kahveci, Alperen Şengün, gs başkanı, nerdeler... Tirebolu çay, fiskobirlik, Girsan silah, yavuz fındık vd., freşa, Düğün Salonları sahipleri, büyük marketler afta vb. mütaahitler, nerdeler... Yerel belediye başkanları ve adayları, vekilleri (mhp vekili 100 bin verdi) nerdeler, büyük zat-ı muhterem Canikli nerde ? İstanbulda 3-4 başkan Giresunlu koparsana babacım oyu Giresunlu verecek yapışsana ... Ulan Fındığı olan Her evden 5 kg fındık istesene .... Storede plaka açma olayı 250 den başlıyor güzel iş lakin duyan eden yine biz ! Storeye ürün alacak koyacak para yok borcunu veremediler ki firma mal versin ... olsa satılacak aylardır ürün koyamadılar ki artık ürün gelmez .... Uzaaaaaaarrr gider umarım en kötü 30-40 toplanır tahtayı açabilir ve de 2-3 senenin tutunma topçuları alınabilir, yoksa borç çok zor ... RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 05-01-2024 Benim isimlerini sorduklarım vardı, ali emre sarı twitterde isim isim resim resim etiketleyerek yapıyor 1 er milyon verecek o kadar adam varki içlerinde .... RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - kerasus - 05-01-2024 O isimlere ek olarak bizzat hedef göstereceksin tüm il ilçe belediyelerinde aday adayları için her birinden min. 20 biner TL beklentimiz var diye. Psikolojik baskı hissedecekler seçim öncesi. Zaten o konumda kişiler için çerez parası 20 bin. Ha bazıları yine kulağının ardına yatar tabi o ayrı. Ama aralarında çok daha üstünde vereceklerde çıkacaktır. 100 kişi karşılık verse, min. rakamdan 2 milyon yapar. E aralarında üste çıkacaklar olsa 3-4 milyonu bile bulur belki. Ayrıca burda yazılan ve Ali Emre'nin de twitter da çağrıda bulunduğu kişileri bizzat canlı yayında başkan ismini geçirecek bekliyoruz diye. Enver Yücel vb büyükbaşlar içinse çağrı yapmak yetmez. Bizzat Aytekin başkan veya hatırlı siyasileri araya sokacaksın, onlar arayıp ateşle bişeyler diyecek. Serkan Cihanın bile 750 ateşlediği yerde Enver Yücel nekadar ateşler bilemiyorum. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - mvsr - 06-01-2024 20 bin nedir arkadaş ya ? Asgari ücret 17 bin lira yeni oldu.İş insanları için konuşuyorum 20 bin lira bir gece kulübünde verecekleri hesabın yarısı ancak ediyor.Milletin sırtından Dünya para kazanıyorlar.Takım hiç kimsenin umrunda değil. Kulüp bağışladıkları paraları hesaba yatıranların isimlerinin olduğu listeyi paylaşmış.'Hırsızın' adını göremedim. 1 lira 5 lira atanlarda olmuş.Fazla yorum yapmak istemiyorum ama yapmayın bunu.Rakamı yanlış yazmış olabilirler.Banka komisyonu çok daha fazla.Yapmayın bunu. |