2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130) |
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - kerasus - 06-01-2024 Recep Ulu'nun Twitter tayfa ve Serkan Cihan yine başlamışlar saldırıya. Yav tamam sevmeyin hatta nefret edin eyvallah, ama bugün o gün değil. Yapmayın etmeyin. Az buçuk para gelir gibi oldu insanar ucundan kıyısından umutlanmaya başlıyor, şimdi saldırmanın sırası değil. Ayrıca parayı yatıranların ismini yayınlamak çok kral hareket abicim, bunu da eleştirmezsiniz artık ya. Zaten bağış yaparken "başkanlığı bırakmasa bile" diyerek not düşmek nedir? Başkanın şahsına değil Giresunspora yardım gecesi bu. Başkanı nekadar eleştirdiğim malum, burada yazanlar bilir zaten. Ama bu tayfayı gördükçe Allah korusun diyorum sakın bırakmasın başkan. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - mvsr - 06-01-2024 Başkan ve yönetimi iki kez kongre kararı almış doğru mu ? İkisinde de oy çokluğu ile seçilmiş.İkisinde de aday çıkmamış mevcut başkandan başka.Neyin tantanası bu diye soran olmaz. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - chotanax - 12-01-2024 Fifa tarafından süresiz (ne zaman biteceğine fifanin karar vereceği) transfer yasağı almışız. İlk defa duydum haminu RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - ArmanınPeşinde - 12-01-2024 Lan zaten yok muydu? RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - mvsr - 13-01-2024 Parasını ödeyince kalkıyor diye bir muhabbet döndü akşam ama ne olduğu net belli değil.Bir açıklama gelecek herhalde. Yav anasının babasının suçu yok yine sövdürüyor beni hırsız bey. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - heyulaanil28 - 13-01-2024 Black Ahmet ve tayfası yancıları bunu da Nahid Yamak yaptı derler nede olsa altlarına pisleseler Nahid den biliyorlar. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - ArmanınPeşinde - 13-01-2024 Uçağın iki motorunu da patlatmışsın, düşmeye başlamış. Paraşütünü almış uçaktan atlamış gitmişsin. Yerine acemi pilot geçmiş, demiş bir şekilde en azından minimum hasarla düşüreyim bu uçağı. Sen aşağıdan, yerine geçen acemi pilota uçağı sen düşürdün diyorsun. Yolcular da sen acemisin, bu uçak düşüyor hiçbir şey yapamıyorsun diyor. Evet, adam acemi ve beceriksiz. Fakat uçak neden düşüyor diye soran yok. Karaktersiz herifler. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 23-01-2024 Yaprak kıpırdamıyor herkes eli kolu bağlı beklesin bakalım ! nasıl oldu bilemem ama çektarı amede 3,5 milyona satmışız yalan essah : ) bilemedim, darısı Farukcan (GFK istermiş onunda fatsalı kadiri ise isteyen yok ya da bize satıştan para kalmıyor satamıyoruz, orduya satış bedeli koymuş manyağın biri, kadir bana dünya yıldızı bizden sonra hemen italya, almanya gidecekti sanki hangi gözünüzle izlediniz mk ! hakan k. konyada kalabilse alırdı belki ama ... RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - semiko - 23-01-2024 kadir bu kafayla giderse hiç birşey olmaz . ben anlamıyorum yahu 1 sene şu takıma focus ol. seneye zaten her türlü gideceksin az da olsa şu ligi izleyen var banko oynuyorsun daha ne şov yapıyorsun . kadir özelinde olmasa da diğer arkadaşlar içinde geçerli bu durum . şu takım ciddi manada velinimet. bak erkan'a çıkıyor oynuyor yiyor yada kurtarıyor en azından çabalıyor. normalde 3. kaleci olur kiralanır dururdu . ama sabretti durdu emeğinin karşılığını elbet alacak. insan kalbinin ekmeğini yer diye bir laf var aynı bu şekil. kadiri almak isteyen takım çoktan alırdı . şimdi sakatlandı . kadir normalde çok potansiyelli bir arkadaş . uzun sol ayak daha ne olsun . bak abdülkerim nerelere geldi daha 3-4 sene önceye kadar konya onu kiralıyordu . bu işler sabır işi bir anda yükseğe çıkamazsın RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 26-01-2024 Fifadan dayanışma parası gelmiş 6,7 milyon ... Kulüp 8 ayrı alacaklıya dağıtılmıştır diye açıklama geçmiş, helal olsun HEMŞERİMİZ FİFAYA ! yardımlardan toplanması muhtemel parayı geçmişler... Dayanışma parası yetiştirilen oyunculara dair ödeme imiş bu arada ilk kez duydum valla ... |