2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130) |
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - Shabry28 - 09-06-2023 (09-06-2023, 17:54)kesap28 Wrote: twitter da yoğun şekilde düşme kaldırıldı diyor sizde görmüşsünüzdür en kötü bir sene daha bu süper denen ligi görmek isteriz hepizimiz belki mucize olur yapılan yanlışlar mininmuma iner nahid başkana güveniyorum bir kaç sene daha kalırızda borçsuz düşeriz umudumuz o allah yardımcımız olsun İrfan Buzu bırakmasınlar. Sainz, Ramon, Perez Kaleci Ferhat takımda tutsunlar gerisi gelir RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - genc28 - 09-06-2023 TFF resmi bir açıklama yapmadı henüz pekte güvenilir bir haber değil ama olursa kalırsak geleceğimiz kurtulur en kötü borçsuz düşeriz RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - cotanak88 - 09-06-2023 Bu Sainzin düşersek boşa çıkar yazan sözleşmesine hangi ..... yaptı merak ediyorum Trabzon Beşiktaş haberleri dönüyor adamlar tff den gelecek karara göre ligten düşmemizi bekliyor RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - semiko - 09-06-2023 (09-06-2023, 18:30)cotanak88 Wrote: Bu Sainzin düşersek boşa çıkar yazan sözleşmesine hangi ..... yaptı merak ediyorum Trabzon Beşiktaş haberleri dönüyor adamlar tff den gelecek karara göre ligten düşmemizi bekliyor sadece sainz değil savicevicte bile var. hadi sainz anlarım beleşe almışsın geleceği var adam alt ligde oynamak istemez sonuçta 3 yıllık anlaşma yapıyorsun ama savicevic zaten oradan geldi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - sokakbaşımeyhane - 09-06-2023 Düşme kaldırılsa efsane olur seneyede düşeriz ama borç sıfırlanır Yürü be Nahid başkan senin ta..skgini yesin hırsızlar RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - sokakbaşımeyhane - 09-06-2023 Giresun'da gazeteciyim diye gecinenlerin yüzde 90 i satılıktır Namusu maaşı kadar bile degil aldığı reklan bedava otel bedava bilet kadardır RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - mvsr - 09-06-2023 Alt liglerde düşme kaldırıldı ise üst liglerde de kaldırılır.Hadi hayırlısı.Bizim için ilaç olur vallahi.Takım çok yetersiz ancak koruyabilirsek belki sağlam durabiliriz maçlarda.En güzeli borcumuz erir. Sanırım başkanda bugünki toplantıda gelecek sezonki gelir ile döndürüm ben kulübü gibi birşey söyledi.Valla ne yalan söyleyeyim biraz olsun umutlandım, sevindim.Hayırlısı olsun. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - jesse28 - 09-06-2023 ara dönemde transfer cezası bitmiş olacak dimi ? Eğer düşme kalkarsa ara döneme atmamız lazım kendimizi. Orda yapılacak transferlerle ligde kalabiliriz. Borç 10-11 milyon avro sayılır. Aslında fazla değil. Bir sene daha kaldığında ligde iyi bir yönetimle klup ekonomisi düzeltilebilir. Umarım düşme kaldırılır. Sağlam bir yönetimle üçe beşe bakmadan bulunacak sponsorlarla sivasspor alanyaspor gibi ligde kalıcı olan takımlardan olabiliriz. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - 123456 - 09-06-2023 Açıkçası ben düşmenin kaldırılmasını beklemiyorum hala daha. Hadi diyelim kaldırdı. İlk başta Sainz'in iyi bir fiyata satılması lazım. Borcu neredeyse 50 trilyon aşağı çekecek oyuncu. En pahalı oyuncu ücretini 300 bin Euro'ya kadar çekip takımın dönmesini sağlamak lazım. Bajic mesela buna yanaşmazsa elden çıkarılabilecek bir fiyata elden çıkarmayı tercih ederim. Çünkü konuşulan 6 takımın düşeceği. Değil 6 takım 1 takım düşecek olsa bile en büyük aday biziz. Eğer kalmak gibi bir piyango çıkarsa kulubü 1. ligde yaşatmak üzerine plan yapılmalı. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - sy200028 - 09-06-2023 Adam açıklama yapıyor belgelerle hala black yalakaıları yorum yazıyor bu takımı sen düşürdün diye söylenecek söz yok. Adam takımın anasını bellemiş birileri bizim gözümüzü kör etmiş ag hepinizin bu takım düze çıkmaz yalakalık paralı köpeklik bitmediği sürece adamı bi salın çırpınıyor işte bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" olmaz bizden çalana da toz kondurmıyorız batalım ag hak ediyoruz |