2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130) |
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 30-03-2024 Geçende alt yapı hocaları çıkmadı yazıyordu... Düşündümde Bursaspora, Eskişehire, Kocaeline bunları yapan hayat bize neler yapmaz ... Eynesilde düşüyor, Görele çıkamaz, bulancak rizeyi yendi , baldan çıkar o havayla dedik gitti yenildi fark 6 oldu, basketi hepten kapattık şükür, ankarada giderdim Tireboluspor voleybol maçlarına o da tamam bi Görelespor bayan hentbol kaldı elde ne şehir ama maşallah .... Ben birbirine tutkun bu kadar çok insanın yaşadığı şehri ilk kez görüyorum ... başkan çinden story atıyor hava patladı diye, taraftar ! takıma küstü (SOYANA DA DEĞİL HE TAKIMA ) ... Yolun sonu maalesef bal şimdiden hayırlı olsun. Seri şekilde hemde geri fk mı olur bldyespormu bilmem yaşarsak görürüz inş.. Bu arada storede ürün için bir kaç ay önce de yazmıştım aldıklarımız formalarda dahil son ürünlerimiz çoook uzun yıllar hemde çoooook ürün beklemeyin. he emi dayı işi gelir bişiler illaki .... oda fazla aşağılarda olmaz isek .... RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - semiko - 02-04-2024 Giresun'da chp alması iyi mi olacak kötü mü olacak bilemedim basket takımı vardı süperdi ama sponsorluk o bu derken ambargo vardı resmen. destek oluyor ama değişik birşey oluyor. eynesil düşer orada parti değiştirmiş destek falan gider büyük ihtimal. hakkımızda hayırlısı olsun . RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - kerasus - 02-04-2024 semiko Wrote:Giresun'da chp alması iyi mi olacak kötü mü olacak bilemedim basket takımı vardı süperdi ama sponsorluk o bu derken ambargo vardı resmen. Daha kötü derken? Şıklar nedir mesela neler olabilir? 2. lige borç içinde düştük. Transfer tahtasını açmak bile 2. lig klübü için külfet ayılacak bir miktar. Kendi içimizde de gelecek vaadeden bir topçu yok gibi. Yönetim yok(fillen var ama aslında yok). Daha kötüsü ise dışarıda hala yenebilecek ne kaldı diye sırada bekleyenler. Batan geminin malları misali.. Ve en kötüsü ve asıl insana koyan ise takımı yiye yiye bitirip bu hale sokanları kahraman gibi görenler çoğunlukta bu şehirde. Doğu komşumuzda olsa şehre adım atamaz mesela. Batı komşumuz ise kendilerini aynı düşüren adamı kahraman olarak görmüyorlar hiç olmazsa. Daha kötüsü bu şartlarda aklıma gelmiyor. Ama daha iyisi olması içinde çok geç oldu sanki. Eynesil desen bu sene bile kurtarması imkansız gibi zaten. Seçim sonuçları ile birlikte tekrar çıkar mı gibi soru işaretleri de kalkmış oldu RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - kerasus - 03-04-2024 Konudan bağımsız bir haber.. https://twitter.com/AltLiglerTR/status/1775586521979998266 RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - semiko - 04-04-2024 kerasus Wrote:semiko Wrote:Giresun'da chp alması iyi mi olacak kötü mü olacak bilemedim basket takımı vardı süperdi ama sponsorluk o bu derken ambargo vardı resmen. basket takımına yapılanı biliyorsun. onu yapan bu takıma neler yapmaz. mutfak gideri yakıt gideri destek olunur da bir belediye daha ne yapabilir. yahu bir adam çıkıpta demiyor borç şu gelirimiz bu bunu hedefliyoruz. herkes birbirine "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" atma derdinde . al bak essski başkanla alakalı karar bile çıkmadı e şimdi noldu RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - mvsr - 08-04-2024 Ne yaptık ne ettik yine ismimizi geçirmeyi başardık.Tarihe de geçmiş olabiliriz. Dün oynanacak olan ve Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi ile sonuçlanan Süper Kupa Finali'nden önce gündüz programında Fenerbahçe'nin U19 takımı bizimle oynadı maçını.1-0 öne geçtiğimiz maçı 4-1 kaybetmişiz. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 12-04-2024 Gece gece okudum neden diye sordum kendime yok bu memleket hepten kim seviyorum diyorsa s.kip gidiyor, ulan altay 664 milyon borçla düşmüş, hemen mustafa denizli gelmiş şirketleştirip ödeyeceğiz borcu diyor şaka gibi ! nahid başkan dedik en azından 3-5 sene belki dedik cacık olduk, kongre kararı var kim alır olum bırakacaksın madem almaya talipli adamlar varken bıraksana .... 2 de bir yalan haber basıyorlar yok 2 gzli talipli varmış alacaklarmış ccart curt .... Bu arada Chiquinho fenere koydu çocuğu |