2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130) |
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - sokakbaşımeyhane - 11-06-2023 Utanmadan sıkılmadan hala açıklama yapıyor kendi kendini efsane ilan ediyor Doğru efsanesin hırsızlıkta,yalanda,kendi kendine prim vermede,kendi kendone twit atmanda,hepsinde efsanesin..Ama adamlikta ise yerlerdesin. Kerasusun dediği gibi bizim nillet adam olsa şehri twrkederdi terketmeyi bırak kaçardı ama yarın bugün aday olur yarım kalan işi de bitirir son paralarida indirir Hele o gazateci sanan dallama var murat mi nedir karşıma çıkmasın sakin RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - semiko - 11-06-2023 Ya beyler kulüpten bir kaç kişi devlet dairelerine gidip destek istemiş üyelik kombine vs . Takım düşmeyecek denmiş. Giresun'da bunu bilen baya varmış. Beinsports da fazla takım olmasını istiyormuş gelir için. Antep Hatay bu sene hazır değiliz diyormuş ama ben pek inanamadım Hatay görüşmek için oyuncu falan çağırdı hiç bilmiyorum bilginiz var mı RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - sy200028 - 11-06-2023 Hesapta kitapta çaldık ama takımı şampiyon yaptım diyor şampiyon yapınca savcılığa suç duyurusunda bulunulamıyormuş yeni öğrendim bende. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 11-06-2023 Saydım 4 kere '' 44 yıl sonra süper lige çıkarmış taraftarın kestane pardon efsane yakıştırması yaptığı başkan savcılığa şikayet edilmez '' demiş, akabinde muhasebe kayıtlarında arkadaşlar yanlışlık yaptı uyardık !! diyor ... Benim anlamadığım süper lige çıkaran her türlü boku yer şikayet edilemez durumuna mı geçiyor ? noldu kestane gudurmu girdi aslanlar gibi kayıtlarımız açık şeffaf incelensin suçsuzluğumuz ortaya çıkacaktır diyememiş neden ? Bi kaç cepçi var savunan onlarda adliye kısmına geçince götü yusuflar diye tahmin ediyorum ... Bu isnat edilen suçlar resmileşirse bu adamın Giresunda bırakın iş yürümeye dahi çıkamaması lazım ... RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - cotanak88 - 11-06-2023 (11-06-2023, 12:16)sy200028 Wrote:Yarın klasik Karaahmet cümleleri izleyeceğiz bence bu kulübü 44 yıl sonra süper lige çıkardım,ilk sene kısıtlı bütceyle ligte tuttum, ben olmasam 1.ligte kayyuma kalmıştı kulüp bla bla bla..(11-06-2023, 11:04)cotanak88 Wrote: Cuma günü Nahid Yamak basın toplantısı yapıyor bazı usülsüzlükleri anlatıyor Hakan Karaahmet karşılık olarak Pazartesi toplantı yapacağını açıklıyor hayrola bu gecikme niye madem haklısın cumartesi karşılık ver.En azından adamın bir iddaasına karşılık bir twitterdan öyle değil böyle diye bir kelam yaz oda yok. İddaalar hakkında fazla birşey demez diyemez ispat etmek isteyen ilk gün yazardı bişeyler hatta en son benden öncekilerde götürdü onlar niye konuşulmuyor falanda diyebilir ağlayarak basın toplantısını da bitirebilir RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - kerasus - 12-06-2023 Peki bu Giresunun çok saygıdeğer abisi vardı hani, Blackahmete garezi vardı ve devamlı muhasebe denetçi derken açığını arıyorlardı hani. Aylarca denetim yapmış açığını aramış ve bişey bulamamıştı değilmi? Peki öyleyse bunlar ne? Birkaç ay önce yine başka bir başlıkta demiştim, eğer Canikli biriyle uğraşmak isterse o kişi şehir sınırına belli km den fazla yaklaşamazsın bile. Kaldı ki açığını arayıp bulamayacakmış. Bu iş danışıklı dövüş gibi duruyor demiştim, sanırım yine haklılık payı ortaya çıkmaya başladı. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 12-06-2023 Başladı iki gözümün çiçeği .... RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 12-06-2023 Ne konuşuyosun abla sen abi ya ! aynı kelamları dolana dolana söylüyor, nahid yamak yanına gitse de ne diyorsun mk sen desene ya ? plaket verilecek adama neler yapıyorsunuz diyor ! RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 12-06-2023 Tüm başkanlar ararmış tebrik ediyormuş emsal takım oluşturdunuz, saygı duyuyoruz sizi seviyoruz derleşmiş, ilişkilerimi bozdular ben fb si ts si çok iyiydi. ts ve fb ye yapılan muameleye çok üzülmüş RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 12-06-2023 55 dk oldu henüz nahid başkanın iddaalarının birine bile cevap vermedi, ama sancak ile taraftar odasına çıkacaklarmış onu söyledi lan elin adanalısı tuzu kuru çarkı dönüyor sende onun koyduğu paranın % kaçı var sancaktaki lobinin ne kadarı varda Giresunsporu konuşturacaksın şaka gibi yaaa |