2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130) |
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 14-06-2023 Gidiyoruz 3.lige belkide Bal ligine .... Emeği geçen isim isim yazmaya gerek duymadığım her kim varsa Allah belanızı versin ! Gerçek Giresunsporlular ile devam çok ama çok zor günler bizi bekler ... 10 sene geriye gittik ! RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - mvsr - 14-06-2023 Yazıp yazıp siliyorum.Diyecek söz yok.Kimse hesap soramıyor.Kimse ne oluyoruz arkadaş demiyor.Herkes memnun.Herkes cebine giren paranın derdinde.Ufak şehrin tek marka değeri yok olup gidiyor.Kimsenin umrunda değil. Önerimdir; Karaahmet ve ekibine şehrin meydanında plaket takdim edelim.Çiçekler sunalım.Omuzlara alalım.Kapansın bu konu.Hatta aramızda para toplayıp tazminat verelim. Bu nedir arakadaş yahu ? Böylesine ayakların baş, başın ise ayak olduğu bir dönem daha yaşanmış mıdır ? Yemin ediyorum kafayı yiyeceğim.Bu takım yaşlandırdı beni.Ömrümü yedi bitirdi. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - mvsr - 14-06-2023 Düşündükçe aklıma geliyor.Şehrin abisi sevinmiştir.Sırtında dert olacak bir konu kapanmış oldu böylece.Artık kimse onun kapısını Giresunspor için çalmayacak.Kısa vadede olabilecek istişareler dışında konusu bile geçmez. Diğer yandan menfaatçi ordusu ise kan ağlıyordur.Mesela Blackahmet gibi kimse çıkıp Giresunspor diye bir kulüp var birazda ben yiyeyim diyemeyecek.Yiyecek birşey kalmadı zaar.Diğer şarapçı, biletçi, cepçi tayfası ise yansın kendi haline.Nasıl beslenecekler ? Biz ise zaten 3-5 kişi idik.Yine kaldık başbaşa.Takılırız kendi halimize.3-4 yiyip bitirdiğimiz maç sonrası 'Oh be en azından fark yemedik' deriz. Ben böyle düşünüyorum.Bu takıma zaten sahip çıkan yoktu.Asalak halde yaşıyordu.Bu halde ve saatten sonra kimse sahip çıkmaz.Yeni Giresunspor'uda gidip ben desteklemem.Şimdiden tarafım belli olsun. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - semiko - 14-06-2023 desteklenir mi abi ya . yeni giresun o bu şu diye. tamam ilimiz takımı der geçeriz. ordu'ya bak 3 tane takım var. 3.ligde 2 takım . asıl ordu amatör'de nasıl oluyor da içlerine siniyor anlamış değilim . RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - ArmanınPeşinde - 14-06-2023 Arkadaşlar biz desteklemeyiz ama şehir destekler. Unutmayın, burası Giresun. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - sokakbaşımeyhane - 14-06-2023 Kadronun bir kisimini korumaliyiz en azından ligde tutunmak için Ferhat,Onurcan Hayrullah (Talha) Kadir. Arias(Gorkem-Fatih) Farukcan Champness mejia murat(görkem) Erolcan Dohancan(çekdar) Merthan kurt En iyi senaryo bu RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - semiko - 14-06-2023 (14-06-2023, 15:55)sokakbaşımeyhane Wrote: Kadronun bir kisimini korumaliyiz en azından ligde tutunmak için Faruk Şahin solu götürür. Arias kalmaz. Sergen gitmemiş olsaydı bugün direkt kadroda olurdu. Stopere çocuklardan birini bulucaz umarım fatih Osmaniye'de oynamıştır. Mejia alabilirsek iyi olur. Murat bir sene daha olur mu bilmem. Erolcan çekdar bunlar iş yapar.merthanı beğendim sonradan girdiği maçta. Hakkımızda hayırlısı RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 14-06-2023 ÖZEL | Süper Lig'e veda eden Giresunspor ve Ümraniyespor, 1. Lig'e veda eden Altınordu ve Denizlispor, liglerin tescil edilmemesi için Tahkim Kurulu'na itiraz edecek. La bırakın bizi düşelim mk yerinde can çekiştirip durmayın ! RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - mvsr - 15-06-2023 Kadroyu korumaktan başka çıkar yol yok.Takım dağılırsa 3. Ligde durabilirsek ne ala bize.Baktığımızda kimse sahip çıkmıyor takıma.Devre arasına kadar idare etsek bile diyelim o gün geldiğinde transfer tahtasının açılması işi var.Yine para lazım.Şuan kimse sahip çıkmıyorki tahtası açmak için sahip çıksın.Yeni cezalar gelebileceğide konuşuluyor.Bu reziller hiç para ödemedi besbellim futbolculara. Pişkin pişkin çıkmış konuşuyorya ben size söyleyeyim 52 milyondan fazladır buhar olan para.Yiyenin tek kişi olduğunu düşünmüyorum.Blackiron'da var sorgulanması gereken.Peynirci s*kik. Türkiye'nin göz bebeği Altınordu, altyapısı ile övünen Bursaspor, büyük şehir konumunda Sakarya, Kocaeli, Göztepe, Ankaragücü, herkesin parmakla gösterdiği Eskişehir kalamadı altyapısı ile bu liglerde.Bizim gibi asalak bir kulüp mü kalabilecek ? Umut etmeyi bırakın.Net olmamız gerekiyor.Ortaya bir tepki koyulmalı.Giresunspor tarih olma yolunda hızla ilerliyor.Suçlu ise Koca yalandan başlayarak gelen bu süreç içerisindekiler.Arma, forma, memleket sevdası palavra bu kişilikler için.Onların tek sevdası dolar yeşili.Türk Lirası kırmızısı.Euro mavisi. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - sy200028 - 15-06-2023 Verin Cengiz Hocaya takımı. Gemi batınca kaçan çok olur. Parasını alamayan kimse kalmaz takımda sözleşmesi devam edeninide parasını demezsen serbest kalır vs vs iki ucu boklu dönem başladı hayırlı olsun. |