Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Trendyol 1.Lig | 2.Hafta | Çorum FK 0-2 Giresunsporumuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Trendyol 1.Lig | 2.Hafta | Çorum FK 0-2 Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=1132)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Trendyol 1.Lig | 2.Hafta | Çorum FK - Giresunsporumuz - mvsr - 19-08-2023

Şahin Dick Smile Adaşım benim be.
Hepsine helal olsun.Hırs, azim, istek ne derseniz hepsi var bu kardeşlerimde.Tek eksikleri tecrübe.Alıştıkça oda gelir.
Bu oyuncular ilerleyen yıllarda transfer yapar görünen bu.Birde şu marka değerini düşürmesek çok iyi olacak.
Ligin daha başı.Şuymuş buymuş diyebilmek için çok çok erken.Bu çocuklar gidecek 5-6'da yiyecek gidecek 3-4'te atacak.Burada biz taraftarlara çok büyük iş düşüyor.İstanbul yalamaları takımları gelince koşa koşa geliyorlar Çotanak'a asıl şimdi görmek lazım pembe k*çlarını.Bu çocukları gidip destekleyeceğiz renktaşlar.Arkalarında olduğumuzu hissettiklerinde 10 km değil 20 km koşar bu uşaklar.
Hepsini kutluyorum.

RE: Trendyol 1.Lig | 2.Hafta | Çorum FK - Giresunsporumuz - sy200028 - 19-08-2023

Başkan adayları tek tek adaylıklarını açıklıyor gerçi hepsi reklam peşinde bende varım diyenler hem bu yönetim hemde diğer yönetimlerde yer alıyorlardı tahtayı açtıracak para hazır diyorlar hazırda daha önce neredeydiniz hayırlı reklamlar.

RE: Trendyol 1.Lig | 2.Hafta | Çorum FK - Giresunsporumuz - kral1234 - 19-08-2023

Şahin'in dickini önce blackahmet sonra da mevcut başkan yesin.

RE: Trendyol 1.Lig | 2.Hafta | Çorum FK - Giresunsporumuz - kerasus - 19-08-2023

Yalnız özeti şimdi izledim de. Bu takım savunmaya gömülmedikçe sağlam iş yapar. İlk golde Şahinin hareketleri falan hiç genç takım görüntüsünde değil. 2. Golde de önce savunmadan çıkmaya çalışırken Çekdar çok güzel topu söküp pas verdi. Oradaki kim bilmiyorum (spikerin de yaptığı işe sokim hiç oyuncu ismi geçmiyor), O da ileri sağ Kanada çok güzel pas atıyor. Sonrasında yine Çekdar kale boş olmasına rağmen müsait pozisyonda arkadaşına atması işte tam takım ruhu. Özet izlerken bile gol diye bağıracaktım neredeyse öyle bir heyecan öyle bir mutluluk.

RE: Trendyol 1.Lig | 2.Hafta | Çorum FK - Giresunsporumuz - 123456 - 20-08-2023

Neredeyse herkesin 1 puan aldığı bir hafta oluyor

RE: Trendyol 1.Lig | 2.Hafta | Çorum FK - Giresunsporumuz - semiko - 21-08-2023

(19-08-2023, 19:22)kerasus Wrote: Yalnız özeti şimdi izledim de. Bu takım savunmaya gömülmedikçe sağlam iş yapar. İlk golde Şahinin hareketleri falan hiç genç takım görüntüsünde değil. 2. Golde de önce savunmadan çıkmaya çalışırken Çekdar çok güzel topu söküp pas verdi. Oradaki kim bilmiyorum (spikerin de yaptığı işe sokim hiç oyuncu ismi geçmiyor), O da ileri sağ Kanada çok güzel pas atıyor. Sonrasında yine Çekdar kale boş olmasına rağmen müsait pozisyonda arkadaşına atması işte tam takım ruhu. Özet izlerken bile gol diye bağıracaktım neredeyse öyle bir heyecan öyle bir mutluluk.

emre nizam aga Smile 
çocuk maç boyunca çok koştu . sonradan girdi zaten oyuna  . bence sonradan da olsa fazla süre alabilir topla da iyi koşuyor . 
Zaten yanlış hatırlamıyorsam golden önce bir pozisyon vardı yani top aslında çıkıyor ve kimsede koşmaz emre bir depar attı çorum savunması şaştı . zaten olay burada korkutmak o hissi vermek.

RE: Trendyol 1.Lig | 2.Hafta | Çorum FK - Giresunsporumuz - kerasus - 21-08-2023

(21-08-2023, 08:27)semiko Wrote:
(19-08-2023, 19:22)kerasus Wrote: Yalnız özeti şimdi izledim de. Bu takım savunmaya gömülmedikçe sağlam iş yapar. İlk golde Şahinin hareketleri falan hiç genç takım görüntüsünde değil. 2. Golde de önce savunmadan çıkmaya çalışırken Çekdar çok güzel topu söküp pas verdi. Oradaki kim bilmiyorum (spikerin de yaptığı işe sokim hiç oyuncu ismi geçmiyor), O da ileri sağ Kanada çok güzel pas atıyor. Sonrasında yine Çekdar kale boş olmasına rağmen müsait pozisyonda arkadaşına atması işte tam takım ruhu. Özet izlerken bile gol diye bağıracaktım neredeyse öyle bir heyecan öyle bir mutluluk.

emre nizam aga Smile 
çocuk maç boyunca çok koştu . sonradan girdi zaten oyuna  . bence sonradan da olsa fazla süre alabilir topla da iyi koşuyor . 
Zaten yanlış hatırlamıyorsam golden önce bir pozisyon vardı yani top aslında çıkıyor ve kimsede koşmaz emre bir depar attı çorum savunması şaştı . zaten olay burada korkutmak o hissi vermek.
Emre Nizam sağ kanatta atağa çıkıp kaleciyi geçen kişiydi yanılmıyorsam. Ben Çekdar' dan pası alıp ona o pası atanı diyorum. Belki sıradan bir pozisyon ama genç bir kadroya göre boşa kaçanı iyi gördü ve pasın hızını falan iyi ayarladı. Bu  küçük detaylar çok değerli bizim gibi takımlar için. 

Geçen sene çok fazlasıyla şikayet edip gündeme getirdiğim bir konuydu bu. Tamam savunma yapıyoruz ama kontaatak falan asla düşünmüyoruz. Haliyle rakip savunma çok rahat hiçbir tehdit olmayınca adamlar 7-8 kişi saldıracağına 10 kişi birde geliyor ceza sahamızda kadar. Hoca aklı sıra savunma güvenliği derken hiç hücum düşünmüyor ama o oyunla savunma daha zor oluyordu oysa. Koca sezon bunu anlatana kadar küme düştük.

(21-08-2023, 09:24)kerasus Wrote:
(21-08-2023, 08:27)semiko Wrote:

emre nizam aga Smile 
Emre Nizam sağ kanatta atağa çıkıp kaleciyi geçen kişiydi yanılmıyorsam. Ben Çekdar' dan pası alıp ona o pası atanı diyorum. Belki sıradan bir pozisyon ama genç bir kadroya göre boşa kaçanı iyi gördü ve pasın hızını falan iyi ayarladı. Bu  küçük detaylar çok değerli bizim gibi takımlar için. 

Geçen sene çok fazlasıyla şikayet edip gündeme getirdiğim bir konuydu bu. Tamam savunma yapıyoruz ama kontaatak falan asla düşünmüyoruz. Haliyle rakip savunma çok rahat hiçbir tehdit olmayınca adamlar 7-8 kişi saldıracağına 10 kişi birde geliyor ceza sahamızda kadar. Hoca aklı sıra savunma güvenliği derken hiç hücum düşünmüyor ama o oyunla savunma daha zor oluyordu oysa. Koca sezon bunu anlatana kadar küme düştük.

senin için açtım baktım özete tekrar Big Grin 
pası atan sakallı ama kim Big Grin 
savicevic olabilir mi acaba

Maç hikayesini izledim gözlerim doldu la duygulandım "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".
Bu sene cidden vefa senesi.

RE: Trendyol 1.Lig | 2.Hafta | Çorum FK - Giresunsporumuz - ArmanınPeşinde - 21-08-2023

Al sana vizyon işte. En büyük yerel gazetelerden biri olacak sözde. Yok muydu şu herifin Giresunspor formalı fotoğrafı?

https://giresunsporgazete.com/cekdar-galibiyeti-armagan-etti/