Trendyol 1.Lig | 6.Hafta |A.Keçiörengücü - Giresunsporumuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Trendyol 1.Lig | 6.Hafta |A.Keçiörengücü - Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=1136) |
Trendyol 1.Lig | 6.Hafta |A.Keçiörengücü - Giresunsporumuz - hartama - 22-09-2023 23.09.2023 Cumartesi 16:00 Keçiören Aktepe Stadyumu RE: Trendyol 1.Lig | 6.Hafta |A.Keçiörengücü - Giresunsporumuz - 123456 - 22-09-2023 Manisa maçında var olan oyun oldukça umut verici idi. Kuwas'ın takıma girmesi ile takımın ivmesi yukarı yönde artacak. Puan üzmez ama 3 puan alırsak güzel olur. RE: Trendyol 1.Lig | 6.Hafta |A.Keçiörengücü - Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 23-09-2023 Aldık biletimizi beklemedeyiz. En kötü beraberlik bekliyorum takımdan keçi çok boş takım oyunu ortaya dolayıp yavaş oynuyorlar 1 oyuncusu var ileride göze gelen onuda deli kadir yer biz ise geçen haftadaki oyunu tekrarlamamız lazım.... RE: Trendyol 1.Lig | 6.Hafta |A.Keçiörengücü - Giresunsporumuz - 123456 - 23-09-2023 (23-09-2023, 00:56)turkuaz_0628 Wrote: Aldık biletimizi beklemedeyiz. En kötü beraberlik bekliyorum takımdan keçi çok boş takım oyunu ortaya dolayıp yavaş oynuyorlar 1 oyuncusu var ileride göze gelen onuda deli kadir yer biz ise geçen haftadaki oyunu tekrarlamamız lazım.... Bileti aldıkta, güneş kafamıza vuracak Aktepede. Stadyumun en kötü yeri deplasman tribünü. RE: Trendyol 1.Lig | 6.Hafta |A.Keçiörengücü - Giresunsporumuz - kerasus - 23-09-2023 Bu sene hiç izlemedim gerçi ama Keçiören sanki yetenekli ayaklarıyla değilde mücadelesiyle daha ön planda olan bir takım görünümünde diye kalmış aklımda. işte böyle takımlardan korkmam bu sene. Çünkü bizden daha fazla mücadele edecek, tekmeye kafa uzatacak takım yok gibidir. Üstelik üzerine de koyarak ilerliyoruz ilk haftaya göre. Hücumda bişeyler üretmeyi düşündükçe bu takım kolay kaybetmez. Manisa en güzel örneğidir. Belki kazanamadık ama maçın net favorisi manisanın yerden kalkmaması maçı izleyen herkesin dikkatini çekmiştir. Kısaca umutluyuz bakalım. RE: Trendyol 1.Lig | 6.Hafta |A.Keçiörengücü - Giresunsporumuz - kerasus - 23-09-2023 Bu arada ilk 5 hafta oynadığımız tüm takımlar zirve mücadelesinde ilk 6 da yer bulmuş. Yani olabilecek en zor fikstür ile başlamışız ve buradan umut verici oyun ve skorlarla devam ediyoruz. RE: Trendyol 1.Lig | 6.Hafta |A.Keçiörengücü - Giresunsporumuz - semiko - 23-09-2023 Yeni sağ bekimiz hayırlı olsun Beyler. Buraya yazıyorum formayı bırakmaz Mehmet daha. Geçen maç çok beğenmiştim. RE: Trendyol 1.Lig | 6.Hafta |A.Keçiörengücü - Giresunsporumuz - gorelelibey - 23-09-2023 Insallah burdan 3 puan cikartiriz en azindan 1 puan cok iyi olacak RE: Trendyol 1.Lig | 6.Hafta |A.Keçiörengücü - Giresunsporumuz - gorelelibey - 23-09-2023 SU ANA KADAR ÖNCEKI MACLAR KADAR MÜCADELE YOK VE GOLÜDE YEDIK SU AN TAKIM KÖTÜ TOPARLANMASI LAZIM RE: Trendyol 1.Lig | 6.Hafta |A.Keçiörengücü - Giresunsporumuz - gorelelibey - 23-09-2023 2 PAS YAPAMIYORLAR NE OLMUS BUNLARA |