Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor (/showthread.php?tid=1143)

Pages: 1 2 3

RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - Okan - 05-11-2023

Oley be. Mehmet hocaya güveniyorum. Takım biraz kendine gelmiş.

RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - gorelelibey - 05-11-2023

SU ACEMILIKLERI ÜZERIMIZDEN ATABILIRSEK COK DAHA IYI OLACAK 2 INCI GOLÜ ACEMILIKTEN KACIRDILAR BIRAZ DAHA ÖZ GÜVENLE OYNAMALILAR YINEDE COK IYI OLDU ÖZ GÜVEN COK ÖNEMLI IDI

RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - kerasus - 05-11-2023

Bir futbolcuya bukadar içten küfrettiğimi hatırlamıyorum Caner. En son Bandırma maçında 6 ya 1 pozisyonda pas atmayıp pozisyonu p.ç eden Erola etmiştim. Ceza sahasında vurduğu şut eski stadda olsa denize giderdi. Kaleci yerine de yok kale boş bu savunma oyuncusuna pas veriyor. Boş kaleye atamayan adamın son dk orta sahadan kaleye vurması tecrübesizik falan değil şerefsizliktir artık. Adam golünü atıp kahraman olacak kısa yoldan. Madem okadar çok istiyordun gol atmayı boş kaleye atsaydın ozaman. Çekdar gibi bunun gibi takım arkadaşlarının emeğine çökmeye çalışanlara yol verilmeli bir an evvel. Tamam kadro dar ama bunların en ufak faydası yok zararı var. Bizim gibi bir takımın bukadar bol keseden kaçırma lüksü yok.

Mehmet hoca için geçen hafta yazmıştım zaten. Yine farkını gösterdi. 9 maçta 5 puan toplayan takıma 2 maçta 4 puan aldırdı. Üstelik kendisinden önceki 3 maça göre zorluk derecesi daha yüksek maçlar. Adam sırf Giresunspor için bu mesleği seçmiş sanki Smile Bizim dışımızda kariyeri sıfır. Biz olmasak muhtemelen artık Bal liginde falan olabilirdi. Ama o olmasa bizde kimbilir nerede olurduk. Bizde bambaşka bir seviyeye geliyor hoca. O olunca bizde aynı şekilde.

Ha bu arada unutmadan.. Son dk kalecinin hata yapıp telafi etmek için topla alakasız şekilde faul yapması kırmızı kart değilse nedir? Tamam pozisyon çaprazda olabilir ama kale boş. Bariz gol şansı olarak değerlendirilir o pozisyon. Hadi avantaja bıraktın diyelim, top çıkınca kırmızıyı çıkarır oyunu kaldığı yerden devam ettirirsin. Ki o pozisyonun devamında gol yiyorduk az kalsın.

RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - sokakbaşımeyhane - 05-11-2023

(05-11-2023, 18:47)kerasus Wrote: Bir futbolcuya bukadar içten küfrettiğimi hatırlamıyorum Caner. En son Bandırma maçında 6 ya 1 pozisyonda pas atmayıp pozisyonu p.ç eden Erola etmiştim. Ceza sahasında vurduğu şut eski stadda olsa denize giderdi. Kaleci yerine de yok kale boş bu savunma oyuncusuna pas veriyor. Boş kaleye atamayan adamın son dk orta sahadan kaleye vurması tecrübesizik falan değil şerefsizliktir artık. Adam golünü atıp kahraman olacak kısa yoldan. Madem okadar çok istiyordun gol atmayı boş kaleye atsaydın ozaman. Çekdar gibi bunun gibi takım arkadaşlarının emeğine çökmeye çalışanlara yol verilmeli bir an evvel. Tamam kadro dar ama bunların en ufak faydası yok zararı var. Bizim gibi bir takımın bukadar bol keseden kaçırma lüksü yok.

Mehmet hoca için geçen hafta yazmıştım zaten. Yine farkını gösterdi. 9 maçta 5 puan toplayan takıma 2 maçta 4 puan aldırdı. Üstelik kendisinden önceki 3 maça göre zorluk derecesi daha yüksek maçlar. Adam sırf Giresunspor için bu mesleği seçmiş sanki Smile Bizim dışımızda kariyeri sıfır. Biz olmasak muhtemelen artık Bal liginde falan olabilirdi. Ama o olmasa bizde kimbilir nerede olurduk. Bizde bambaşka bir seviyeye geliyor hoca. O olunca bizde aynı şekilde.

Ha bu arada unutmadan.. Son dk kalecinin hata yapıp telafi etmek için topla alakasız şekilde faul yapması kırmızı kart değilse nedir? Tamam pozisyon çaprazda olabilir ama kale boş. Bariz gol şansı olarak değerlendirilir o pozisyon. Hadi avantaja bıraktın diyelim, top çıkınca kırmızıyı çıkarır oyunu kaldığı yerden devam ettirirsin. Ki o pozisyonun devamında gol yiyorduk az kalsın.

Mehmet birinci çoğu Giresunsporludan daha çok Giresunsporludur..Bizde her zaman başarılı olmuştur çoğu zamanda haksız yere gönderilmiştir..Faruk Şahin arkali önlü oynaması gerektigini kaç haftadır arkadaslara söylüyordum hocada bunu uygulamış doğru tercih yapmış bana göre..bu arada hocanın yardimcisi yabancı da iyi bir taktisyen göreceksiniz bu takım ilerleyen haftalarda daha iyi olacak
Bir de sözüm Eren efendiye hayırdır birader bu hırs bu gerginlik neden çoluk çocuğa dirseknatmak hayırdır???

RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - Pangal - 05-11-2023

İnşallah bir ritim yakalanır devre arasına kadar. Bu ligde her maçı kaybedebilir her maçı kazanabilirsiniz o yüzden seri yakalamak çok önemli.

RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - Shabry28 - 05-11-2023

Haftaya Tuzlaya ne olursa olsun vurulup gelinmeli.

RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - Yaglidereli - 06-11-2023

Olay tamamen acemilik. Bu ligde az çok top oynayabilen 11 kişi bir araya gelip maç da kazanır şampiyon da olur. Tek ihtiyaç tecrübe. Üzerimizdeki acemilik atılırsa ki oynaya oynaya olacak, bence kalmak için şans var. Mehmet hoca çocuklarla bu işi başarabilecek tek kişi zaten.

RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - mvsr - 06-11-2023

Boş kaleye topu yuvarlayamamak nedir ? Yakaladığın fırsat bir değil iki değil.Kuwas çıldırdı zaten niye vuruyorsun pas atsana diye.Sezon dönene kadar en az 2 galibiyet daha almak gerekiyor.

Bizi bu duruma düşürenlerin ABV.

RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - 123456 - 06-11-2023

Kuwas kizmakta çok haklı, abartmadigi sürece olumlu hatta. Savicevic ve Kuwas'ta kümede kalmak adına aidiyet olursa kümede kalma şansımız çok artar.
Devreye evet özellikle Tuzla ve Ümraniye galibiyetleri ile girersek en kötü 15 yapıyoruz. Bu sene barem öyle 40 falanda olmaz. Belki kümede kalabiliriz.

RE: Trendyol 1.Lig | 11.Hafta |Giresunsporumuz - BB Erzurumspor - Giresun28 - 07-11-2023

Kuwas ' ın kızması bencede olumlu işi ciddiye aldığını gösteriyor Erenin direkten dönen topu girseydi bütün emek çöp olacaktı Caner çok pozisyon harcadı yanında pas opsiyonuda vardı genç oyunculara gereken yerde bunları göstermek lazım sonuçta en az devreye kadar oynayacaklar. Hoca büyük iş yaptı Mustafa Kaplan akademi hocası olduğu için sene başı doğru hamle demiştim ama kimya uyuşmadı keşke en baştan Birinci hocaya gitseymişiz hem de Kaplana verilen fesih bedeliyle 1 oyuncu daha tutardık belki. Kadir çok iyi oynadı kafayı verdiğinde bu lig için ekstra topçu bence bizi bu sene 2 puan yaktı en az orası ayrı atılmasaydı ne Bodrum ne de Boluya puan vermezdik 11 olabilirdik şuan hatası çok ama küstürmemek lazım kafası karışması normal 2 sene önce Bal topçusu olan çocuk sene başı Bundesliga ekibinden teklif almış sene sonu veya devrede güzel bir bonservis kazandıracak belli. Tuzla maçından en az 1 puan çıkartmamız lazım ki çıkartabiliriz bence savunmayı doğru yaparsak yenilecek takım çok ekstraları yok. Onun dışında tahtayı devrede açmak zorundayız bu bir gerçek çünkü şimdi açmazsak tahminen eklenmeyen borçlarla birlikte açılmayacak bir seviyeye çıkacak ki tahtayı açmadan ligde kalmak çok zor gerekirse devrede teklif olan 1 2 topçuyu satıp tahtayı açmalıyız çünkü kadro yetersiz tahtayı açarsak rahat ligde kalacağımızı düşünüyorum bu sene baraj 40 olmaz 35 yeter gibi görünüyor tahtayı açıp 8 10 takviyeyle sene sonu satılacak oyuncularla borcu baya bir hafifletebiliriz tahta açılırsa üzülerek alt yapıdan Şahin, Ertuğrul, Anıl ,Furkan, Erkan dışı gençleri tutmam A takımda çok eksikler hala Ertuğrula gelince Mustafa Hocanın en büyük hatası kanat oynatmasıydı Talhadan iyi bek her türlü takımda yedek bek olarak tutarım tahta açılırsa şu sezonun sonu güzel olur umarım çünkü tahtayı açıp bu yılı atlatırsak topçu satarak borcu hafifletip üst lige çıkabiliriz lig her sene kalitesizleşiyor