Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Trendyol 1.Lig | 24.Hafta |Altay - Giresunsporumuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Trendyol 1.Lig | 24.Hafta |Altay - Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=1167)

Trendyol 1.Lig | 24.Hafta |Altay - Giresunsporumuz - hartama - 23-02-2024

23 Şubat 2024

Saat 20:00

RE: Trendyol 1.Lig | 24.Hafta |Altay - Giresunsporumuz - mvsr - 23-02-2024

Adları genç ruhları yaşlı.Bir koyvermişlik.
Kafalarına göre.
Beyaz olsun ben beyaz diyorum.

RE: Trendyol 1.Lig | 24.Hafta |Altay - Giresunsporumuz - chotanax - 23-02-2024

Geçenlerde demiştim ki en azından 3. ligde tutunuruz. Şu an üçüncü ligle bal arası gidip geliyorum.

RE: Trendyol 1.Lig | 24.Hafta |Altay - Giresunsporumuz - ArmanınPeşinde - 23-02-2024

Ben sizler kadar ümitli değilim ne yazık ki. Kapanırız.

RE: Trendyol 1.Lig | 24.Hafta |Altay - Giresunsporumuz - hartama - 23-02-2024

ArmanınPeşinde Wrote:Ben sizler kadar ümitli değilim ne yazık ki. Kapanırız.

Yükleniyor….. “1967 Giresunspor”

RE: Trendyol 1.Lig | 24.Hafta |Altay - Giresunsporumuz - semiko - 24-02-2024

dün akşam başlığı açmak istedim açamadım telden bağladığım için .
serhat hoca moca değil.
oynatmaya çalıştığını anlamadım . yapmaya çalıştığını anlamadım. mehmet keskin istekli arzulu birşeyler yapmaya çalışıyor ilerde bişeyler olur.
bu takım 3 lü savunma oynaması şart. hocanın tek artısı belkide bu .
mehmetten sağ stoper olur. karşılarken 3 lü atağa çıkarken 4 lü mehmet sağ beke kayar falan filan .
ama murat uluç'u da ona tutturmazsın.
adam sahada yuttuğu otlardan bir çiftlik kurulur sen bu adama 19 yaşındaki çocuğu veriyorsun gerek fizik gerek pozisyon bilgisi olarak.
şahin bitmiş. bitikleri oynuyor. ben hiç beğenmedim şahin'i
ertuğrul yetenekli çocuk ama bir tık disiplinli şekilde oynaması gerek . bahsettiğim 3lü ve 4lü de sağ tarafı götürebilecek kişi.
güzel pas yapıyoruz bu arada . yerden oynamayı başarabiliyoruz bunu arttırabilirsek gelecek adına ümitliyim . yoksa bende bal'dan falan toplarız diyordum. 3 e kadar gideriz belki ama ordan da bu kadro düşmez . sorun oralardan çıkmak. en az 10 sene anasını satayım

RE: Trendyol 1.Lig | 24.Hafta |Altay - Giresunsporumuz - bulancak28 - 24-02-2024

Artık futbol çok başka yerlere geldi. Ülkedeki çürüme, yozlaşma, ahlaksızlık futbola da tam anlamıyla yansımış durumda. Dolandırıcı yöneticiler ve ekonomik sorunlar (euro kuru, maaliyetler, enflasyon vs.) ile Anadolu kulüplerinin artık bir yerlerde varlık gösterme şansı kalmadı. Böyle olunca rekabet de azaldı, kalite diplere vurdu. Bunların yanına korkak ve beceriksiz hakemler eklenince de şu an öyle uçuyor kaçıyor dediğimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da Avrupa'da görüyoruz.

Bütün bu şartlar altında ben Giresunspor'un da pek bir geleceğinin olacağını düşünmüyorum. Eskişehir, Ordu, MİY, Karabük, Manisa, Gaziantep'in yanına hızlıca gidiyoruz şu an. Buradan dönüş anca 1967 Giresun gibi uyduruk bir takımla olur. Onun da dönüp dolaşacağı son uzun vadede aynı olur (Malatya battı, Yeni Malatya çıktı, sonra o da battı).

RE: Trendyol 1.Lig | 24.Hafta |Altay - Giresunsporumuz - Pangal - 25-02-2024

Maalesef tren kaçalı çok oldu. Dedikodu kültürü ve kişileri başarısız gösterme çabası takımı bu hallere düşürdü. Kimsenin gerçek odağının bu şehir ve takım olmadığı meselesi netleşmiş oldu.

RE: Trendyol 1.Lig | 24.Hafta |Altay - Giresunsporumuz - kerasus - 26-02-2024

Herkeste aynı şarkı. Başkan istifa da istifa. He canım he. Zaten başkan bıraktığı anda borcu ödeyip takımı düze çıkarmak için bekleyen birsürü kişi var da, tek sorun başkanın bırakmaması dimi Smile  Giresunspor para toplayamasın ve dolayısıyla tahtayı açamasın diye 2 senelik videoyu dolaşıma sokanların tek derdi zaten Giresunsporu düze çıkarmaktı değilmi. umudunuzdan öpüyorum sizi. Çok iyi niyetlisiniz gerçekten.

RE: Trendyol 1.Lig | 24.Hafta |Altay - Giresunsporumuz - sy200028 - 28-02-2024

Bu saatten sonra eldekilerle 2. Ligde tutmadı aynı kadro ile 3 ligde tutunma yollarına bakıp üç beş sene sürüneceğiz gibi duruyor. Gençlerin paralarını ödeyip uzun süreli sözleşme yapmak şart. Birde gitmek isteyenleri  hemen yarın göndermek lazım kendilerini bir şey zannetmeye başladılar. Kaleci hariç gerisi bu lig için yetersiz. Hele şahin şişirdik şişirdik iyice bir şey zannetti kendini kardeşi bugün Gs taransfer olacak diyor yok dedim yanlışın var Real istiyor çocuğu harcamayın dedim. Toplanan paranın kesinlikle valilik hesabına aktarılması şart benim hiç bir başkana güvenim kalmadı artık.