Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresun'da Yaşam (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Thread: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' (/showthread.php?tid=228)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - 123456 - 01-03-2014

Hukumet konagi birde hastane baska bir sey yok Giresuna ozel

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - heyulaanil28 - 03-03-2014

(01-03-2014, 15:27)mvsr Wrote: Her zaman söylerim; iktidar partisine mensup isimler kendi illerine neler yapmış, güya partide önemli bir konuma sahip Canikli memleketi Giresun'a 12 yılda ne yapmış.

palavra en yaptığı iş en son genel seçimlerde meydalarda Giresuna yakışır mega 28 proje tanıtarak daha doğrusu her zaman ki yalanını ortaya atarak Ankara yine seçilmiş bir zat 30 bin kişilik Çotanak Arenada bu mega28 projenin önemli projelerinde biridir Big Grin

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - 123456 - 13-03-2014

Hataya falan stadyum yapacaklarmış 25 binlik.Saçma sapan işler.Gereksiz kapasiteler vs vs.Bize yeni stad yapana kadar deniz tarafına avni akerdeki gibi sahaya yakın kale arkası yapsınlar.Mevcut kale arkası da adam gibi restore edilsin.
Gül gibi neredeyse şehir merkezinde stadımız var.

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - heyulaanil28 - 16-03-2014

bugünkü stadı gören 30 bin stad için gereksiz dermi kale arkası üstü açtırmak için herkes yığıldı maraton,kapalı öyle dışarıda 5-6 bin seyirci kaldı bu şehir adam gibi salonuda adam gibi modern stadıda hak ediyor hemde en iyisini bugün futbolla alakası olmayan konya gibi yerlere 40 bin kişilik stad yapıyorsun malatya keza öyle ilk yarı ben malatya deplasmana gittip maraton tribünleri hariç boştu o bölümde derebeyler diye grupları almış bu şehir stadıda salonuda hak ediyor ama yapıcak adam yok !

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - Yaglidereli - 16-03-2014

Bu şehire 28 bin kişilik stad yapılmalı.Ama kesinlikle olduğu yerde.Orayı verip de şehir dışına taşınacaksa kalsın böyle.

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - 123456 - 16-03-2014

Ben demek istedigimi anlatamadim herhalde.Bu stad mevcut yerine yapilmadigi surece isterlerse 100 bin kisilik stad yapsinlar istemem ben sahsen.Eger yerine guzel bir stad yapacaklarsa yapsinlar tabi

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - mvsr - 14-05-2014

TFF stad kapasitesi 12191 görünüyor.Yuvarlayalım 13000 kişilik stadımız var.Şampiyonluk maçımız da stad da maçı izleyen taraftar sayısının bu rakamın kat ve kat üstünde olduğunu bizzat gördük.Stada giremeyenler de vardı.

Kapasitesini bir kenara bırakırsak stad sağlığı ise SOS veriyor.Ölçümler düşük çıktığı için kale arkası balkon kısmı güvenlik nedeniyle kapatıldı.Artık açılmayacak.O kısım da kullanılan malzeme diğer bölümlerde de aynı olduğuna göre çatırdayan bir stadımız var.

Memleketimiz Giresunspor'la yatıp kalkıyor.Futbolu seven bir şehiriz.İlerleyen yıllar içerisinde stad hizmet veremez hale gelecek.
Bütün bu veriler ışığında bizi stad yapacağız diye kandıranlara şunu söylüyorum; Sekanın en kuytu köşesine 7500 kişilik kutu gibi bir stad yapmanız yeterli olacaktır.Nede olsa Giresun'da yer yok.Ama Trabzon'da deniz doldurulup stad yapılabiliyor.Mevcut stadımızın yerine de toki inşa edebilirsiniz.Yerimiz yok ama idare edeceksiniz işte.Salon yapmaya hiç gerek yok.Tokilerin altına göstermelik bir saha yaparsınız olur biter.Konutlarda yaşayanların çocukları da boş zamanlarını değerlendirir.Hem salonumuz var der daha pahalı satarsınız daireleri.

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - 123456 - 14-05-2014

Her zaman soyledim yine soyluyorum yeni stad falan hikaye.Ayni avni akerde yaptiklari gibi kale arkalarini yikip yeniden yapacaksin.Zaten kale arkalarini cok rahat one getirme olanagimiz var yer var cunku.Aksu ya yapilacak stad falan hikaye sehir merkezindeki stadi aksuya goturmek aptallik olur sadece

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - kral1234 - 15-05-2014

enclik spor bakanlığı kimseye babasinin hayrina stad yapmiyor. Yeni yapilan stad projeleri de müthiş rant getirdiği icin. Misal toki gs ye stad yapti ama istanbulun merkezindeki mecidiyekoy arazisi karsiliginda. Orayi da satti. Stadi yaptigi paranin kat katini kazandı. Ayni sekilde samsunda yapilan yeni stadyum sehrin disinda. Mevcut stadin yeri satiliga cikacak yine vole vurulacak. Bize de stad yapilsa sekaya yapilacak bizim stadin yeri satilacak. Sehrin nadir duz yerlerinden denize sifir kocaman araziden ne vole vurulur biliyor musunuz.

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - heyulaanil28 - 15-05-2014

şunun şurasında 2015 ne kaldı beyler Big Grin 30 bin kişik stad yapımı gören varmı şehirde ah canikli Big Grin