Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresun'da Yaşam (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Thread: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' (/showthread.php?tid=228)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - 123456 - 20-05-2014

(20-05-2014, 11:44)sokakbaşımeyhane Wrote: giresun atatürk stadına yap bir kale arkası olsun sana 20000 kişilik..olay stadyum değil Atatürk stadının arazisi...kardeşim biz maç izlerken denizide göreceğiz..dünyanın en güzel stadlarından birisini avm ye kurban etmeyelim bu oyuna gelmeyin..

En başından beri dediğim gibi dikersin avni akerde ki gibi 2 kale arkası sahanın dibine olur biter.Amaç farklı amaç rant.Klüp de gerekirse açıklama yapsın stad falan istemiyoruz diye.

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - sokakbaşımeyhane - 20-05-2014

(20-05-2014, 12:55)123456 Wrote:
(20-05-2014, 11:44)sokakbaşımeyhane Wrote: giresun atatürk stadına yap bir kale arkası olsun sana 20000 kişilik..olay stadyum değil Atatürk stadının arazisi...kardeşim biz maç izlerken denizide göreceğiz..dünyanın en güzel stadlarından birisini avm ye kurban etmeyelim bu oyuna gelmeyin..

En başından beri dediğim gibi dikersin avni akerde ki gibi 2 kale arkası sahanın dibine olur biter.Amaç farklı amaç rant.Klüp de gerekirse açıklama yapsın stad falan istemiyoruz diye.

kulüp açıklama yapmaz yapamaz..mustafa bozbağ caniklinin ağzına bakıyor..cesaret edemezzzz...keşke etsede bizi yanıltsa..ama kerim aksu konuyla ilgili olayın rant olduğunu söylemiş..toplumsal tepki göstermemiz lazım ama bu giresunsa biraz zor..kalenin içine sıçmışlar kimseden tık yokk

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - heyulaanil28 - 20-05-2014

boşa tartışıyoruz ortada stad flan yok giresunsporgazete bir haber yapmış ona isnaden konuşuyoruz ama stad gereksiz diyenleri anlamıyorum şehir dışına bende karşıyım ama bize modern 30 bin kişilik şöyle güzel bir stat lazım keza salon ama bunlar lafta kalıyor mesela bağcılar bel. bşk gider ayak sıfır yepyeni otobüs sözü verdi hurşutin ki gibi buhar olmaz inşallah Big Grin

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - mvsr - 20-05-2014

'Sizde hiçbir şey beğenmiyorsunuz.Yapmadı niye yapmadı, yaptı niye yaptı.Giresun'a hizmet gelecek itiraz ediyorsunuz.Bu memlekete hiçbir şey yapmamakda haklı adam.Yaranamıyor ki...'

Hüloğğcu düşüncesi -))

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - turkuaz_0628 - 20-05-2014

Arkadaşlar 30 - 35 binlik stad isteyenler özellikle aklınız başınızdamı senin seyirci profilin şampiyonluk maçında bile 15 ila 17 bin arası normal sezonu ortalama 3bin seyirciye zor oynuyorsun ,süper lige çıkılsa o ortalama olur sana 7-8 bin hadi 10 bin diyelim , yapmayın gözünüzü seveyim ,kutu gibi stadımız olsun 20 bin lik akustiği iyi olsun 3 bin 4 bin kişi bağırınca oturtsun 30 binlik stadlardan kat kat iyidir ,maratona kemik 3 bin kişi olsa yıkılır ortalık ...

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - maicon_28 - 20-05-2014

turkuaz a katiliyorum

30 binlik stada 10 bin kisi gelse az bi rakam olmamasina ragmen bombos gozukur..

20 bin ideal ama ayni konumda olacak..

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - heyulaanil28 - 20-05-2014

ortalamamızın 3-5 bin olduğunu düşünmüyorum kombine alanların maç günü ortalamaya almıyorlar şu spor28 hesaplarına inanmayın biz c.tesi maçları hariç en kötü 8-9 binlere oynamışızdır her maçtada stad hemen hemen dolmuştur kale arkalarında sıkıntı olmuştur ligdeki duruma göre ortalamızda hiç bir aman 8-9 binden aşağı olmamıştır ben 3 ligde o kale arkasında koltuklar yokken oranın nasıl full çektiğini görmüşümdür ptt playoff potasında olduğumuz dönem full çekmişizdir bu iş havaya bakar artı fiyata bakar sen 30 bin kişilik stad yap kayserideki gibi biletleri 1 TL yap bakalım yetiyormu yetmiyormu artı ailesi olan modern stada bakıyor şimdi komşumuz orduda bizim gibi ortalamaya oynuyor bu sezon hatta kale arkaları çoğu maçta onların dolmadı ama adamlar stadı 32 binlik yapıyor dediğim gibi takımın havasına ve iyi fiyata çekiciliğe bakar.

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - turkuaz_0628 - 21-05-2014

(20-05-2014, 19:23)heyulaanil28 Wrote: ortalamamızın 3-5 bin olduğunu düşünmüyorum kombine alanların maç günü ortalamaya almıyorlar şu spor28 hesaplarına inanmayın biz c.tesi maçları hariç en kötü 8-9 binlere oynamışızdır her maçtada stad hemen hemen dolmuştur kale arkalarında sıkıntı olmuştur ligdeki duruma göre ortalamızda hiç bir aman 8-9 binden aşağı olmamıştır ben 3 ligde o kale arkasında koltuklar yokken oranın nasıl full çektiğini görmüşümdür ptt playoff potasında olduğumuz dönem full çekmişizdir bu iş havaya bakar artı fiyata bakar sen 30 bin kişilik stad yap kayserideki gibi biletleri 1 TL yap bakalım yetiyormu yetmiyormu artı ailesi olan modern stada bakıyor şimdi komşumuz orduda bizim gibi ortalamaya oynuyor bu sezon hatta kale arkaları çoğu maçta onların dolmadı ama adamlar stadı 32 binlik yapıyor dediğim gibi takımın havasına ve iyi fiyata çekiciliğe bakar.
Yok baba ya naptın sen 8-9 bin ben gurbetteyim ama orda 2011-12 13 yıllarında okurken ünide , o aralarda hiç o ortalama olmadı bana görede bu senenin başından itibaren 5 bini vurduğumuz çok nadir dirson pota haftaları hariç ..Ben 30 bininede karşı değilim ama şu taraftar profilinde 20 lik kutu gibi bi stad işimiz görür yeri gelsin bir koltuğa 2 kişi çıksın hınca hınc olsun şeklen büyüklük önemli değil benm görüşüm ....

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - sokakbaşımeyhane - 21-05-2014

4000-5000 kişilik kemik tayfa her zaman var..ama başarıda 15000 kişi olur...bakınız 90 lı yıllar üçüncü lig maçları...yeterki taraftar futbolcuya ısınsın inansın hala parçala behçeti ali ekberi anıyorsak bu taraftar içeriyide doldurur dışarıyıda doldurur yeterki futbolcuda hırsı görsün

RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - 123456 - 21-05-2014

Bu findik arastirmanin bir boka yaradigi yok olmadi o arsaya yapsinlar stadi.Illa mevcut araziyi gasp edeceklerse