![]() |
Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu . - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu . (/showthread.php?tid=435) |
Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu . - turkuaz_0628 - 27-11-2013 Malum herkes tarafından tahmin edilen bir isimdi son maçta tribünde oluşu kafa karıştırsada gelişi şu şartlarda bilinmedik bi isimden iyidir ,yardımcısı yerel basına göre suat tekelioğlu imiş o isimde fena değil ,ismail hoca kalsa iyiydi ama ekibi kendi kuracak sanırım . Devre arası gelecek ilk isim cemre olmasın sakında : ) İnşallah başarılı olur ligi iyi tanıması bizim artımıza bereberlik zinciri olmasın ve de korkak oynatmasın yeter . Ümit TEKE ve yasin ÇAKMAK Takımla idmana başlamışlar .... RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu ... - heyulaanil28 - 27-11-2013 mehmet birinci konusunda fikir ayrılığım olmuştu bazı arkadaşla ben mehmet birinciyi tutmam hele bazıları Giresunspor için gelmiş geçmiş iyi hoca diyor ne başarısı var bu adamın Giresunsporda çalıştığı dönemdeki kadrolarda iyiydi misal en son çalıştığı sezon fırat,emre gibi o zamanlar levent ve cem'in sağdan soldan estiği kanatta orta sahada alex olduğu bugün süper ligde akhisarı ayakta tutan emin aladağ mithat yaşar emrah kolların olduğu kadroyu çalıştırmıştır buna rağmen zor ligde kaldık neyse hayırlı olsun trabzonlu olmasına rağmen Giresunu sever Allah için çok çalışacaktır ama bu sene ligde kalsak bile kimse ilerisi için gelecek sezonlar için birinci bizi şampiyon yapar demesin yapacak kalite yok adamda sarıyerin ptt lig ayarında kadrosu var illallahlık gelmiş adamlara yaka sirkiyorlar. RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu ... - harrison - 28-11-2013 Bence isabetli bir seçim oldu,Mehmet hoca bizi bizim kadar iyi tanıyor.... RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu ... - yirmisekiz - 28-11-2013 Kim gelmiş kim gitmiş bir önemi yok. Daha çok hoca futbolcu gelir gider de Giresunspor bir adım ilerleyemez RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu ... - kerasus - 29-11-2013 (27-11-2013, 15:01)heyulaanil28 Wrote: mehmet birinci konusunda fikir ayrılığım olmuştu bazı arkadaşla ben mehmet birinciyi tutmam hele bazıları Giresunspor için gelmiş geçmiş iyi hoca diyor ne başarısı var bu adamın Giresunsporda çalıştığı dönemdeki kadrolarda iyiydi misal en son çalıştığı sezon fırat,emre gibi o zamanlar levent ve cem'in sağdan soldan estiği kanatta orta sahada alex olduğu bugün süper ligde akhisarı ayakta tutan emin aladağ mithat yaşar emrah kolların olduğu kadroyu çalıştırmıştır buna rağmen zor ligde kaldık neyse hayırlı olsun trabzonlu olmasına rağmen Giresunu sever Allah için çok çalışacaktır ama bu sene ligde kalsak bile kimse ilerisi için gelecek sezonlar için birinci bizi şampiyon yapar demesin yapacak kalite yok adamda sarıyerin ptt lig ayarında kadrosu var illallahlık gelmiş adamlara yaka sirkiyorlar.ben bu forumda gelmiş geçmiş en iyi hoca diye bir mesaj okumadım hiç. karıştırdın sanırım. ama ptt 1. lige çıktığımızdan itibaren son 7 senede en iyi futbolumuzu oynatan hocadır. elindeki kadro çok iyiydi diyorsan, bizim o sene kadromuzda olan oyuncular şuan nerede? birde rakiplerimize bakalım. mesela türk futbolunun en yetenekli oyuncularından sergen yalçın rakibimizdi. yada daha dün akşam avrupada hat trick yapan olcan adın rakibimizdi. o dönem kadromuzda olan sisimleri sayarak biyere varamazsın. sonuç olarak mehmet birinci devraldığı sırada bu takım düşme hattındaydı. ve o durumda aldığı takıma süper futbol oynatmıştır ve bu başarıdır. bu adamın giresunsporda ne başarısı var diyorsunda, sanki bu adam yokken avrupa kupalarına katılıyormuşuz gibi yazıyorsun. son sarıyer performansından sonra benimde eskisi kadar içime sinmiyor olsada, bu yönetimin getirebileceği hocaları düşündükçe şuan gelebilecek en iyi hocaydı bence. RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu ... - heyulaanil28 - 29-11-2013 mehmet birinciyi herkes bank asya geldiğimiz sezona göre değerlendiriyor ligde kaldık güzelde futbol oynattı ama o takım iyi takımdı bana göre mehmet birnciyide bu yüzden herkes çok abartıyor Giresunspor her zaman ilk yarı 13-14 puan toplar ikinci yarı coşar kim olursa olsun o dönemde öyle dönemdi bu adam her gittiği takımda sezon sonunu getiremedi ya sezon başı başlar ligin ortasında gider yada sezon ortası bir takım alıp sezonu tamamlayıp yeni sezonun ortasında bir daha bırakır zaten kariyeri boyunca akçabaat-of arası mekik dokumuştur trabzon gezgini hocadır istisna hariç bandırma,sarıyer var onun hariç doğu karadeniz bölgesinden ve memleketi trabzonun ilçe takımları arasında mekik dokumuştur dönüşü yöre takımı bize gelmiştir bize gelmese araklı veyahut gene of'a giderdi mehmet birinci takımı ligde tutar bilhakis devre arası çok giden olacaktır ne kadar trabzonlu varsada getirecektir özellikle ümit tekeyi izlersiniz şaşırmayın neyse mehmet birinciyi ben hoca olarak tutmam ama insan olarak trabzonlu olmasına rağmen 10 numara insandır yakından tanıyan biri olarak ligde tutacaktır bizi ama mehmet birnciden ilerisi için kimse medet ummasın şampiyonluk flan gelmez mehmet birinci ile sezonu tamamlar gene sonrası bir trabzon ilçe takımına daha gider. RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu ... - sokakbaşımeyhane - 29-11-2013 (29-11-2013, 15:48)heyulaanil28 Wrote: mehmet birinciyi herkes bank asya geldiğimiz sezona göre değerlendiriyor ligde kaldık güzelde futbol oynattı ama o takım iyi takımdı bana göre mehmet birnciyide bu yüzden herkes çok abartıyor Giresunspor her zaman ilk yarı 13-14 puan toplar ikinci yarı coşar kim olursa olsun o dönemde öyle dönemdi bu adam her gittiği takımda sezon sonunu getiremedi ya sezon başı başlar ligin ortasında gider yada sezon ortası bir takım alıp sezonu tamamlayıp yeni sezonun ortasında bir daha bırakır zaten kariyeri boyunca akçabaat-of arası mekik dokumuştur trabzon gezgini hocadır istisna hariç bandırma,sarıyer var onun hariç doğu karadeniz bölgesinden ve memleketi trabzonun ilçe takımları arasında mekik dokumuştur dönüşü yöre takımı bize gelmiştir bize gelmese araklı veyahut gene of'a giderdi mehmet birinci takımı ligde tutar bilhakis devre arası çok giden olacaktır ne kadar trabzonlu varsada getirecektir özellikle ümit tekeyi izlersiniz şaşırmayın neyse mehmet birinciyi ben hoca olarak tutmam ama insan olarak trabzonlu olmasına rağmen 10 numara insandır yakından tanıyan biri olarak ligde tutacaktır bizi ama mehmet birnciden ilerisi için kimse medet ummasın şampiyonluk flan gelmez mehmet birinci ile sezonu tamamlar gene sonrası bir trabzon ilçe takımına daha gider. heyulani kardeşim sarıyerin ptt 1 .ligde kaliteli kadrosu var diyorsun,sonra bize feridunu getirir diye dert yanıyorsun..feridun sarıyerde oynuyor bu 1..ikincisi sarıyer mehmet hocadan sonra kaç puan toplamış ?bizim bile altımızda..demekki hocalarda sorun yok takım berbat..sarıyerden bize alacağın 3 topçu söyle??alamazsın çünkü onlarda çöp..mehmet birinci akçabatta çalıştı diyorsun doğrudur süperligdeyken çalıştı..insanlığına bende katılıyorum 10 numara adamdır..giresunspor sevdalısıdır..iyi topçu getiryorsa isterse arabistandan getirsin..trabzonu ordulusu farketmez..neyse kardeşim inşallah başarılı olur..sonuçta önemli olan giresunspordur..bizimde artık sabredecek halimiz kalmadı..onunda son şansı.. RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu ... - heyulaanil28 - 29-11-2013 sarıyerdeki durum farklı maddiyat sorunları var yoksa kadro kaleci kılıçarslan,hamza,önder turacı,murat hacıoğlu,hasan aydınlı,muhammed türkmen gibi isimler var mehmet birnciyi sezon başı sarıyer getirende haldun domaç önerdi sarıyerin yönetiminde bulunan giresunlu arkadaşımdan biliyorum bu olayı sarıyerin durumu maddiyet ve yönetim ile muhalefetteki olan kavgalar yüzünden bu durumdalar. RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu ... - yirmisekiz - 29-11-2013 Sarıyer in kadrosu eski kaşar dolu. İyi değil bana göre RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu . - mvsr - 30-11-2013 Giresunspor da işler tıkırında.Ortam süt-liman.Güzel çalışma ortamı var burada.Bizi kimse tutamaz artık. Moda oldu bu takıyye işi iyice. |