Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS (/showthread.php?tid=488)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS - turkuaz_0628 - 29-04-2014

4 Mayıs 2014 Pazar Saat 15 : 30 Mavi Karadeniz canlı yayın için anlaşamamış ,hatay hertürlü pislik faaliyetleri içinde olabilir ...
Bize gelince hataya gidip defansa yatmak gibi düşüncemiz olmamalı ,çatır çatır lider gibi şampiyon olacak takım gibi oynamalıyız ,göztepede pendik deplasmanında sanmıyorumki maçı alsın öylede denk geldiki hep maçlar birbirleriyle bağlantılı birbiriylle y.malatyanın bile kartalı yenmesini istiyoruz ...
Son 180 dk ALLAH YAR VE DE YARDIMCIMIZ OLSUN !!! Alalım şu maçı ulan yansın yıkılsın ortalık ....

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 29-04-2014

akp li fuat kuş adam gibi kerim başkandan rica etse kerim başkanın hatay bld başkanına bir telefonu canlı yayın işini bitirir ama fuat kuş ona gelmez.

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz - mvsr - 29-04-2014

Hatayspor'un maçlarını aynı bizim maçlar gibi yayınlayan bir kanal var mı acaba ?

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz - quaresma_28 - 29-04-2014

(29-04-2014, 18:27)mvsr Wrote: Hatayspor'un maçlarını aynı bizim maçlar gibi yayınlayan bir kanal var mı acaba ?

maçlarını veren kanal yok sosyal medyada ki konuşmalarından bildiğim kadarıyla görüntü olmayınca stres daha çok olucak bizde takip ederken Smile

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz - körliman tayfa - 29-04-2014

hatay zaten stadı dolduramıyor birde maçı mavi karadeniz verirse hiç seyırcı gelmez o yüzden maçın canlı yayınlanması işlerine gelmez bizimkiler lig tv ye maç canlı yayınlansın diye müracaat edeceklermiş taraftarlarımıza 260 kişilik yer ayrılmış yakın bir yerde degıl ki maça gidebilsek istanbuldan 1122 km uzaklıkta

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 29-04-2014

STADA BİZİM TARAFTARI ALMAYACAKLARMIŞ.Göt korkusu başa bela...aklı sıra pislik yapacaklardı ama valilik kararı bozmuş..bunlara vurmak sünnetten çıktı farza girdi...

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 29-04-2014

Arkadaşlar yayın yok ama 280 kişilik yer verilmiş ,seyirciye yasak girişimi başkan bozbağın imzalı dilekçesi ile son buldu ,Yönetim lig tv yede başvuruda bulunmuş belki sosyal medya üzerinden bi kampanya başlatabiliriz ,denemekte fayda var lig tv yi baskı altına almak lazım....

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz - 123456 - 29-04-2014

Bu maçı alacağız turu atacağız Allahın izniyle.Yoksa çok sıkıntılı,stresli ve gergin bir malatya maçı oynayacağız

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz - maicon_28 - 29-04-2014

beyler yazdim gecenki mac topigine..

gecen hafta selcuklu macinda herkes sampiyon olcagimiza inanmiskan bu hafta olamayiz hatay macinda oluruz demistim.(gerci bizim puan kaybetcegimizi dusunmemistim hatay yenilir , goztepe yener bizde yeneriz goztepe yuzunden sampiyonlugu ilan edemeyiz diye tahmin etmistim..).

yani bu hafta sampiyonuz rahat olun.

RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz - yirmisekiz - 30-04-2014

Lig tv mi? Lig tv nin yayin hakki oldugundan izne gerek yok sanirim. Mkd hak devralabili mi acaba?