![]() |
|
20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor (/showthread.php?tid=558) |
20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor - Sercan28 - 10-02-2015 Vs. ![]() Tarih: 15.02.2015 Pazar Saat: 16:00 Yer: Giresun Atatürk Stadı Hakem: Özkan ÇELİKER Yayın: TRT Web TV Cezalıların da takıma dönmesiyle hemen hemen birçok mevkide bol alternatifli kadro kurabileceğimiz bir maç. İçeride oynadığımız son maçta karşılaştığımız kötü tablodan sonra taraftarla ilk buluşma. Deplasmandan gelen 1 puan ve takımın gösterdiği performans en azından umut verici oldu. Rakibin hücum hattında önemli isimler var. Ama ne olursa olsun bu maçı farklı kazanacağız gibi bir his var içimde, bu yüzden de konu açmak isteği doğdu biraz erkende olsa Bizim için saldır GİRESUNUM !!! Ayrıca Buca maçına da Denizli bölgesi hakemi tayin edenleri de tebrik etmek lazım .. RE: 20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor - genoa28 - 10-02-2015 normal durumlarda kazanırız ama maçta yine ilginç işler olursa işler karışabilir tabi. Bucaspor savunmada problemli biraz, Denizli maçında da savunma arkasına toplardan goller yediler, bizde bunu en iyi yapan takımlardanız Abwo ve Abdül ile pozisyonlar bulabiliriz, ileride Ergün ile başlamak yerine Ziya ile başlarsak bizim için yine önemli bir avantaj olur. RE: 20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor - sy200028 - 10-02-2015 Kesin kazanmamiz gerrkek bir mac yenip yolumuza devsm edelim.... RE: 20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor - ziza82 - 10-02-2015 mecburen kazanmamız gereken bir maç yukarısı için telafisi olmaz bir maç 1-0 olsun bizim olsun... RE: 20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor - chotanax - 10-02-2015 Buca deplasmanda sadece bir macta puan almis. Ben rahat kazanacagimizi dusynuyorum. RE: 20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor - cotanak88 - 10-02-2015 istatistiklere aldanmamak lazım buca piyasa değeri olarak bizden üstün bir takım ve ileri uçta iskender gibi tehlikeli bir oyuncuları var..eğer rakibi küçümsemez 90 dk aynı ciddiyetle oynar, bireysel hatalar yapmassak zorlanacağımızı düşünmüyorum..hatta bol gollü bir maç bekliyorum RE: 20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor - Sercan28 - 11-02-2015 Bucasporun hücum hattı fena sayılmaz emre şahin, mehmet incebacak gibi oyuncular son haftalarda formdalar. İskenderi söylemeye bile gerek yok ama savunmaları mantar bana göre de tam bizim istediğimizden, kademe hatası çok yapıyorlar bu yüzden de maçı iyi bir hava yakalarsak erken bile koparabiliriz. RE: 20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor - kral1234 - 11-02-2015 Benim pazar gunu samsuna gitmem gerekiyorya kesin cok aksi bi saate konulmasi lazimdi zaten Neyse kesin yenmemiz lazim. İskenderi tutalim bi sekilde golu buluruz zaten. Manisa macinin ilk yirmi dakikasi gibi oynarsak ezer geceriz. RE: 20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor - EFE_28 - 12-02-2015 Sağlam ve kademeli oynarsak maçı 1-0 alırız. Bucanın varlık gösterebileceğini sanmıyorum. RE: 20. Hafta | Giresunspor - Bucaspor - chotanax - 12-02-2015 Veysele izin ciknamis. Cok sevindim. Disiplin olacaksa boyle olmali |