![]() |
Erkan Sözeri ile yollar ayrılmalı mı ? - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Erkan Sözeri ile yollar ayrılmalı mı ? (/showthread.php?tid=660) |
Erkan Sözeri ile yollar ayrılmalı mı ? - maicon_28 - 19-03-2016 Evet soru açık beyler RE: Erkan Sözeri ile yollar ayrılmalı mı ? - adebisi28 - 19-03-2016 şu saatten sonra bir şey değişmez yılmaz vural gelecekse tamam futbolcuyu döver en azından yok gelmeyecekse sezon sonu yollar ayrılsın. Hüseyin Kalpar boşa çıkarsa da ev araba basılsın. RE: Erkan Sözeri ile yollar ayrılmalı mı ? - ArmanınPeşinde - 19-03-2016 (19-03-2016, 17:12)adebisi28 Wrote: şu saatten sonra bir şey değişmez yılmaz vural gelecekse tamam futbolcuyu döver en azından yok gelmeyecekse sezon sonu yollar ayrılsın. Hüseyin Kalpar boşa çıkarsa da ev araba basılsın. Aynen öyle, şu saatten sonra Guardiola gelse yine bir şey değişmez. RE: Erkan Sözeri ile yollar ayrılmalı mı ? - sokakbaşımeyhane - 19-03-2016 Kesinlikle RE: Erkan Sözeri ile yollar ayrılmalı mı ? - mvsr - 19-03-2016 Yanlış oy kullandım. Yönetim ve teknik heyet bu kadar uyumlu ve istikrar yakalamışken bir sonraki sezonu da garanti altına almışlar demektir. Sıkıntı taraftarlar içerisinde var.Yoksa herşey tıkırında. RE: Erkan Sözeri ile yollar ayrılmalı mı ? - emre_1466 - 20-03-2016 Gitse nolacak keyif mi bıraktılar millette. Psikolojilerimiz alt üst oldu. RE: Erkan Sözeri ile yollar ayrılmalı mı ? - kral1234 - 20-03-2016 Uzun yıllardır son dakika sendromlarini yaşıyoruz bugün de arkadas 3-0 oldu hadi gidelim deyince dur bekle asıl olay bir gol yememizle başlar dedim hay demez olaydım. Yani şu forumda 3-0 olup da yüzde yüz bu maç 3-3 bitmez diyen yoktur heralde az buçuk tanıyoruz takımımızı. Erkan hoca gitse çok büyük bi değişim olmaz. Tabi erkan hocanın kabahati çok büyük oyunu okuyamıyor. Oyuncu değişiklikleri çok anlamsız ya da zamansız cihan oyuna daha erken girmeliydi. Çok umudum vardi erkan hocadan ama takımı bir yere kadar getiriyor sonrası yok. Ordunun basindayken de geçen sene de bu sene de öyle. Bikaç sene sonra kendisini alt Liglerde gorebiliriz eğer kendini gelistirmezse. RE: Erkan Sözeri ile yollar ayrılmalı mı ? - cotanak88 - 20-03-2016 78 dakika mükemmel yaptığımız ayağa pas olayını 3–1 den sonra top şişirmeye çevirdik ve buna 3–2 den sonra da devam ettik erkan hoca da iki kanat oyuncusunu çıkardı takım iyice çöktü abwonun oyundan çıktığı her maçta puan kaybı yaşıyoruz buda ilginç bir olay. Hocanın 3–1 den sonra oyuncularını yerden oynamaları konusunda uyarması lazımdı ha uyardın dinlemediler o zaman hocalığını sorgulaman lazım. Bu takıma oyuncuyu yönetim alıyor senin vazifen sadece bu oyuncu grubuna taktik verip maç kazandırman. Bunu 2–0 ve 3–0 dan sonra başaramıyorsan görevini bırakacaksın.iyi niyetinden kesinlikle şüphem yok ama hem kendini hem bizi yıpratmadan yol ayrımına gitmek en iyisi. Bu saatten sonra birşey değişmez diyenlere de erkan sözerinin kazandırdığı maçları soruyorum ? ve bugünkü skoru hatırlatıyorum ,noktalıyorum. RE: Erkan Sözeri ile yollar ayrılmalı mı ? - emre_1466 - 20-03-2016 Futbolculara en ağır limitten para cezası uygulanmalı galibiyete nasıl prim varsa böyle bir mağlubiyete de en ağır ceza olmalı. RE: Erkan Sözeri ile yollar ayrılmalı mı ? - ziza82 - 20-03-2016 ya hocayı kovacan yada rakibi ciddi almayan oyuncuları kadro dışı bırakıp sene sonu yollayacaksın... |