BSL 2016-2017 Sezonu - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Türkiye ve Dünyada Spor (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: BSL 2016-2017 Sezonu (/showthread.php?tid=679) |
RE: BSL 2016-2017 Sezonu - maicon_28 - 05-02-2017 beyler vay be ikinizde aynı şeyi söylüyorsunuz garibime gitti. Ben TV den izledim , hani euroleague de fener-cska veya barça-olympiakos maçı anlatıp giresun- trabzon maçını biraz küçük görme gibi bir yaklaşım hissettim. Hani aynı heyecanla anlatmadı ama maçtan kopuk değildi yani gayet iyi konuştu RE: BSL 2016-2017 Sezonu - ArmanınPeşinde - 05-02-2017 Trabzonlular her yerde ağlıyor. Neymiş efendim hakem katletmiş. Maç boyu bizi katlettiler laf yok, son 2 düdük yanlış çalındı, AUUUUV. Ne aauuuv ? RE: BSL 2016-2017 Sezonu - kral1234 - 05-02-2017 hamsiler twitterda #BasketboldanElleriniziCekin hashtagi yapmış. nasıl ağlıyorlar vara. KOYDUK MU? RE: BSL 2016-2017 Sezonu - turkuaz_0628 - 05-02-2017 Ha ha lan bunlar 2011 şampiyonu biziz dedikleri gibi son düdük diye diye tutturmasınlar maç bizimdir, yönetimleri açıklama yaptı az önce hakeme ceza verilmezse ksk maçına çıkmıcaklarmış dümbükler ... RE: BSL 2016-2017 Sezonu - OnlyTurk - 05-02-2017 Trabzon yönetimi bir açıklama yapmış. Açıklamada müthiş bir mühendislik var ve kamuoyu desteğini arkasına almak için her şey ince ince işlenmiş. Öyle bir noktaya parmak basmışlarki okuyanın Trabzona hak vermeme ihtimali yok. Bu açıklamanın maçtan önce yazıldığını bile düşünüyorum. RE: BSL 2016-2017 Sezonu - kerasus - 05-02-2017 (05-02-2017, 00:19)maicon_28 Wrote: beyler vay be ikinizde aynı şeyi söylüyorsunuz garibime gitti. Bende 2. yarıyı izledim. Moody sakatlandıktan sonra yayını kesmezler inşallah dedim. Zira adamlar sadece moody e odaklanmışlar o anda salona atom bombası atılsa umurlarında olmazdı. Böyle bir fanatiklik öyler "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" çocukluğu görmedim ben. RE: BSL 2016-2017 Sezonu - stantheman05 - 05-02-2017 Boşverin beyler takılmayın,koyduk mu koyduk. Kendi şehrinin takımı varken Trabzonu tutan sözde Giresunlu arkadaşlar da artık hatalarından dönerler herhalde. Trabzon yönetimi Karşıyaka maçına çıkmayız diye açıklama yapmışlar ama paşa paşa çıkarlar. Çıkmasınlar sıkıysa,yallah 2.lige RE: BSL 2016-2017 Sezonu - kerasus - 05-02-2017 Galatasarayda bi ara ligden çekiliyordu. Noldu? paşa paşa devam ediyorlar. Murat Biricik sıradan bir hakem değil, hem ligin önde gelen hakemlerinden hemde bizim hakem eğitimlerinin vs sorumlusudur. Dolayısıyla Tbf trabzonun kıçıkırık tehdidiyle harcayacağı bir hakem değil. O açıklama işin sadece görünen kısmı. kapalı kapılar ardında ise asıl istek hakemlerin cezalandırılması değil bize karşı ibnelik yapılmasını sağlamak. tayyibin başdanışmanı hido da chp li belediye takımına krşı böyle bir isteği kırmaz zaten, seve seve yerine getirir. RE: BSL 2016-2017 Sezonu - maicon_28 - 05-02-2017 (05-02-2017, 16:29)kerasus Wrote: Galatasarayda bi ara ligden çekiliyordu. Noldu? paşa paşa devam ediyorlar. Murat Biricik sıradan bir hakem değil, hem ligin önde gelen hakemlerinden hemde bizim hakem eğitimlerinin vs sorumlusudur. Dolayısıyla Tbf trabzonun kıçıkırık tehdidiyle harcayacağı bir hakem değil. O açıklama işin sadece görünen kısmı. kapalı kapılar ardında ise asıl istek hakemlerin cezalandırılması değil bize karşı ibnelik yapılmasını sağlamak. tayyibin başdanışmanı hido da chp li belediye takımına krşı böyle bir isteği kırmaz zaten, seve seve yerine getirir. aynen knk asıl amaç hakemleri cezalandırmak değil giresun menejer takımı, hakemlerle çıkar ilişkisi olan bir federasyon takımı ve kollanıyor algısı yaratmak. RE: BSL 2016-2017 Sezonu - kral1234 - 05-02-2017 Ürümeye devam etsinler son hareket gabak gibi faul kolundan tutuyor. Bize laf edeceklerine geri zekalı Caleb greene sen bizim başımızı niye Yaktın desinler, son saniyede bomboş turnikeyi nasıl kaçırdın diye sorsunlar lee'ye. 45 dakika boyunca 1 sayı bile atamayan yabancı mı olur? Bunların kanını skeyim ben hep algı operasyonu işleri güçleri. |