BSL 2016-2017 Sezonu - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Türkiye ve Dünyada Spor (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: BSL 2016-2017 Sezonu (/showthread.php?tid=679) |
RE: BSL 2016-2017 Sezonu - kerasus - 12-02-2017 (11-02-2017, 22:09)stantheman05 Wrote: Bence sen benim ne demek istediğimi gayet net anladın ama anlamak istediğin gibi düşünüyorsun.Ömer Faruk saygısızlık yaptı evet Obradovice maçlarda %100 performans koymadı sahaya,sözleşmesi biterken koçun ısrarına rağmen sözleşme yenilemedi,yaz kampında Amerikaya gittiği için aklı orada kalmış şekilde döndü ve kararını o yönde verdi. Ama Okben ne yaptı takım zararına anlayamadım. Adam sezon sonuna kadar kontrat yapmıştı zaten,fırsatını buldu ve gitti. Bakın bu takımda sürekli performans gösteren 3 tane pırıl pırıl genç vardı. Okben,Doğuş ve Emircan. Doğuş sene sonu Daçkaya dönecek. Emircan inşallah uzun süre bizle kalır. Okben ise Nba de Lebronları Kyrieleri Kevin Loveları çalıştırmış bir koçun beğenisini alarak gitti. Avrupa'da iki koç vardır ki çoğu basketbolcu onlarla çalışmak için hayal kurar. Obradovic ve Blatt. Adam gitti,kendini orada yetiştirebilir. Büyük oyunculardan büyük şeyler öğrenebilir. cümleye başlarken başka bitirirken başka konuşuyorsun. sen daha ne dediğini kendin bilmiyorsunki ben nasıl anlayım? zaten doğuş grubuna alt yapıya önem veren takım diyen adama cevap yazmak bile hataydı. neyse. fenerbahçeye ilk yarı boyunca kafa tuttuk ama gücümüz okadarına yetti. RE: BSL 2016-2017 Sezonu - maicon_28 - 12-02-2017 dediğim gibi skor yükünü çekecek, yardımcı olacak oyuncu sıkıntısı çekiyoruz.. Piyasa da gelebilecek yerli yok bence, 1 tane yabancı almalıyız. Okben gittikten sonra takımın kalitesi epey düştü. Okben'i aradığım için demiyorum yani o bölge eksik. Zaten okben gittikten sonra bence maçlarımız zevkli de geçmiyor, kalite olarak hoşuma gitmiyor takım.. RE: BSL 2016-2017 Sezonu - kral1234 - 12-02-2017 emircan çok güçsüz. çok umutluydum ondan halbuki. metin türenden de bi cacık çıkmayacak gibi. RE: BSL 2016-2017 Sezonu - stantheman05 - 13-02-2017 (12-02-2017, 20:31)kerasus Wrote:ilk cümlede yalnızca sana seslendim ama sonunda bu yazıyı okuyan tüm forum sakinlerineydi. Farkındaysan çoğul eki kullanmışım. Ama ilk cümlede ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm. Cevap vermeyebilirdin,görüşüne saygı duyarım. Düşüncelerimiz farklı,yapacak birşey yok.(11-02-2017, 22:09)stantheman05 Wrote: Bence sen benim ne demek istediğimi gayet net anladın ama anlamak istediğin gibi düşünüyorsun.Ömer Faruk saygısızlık yaptı evet Obradovice maçlarda %100 performans koymadı sahaya,sözleşmesi biterken koçun ısrarına rağmen sözleşme yenilemedi,yaz kampında Amerikaya gittiği için aklı orada kalmış şekilde döndü ve kararını o yönde verdi. Ama Okben ne yaptı takım zararına anlayamadım. Adam sezon sonuna kadar kontrat yapmıştı zaten,fırsatını buldu ve gitti. Bakın bu takımda sürekli performans gösteren 3 tane pırıl pırıl genç vardı. Okben,Doğuş ve Emircan. Doğuş sene sonu Daçkaya dönecek. Emircan inşallah uzun süre bizle kalır. Okben ise Nba de Lebronları Kyrieleri Kevin Loveları çalıştırmış bir koçun beğenisini alarak gitti. Avrupa'da iki koç vardır ki çoğu basketbolcu onlarla çalışmak için hayal kurar. Obradovic ve Blatt. Adam gitti,kendini orada yetiştirebilir. Büyük oyunculardan büyük şeyler öğrenebilir. RE: BSL 2016-2017 Sezonu - Semih Karahan - 14-02-2017 (12-02-2017, 21:32)kral1234 Wrote: emircan çok güçsüz. çok umutluydum ondan halbuki. metin türenden de bi cacık çıkmayacak gibi. emircan bence maç seçiyor . geçen hafta çok kötüydü ts karsısında bu hafta fenere karşı baskılı istekli oynadı ve üçlük denedi . RE: BSL 2016-2017 Sezonu - stantheman05 - 14-02-2017 (14-02-2017, 00:24)Semih Karahan Wrote:(12-02-2017, 21:32)kral1234 Wrote: emircan çok güçsüz. çok umutluydum ondan halbuki. metin türenden de bi cacık çıkmayacak gibi. Kendini göstermek istiyor olabilir. Fenerbahçe maçını çoğu otorite takip ettiği için zaten,ispatlama peşindeydi diye tahmin ediyorum. RE: BSL 2016-2017 Sezonu - OnlyTurk - 14-02-2017 Emircan o kadar da kötü değil dengimiz olan takımlarla oynadığımızda çok sırıtmıyor. Savunma anlamında iyi ama skor ve hücum anlamında çok yetersiz. Sırtı dönük oyunu öğrenmesi lazım. Ama umut var. Takımda gözlemlediğim bir türk oyuncu var başka takımda bu aldığı sürenin onda birini bile alamaz. Birde merak ettiğim bir şey var biz şimdi istesek başka bir menejerlik şirketinden genç oyuncu alabilir miyiz?. Mesele süre bulamayan berk uğurlu çok yetenekli ve başka bir menejerlik şirketinden. Yoksa sadece bu menejerin genç oyuncularını mı oynatmak zorundayız. RE: BSL 2016-2017 Sezonu - Semih Karahan - 14-02-2017 Türkiye basketbol ligini takip edenlerden bir kaçı giresunun menejerler tarafından yönetildiğini düşünüyorlar. http://trendbasket.net/40-dakika-canpelister-onursve-9/ RE: BSL 2016-2017 Sezonu - cotanak88 - 15-02-2017 Karşıyaka karşısında İlk çeyrekte 30-19 gerideyiz takım inanılmaz kötü savunma berbat turnikeler 3 lükler havada uçuşuyor. RE: BSL 2016-2017 Sezonu - Semih Karahan - 15-02-2017 3 maçtır gözlemim. (ts,fener,ksk) takım potayı göremiyor. karsımızdaki takımlar bize karsı olagan savunma yapıyor . ve biz ise o kadar savunma yapamıyoruz. biz kazandıgımız maçları allah'a emanet mi kazandık ? |