Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB (/showthread.php?tid=712)

Pages: 1 2 3 4 5

17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - kesap28 - 10-01-2017

17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB

Tarih: 16.01.2017 PAZARTESİ
Saat: 18.30
Stad:GİRESUN ATATÜRK STADI
Canlı Yayın:TRT SPOR

LİGİN ATESLI KISMI BASLIYOR BUNDAN SORAKI HER GALIBIYET ALTIN DEGERINDE HERKES TRANSFERLERINI YAPTI KAZANIP IYI BASLANGIC YAPARIZ INSALLAH

RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - Cotanakes28 - 12-01-2017

Ben kendi şahsım adına olackları şöyle düşünüyorum.giresunspor puan kaybeder başkan ve ya yöneticilerden biri çıkar yeni transferler takıma alışamadı ama iyi yoldayız diye açıklama yapıp geçiştirmeye çalışırlar.böyle düşündüğüm halde keşke giresunda olsamda maça gidebilsem.inşallah yanılırımda Giresunsporum kazanır!

RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - cotanak88 - 13-01-2017

İki takım arasındaki son 7 maç berabere bitmiş yine aynısı olur bu takımdan bir cacık olmaz.
Konumuzla alakası yok ama espiyespor koray avcı gibi şu ara popüler bir adamı espiyeye getiriyor biletlere yoğun ilgi varmış.Giresunspor yönetimi ne yapıyor merak ediyorum yıllardır şu takımla şehri kaynaştıracak bir etkinlik yaptılarmı hayır sezon başı açılış maçı dahi organize etmekten acizler, sonrada para yok derler sizin yaptığınız başkanlığı herkes yapar.
Devre arası transferi için çok emek harcadık diyen yöneticiler var onlara da gülüyorum 2 tane türkiyede kadro dışı kalmış adamı aldın 1 tane brezilya 3.liginde oynayan eski oyuncunu aradın gel dedin geldi canına minnet bunlara mı emek harcadın ? Emek demek bu ligin üstünde te vrede, poepon,pote,ayiye,bekamenga gibi oyuncuları takımına kazandırmak milleti enayi yerine koymayın..

RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - kral1234 - 13-01-2017

başladığı gibi biter. at fav'a bekle.

RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - mvsr - 13-01-2017

2 0 (0-0) diyorum.Gol yok 2 0.

RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - emre_1466 - 13-01-2017

İddaa 1.70 oran vermis bize. Ben 2.00 fln olur diyordum.

RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - gorelelibey - 16-01-2017

YA ARKADASLAR TAKIMDAN HIC UMUDU OLAN YOK UZAKTA YASADIGIMIZ ICIN BASINDAN SIZLERDEN BILGILENIYORUZ AMA BEN HER SEYE RAGMEN UMUTLUYUM BU TAKIMDAN BU GÜN KÜ MACI KAZANIP ZIRVE ILE 7 PUAN FARK KALACAK INSALLAH MACA AZ BIR ZAMAN KALDI TRT DEN IZLEYECEGIM GIRESUNDA OLUP MACI STADDAN IZLEMEK VARDI GÖZÜ KÖR OLSUN GURBETIN

RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - stantheman05 - 16-01-2017

İgorsun yerine Onur oynuyor ilk 11 de ayrıca yeni transfer jones de kadroda yok okaforu da göremedim gitti de ben mi farketmedim? Smile

RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - Cotanakes28 - 16-01-2017

Transfer yapmamışız gibi bi kadro bu ne mk Big Grin

RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - Okan - 16-01-2017

Husamin yine mukemmel ortalarini izlemeye devam ediyoruz Sad