![]() |
28. Hafta | Adana Demir - Giresunsporumuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 28. Hafta | Adana Demir - Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=729) |
28. Hafta | Adana Demir - Giresunsporumuz - Grsss28 - 12-04-2017 Adana Demir deplasmanı mutlak puan veya puanlarla dönmemiz gereken maç rakibin play off için bi umudu var bu da son şanşları. Giresunsporumuza gelirsek son maçlarda oynanan oyun umut vermiyor ama ne olursa olsun hatanın telafi edilemediği haftalar. İnşallah Adana Demirin sonu Manisa gibi olur Es Esi deplasmanda hezimete uğratıp Giresunsporumuza yenilir.Adana Demirede son üç maçta 2 galibiyet 1 beraberliğimiz var ben alcağımıza inanıyorum.. RE: 28. Hafta | Adana Demir - Giresunsporumuz - yirmisekiz - 12-04-2017 Sorun şu ki: Pote kaç tane atar? 2,3,4? RE: 28. Hafta | Adana Demir - Giresunsporumuz - mvsr - 12-04-2017 Çağlar antrenmana çıkamamış.Kasığından sakatlanmış.Maça uzun zaman var.İyileşse bile Hüsamettin giyer formayı.Tercih yapmaya zorlanacak seçenekler ortada yok yani. RE: 28. Hafta | Adana Demir - Giresunsporumuz - Semih Karahan - 12-04-2017 pote'nin golü kesin ya . bu defansa şov bile yapar. özgür formsuz. onur çabalamaya çalışıyor berkan bindirdikten sonra ki ilk müdahalelerinde hep kart görüyor. hüsam zaten bildiğiniz gibi. bence igors kadro yapmalı. özgür kesik yiyebilir . ama işte yabancı sınırı kötü oluyor. jones bi ske yaramıyor alma onu ilk 18 işte . bizim bu laflarımız hep havada kalıyor. ben hiç görmedim , bir antrenörün kadroyu değiştirdiğini , sanki takımı çok iyi tanıyor gibi giden antrenörün çıkarttığı kadroyu çıkartıyor ben anlamıyorum bu işi. RE: 28. Hafta | Adana Demir - Giresunsporumuz - cotanak88 - 12-04-2017 poteyi maç başında sakatlarsak belki alırız ![]() RE: 28. Hafta | Adana Demir - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 13-04-2017 (12-04-2017, 16:31)Semih Karahan Wrote: pote'nin golü kesin ya . bu defansa şov bile yapar. özgür formsuz. onur çabalamaya çalışıyor berkan bindirdikten sonra ki ilk müdahalelerinde hep kart görüyor. hüsam zaten bildiğiniz gibi. bence igors kadro yapmalı. özgür kesik yiyebilir . ama işte yabancı sınırı kötü oluyor. jones bi ske yaramıyor alma onu ilk 18 işte . bizim bu laflarımız hep havada kalıyor. ben hiç görmedim , bir antrenörün kadroyu değiştirdiğini , sanki takımı çok iyi tanıyor gibi giden antrenörün çıkarttığı kadroyu çıkartıyor ben anlamıyorum bu issiJonesten önce 27 haftadır bir katkı yapmayan abwo kesilmeli...igors benim için malatyada diyalibanin 5 metre önünde olup 10 metre fark yediginde bitti...igors kada toplarında iyi ama çok çok ağır RE: 28. Hafta | Adana Demir - Giresunsporumuz - stantheman05 - 14-04-2017 (12-04-2017, 13:13)mvsr Wrote: Çağlar antrenmana çıkamamış.Kasığından sakatlanmış.Maça uzun zaman var.İyileşse bile Hüsamettin giyer formayı.Tercih yapmaya zorlanacak seçenekler ortada yok yani. Vallahi 2 hafta sonra foruma bi gireyim dedim,bizimkilerde durum ne acaba ne düşünüyolar diye bir bakayım diye geldim. Geldiğim gibi geri gidiyorum bu haberden sonra. Tadım tuzum kaçtı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". İnşallah alacağımız kritik puan ve puanlara kavuşuruz artık. RE: 28. Hafta | Adana Demir - Giresunsporumuz - Cotanakes28 - 15-04-2017 Eğer poteyi tutabilirsek bi ihtimal puan alabilirz.kaldı ki bu defan ile zor gözüküyo.birde çağlar olmayınca bu durum daha da zor bi hal alıyo.hüsamı hiç demiyorum zaten adamı gördükçe benim bu adamdan neyim eksik bende futbolcu olabilirmişim deyip duvara kafa atasım geliyo.her neyse ümitsizde olsam futbol bu inşallah kazanırız. RE: 28. Hafta | Adana Demir - Giresunsporumuz - kral1234 - 15-04-2017 bu arada maç salı günü 17.30'da TRT AVAZ'DA. RE: 28. Hafta | Adana Demir - Giresunsporumuz - gorelelibey - 16-04-2017 YA ARKADASLAR BU POTE MIDIR NEDIR SIZI NE KADAR KORKUTMUS YA BU POTE BU KADAR IYI IDIDE NEDEN ADANA DEMIR ÜST SIRALARDA DEGIL POTEYE IYI BIR ÖNLEM ALIRSIN AYAKLARI YERDEN KESILIR ZOR ISMI BIZ BU MACI ALIRIZ YETERKI GIRESUN SPOR GIBI ADAM GIBI OYNAYALIM |