Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Türkiye ve Dünyada Spor (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu (/showthread.php?tid=750)

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - uniquest - 27-12-2017

Takimla alakali var☺ Ama Marinkovic de cok kotu be Reis, yabanci kontenjanini bu adamla doldurunca surekli samarlarlar adami. Umarim Kandemir'in getirdiği adam iyi cikar, yoksa Gagic de gittigi icin pota altimiz harap olur.

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Yaglidereli - 27-12-2017

Gagic Partizana gitmiş.
Kandemirin getirdiği adamı izledim biraz. İnşallah utandırır ama bizi ileri taşımaz. Hücum yönü savunmadan önde ve bu bize fayda sağlamaz. Bize kalın, pota altının karartacak biri lazımdı.

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kerasus - 27-12-2017

(27-12-2017, 12:05)uniquest Wrote: Takimla alakali var☺ Ama Marinkovic de cok kotu be Reis, yabanci kontenjanini bu adamla doldurunca surekli samarlarlar adami. Umarim Kandemir'in getirdiği adam iyi cikar, yoksa Gagic de gittigi icin pota altimiz harap olur.
bekleneni veremedigi dogru, haksiz degilsin elbette. ama bütün mesajlarin marinkovic neredeyse. ondan dikkatimi cekti. marinkovic kalsin bence potansiyeli olan biri. cok kullanmasakta arada lazim olabikiyor. sonucta yabanci hakkini doldurmadigimiza gore sıkıntı yok. ama yeni gelen zaten geleceğe yonelik alinmis diye duydum.

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - heyulaanil28 - 29-12-2017

Efes Ledo yu serbest bırakacakmış giden dikiş tutturamıyor.

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - genoa28 - 29-12-2017

(29-12-2017, 23:24)heyulaanil28 Wrote: Efes Ledo yu serbest bırakacakmış giden dikiş tutturamıyor.

ben de tam Ledo'ya çökelim yazacaktım, alamayız ama herhalde adam seviye atladı

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kerasus - 30-12-2017

(29-12-2017, 23:37)genoa28 Wrote:
(29-12-2017, 23:24)heyulaanil28 Wrote: Efes Ledo yu serbest bırakacakmış giden dikiş tutturamıyor.

Yok aslında tamda alabileceğimiz biri seviye anlamında, ama galiba maddi olarak geçen senenin bile altındayız. zira ledo bi üst seviyeye çıktı ama orada yapamadı. oyüzden tekrar bizim seviyeye gelmesi lazım ama bizde para varmı bilmiyorum.

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Semih Karahan - 30-12-2017

(30-12-2017, 12:32)kerasus Wrote:
(29-12-2017, 23:37)genoa28 Wrote:

Yok aslında tamda alabileceğimiz biri seviye anlamında, ama galiba maddi olarak geçen senenin bile altındayız. zira ledo bi üst seviyeye çıktı ama orada yapamadı. oyüzden tekrar bizim seviyeye gelmesi lazım ama bizde para varmı bilmiyorum.
para yoksa da bence ledoya söylenmeli bak seni biz adam ettik gel bi sezon full oyna yine git diye.  geçen sene sakat olduğu zaman bile gönderilmedi.

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kerasus - 30-12-2017

(30-12-2017, 15:35)Semih Karahan Wrote: para yoksa da bence ledoya söylenmeli bak seni biz adam ettik gel bi sezon full oyna yine git diye.  geçen sene sakat olduğu zaman bile gönderilmedi.

Yok o iş olmaz ledo için. herifte ego tavan. yoksa efeste rahatlıkla oynayacak yeteneğe sahip ama egosuna hakim olamadığı için tutunamadı. basketbolun bir takım oyunu olduğunu farketseydi kesinlikle iyi yerlere gidebilirdi efesten. ama efeste bizde olduğu gibi ön plana çıkan biri olmadığı için arada maçı koparcam diye çok saçmalıyordu. bak gill'e.. aslanlar gibi oynuyor euroligde. çünkü haddini biliyor.

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Semih Karahan - 30-12-2017

(30-12-2017, 18:27)kerasus Wrote:
(30-12-2017, 15:35)Semih Karahan Wrote: para yoksa da bence ledoya söylenmeli bak seni biz adam ettik gel bi sezon full oyna yine git diye.  geçen sene sakat olduğu zaman bile gönderilmedi.

Yok o iş olmaz ledo için. herifte ego tavan. yoksa efeste rahatlıkla oynayacak yeteneğe sahip ama egosuna hakim olamadığı için tutunamadı. basketbolun bir takım oyunu olduğunu farketseydi kesinlikle iyi yerlere gidebilirdi efesten. ama efeste bizde olduğu gibi ön plana çıkan biri olmadığı için arada maçı koparcam diye çok saçmalıyordu. bak gill'e.. aslanlar gibi oynuyor euroligde. çünkü haddini biliyor.

aynen öyle. ledo cin olmadan adam çarpmak istedi yalan oldu. efeste onun sayı krallığına güvendi. baktı bütçemizde az belki tutar diye ledoyu aldılar. "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" efeste oynuyon hala neyin egoluğu

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - genoa28 - 30-12-2017

ben bu ahmet kandemir denen adamı hiç sevmiyorum, kötü de antrenör

YGBS yönetimini her ortamda bugüne kadar övmüş, takdir etmiştim ama şu hamle kendi vizyonlarına ters, başarısız olduğu için gönderdiğin koçu tekrar geri almak YGBS yönetiminin vizyonuna yakışmadı, bu hamle az çok sonunda başlangıcı gibi duruyor, o sene bu sene gibi düşüyoruz, bir daha tekrar geri gelmek çok zor olduğu gibi maddi destek kısıtlı olduğu için orada bile kalmak çok zor olacak, güzel heyecanlar yaşattılar ellerinden geleni yaptılar ama maddiyat olmadan bu kadar olabiliyor