TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Türkiye ve Dünyada Spor (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu (/showthread.php?tid=750) |
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - genoa28 - 01-01-2018 yine koyduk kamillere, çok keyifli ya RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kerasus - 03-01-2018 kandemirden çok umutsuzdum ama ilk maçında beni yanılttı. özellikle yerli takıntısı beni düşündürüyordu ama bu kez tam aksine 2 önemli genç oyuncuyu rotasyona dahil etti sonunda. duşan ve erkan. özellikle duşan baya iyi katkı veriyor. erkanda enes gibi parlayabilir şans verilirse. ve en önemlisi özellikle farkı açmaya başladığımız kısımda savunma kaynaklı sayılar çok fazla oldu ve bu bizim için çok olumlu hamleler. belki 86 sayı yedik ama 79 yediğimiz ksk maçından çok daha iyiydi savunmamız. skora aldanmamak lazım. hücumda ise bi şekilde sayı buluyorduk, birde skora yatma saçmalığından vazgeçince daha ilk maçında sayı rekorumuzu kırdık. bu oyun düzeniyle geçtiğimiz fikstürden banvit ve eses maçlarını kesin alırdık. efes deplasmanını izlememiştim ama bir kritik savunma ile kaybettiğimize göre onuda kazanma şansımız yüksekti. keza sakarya ve ibb maçlarında da kolay lokma olmazdık belki birini alabilirdikte. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Semih Karahan - 03-01-2018 (03-01-2018, 18:34)kerasus Wrote: kandemirden çok umutsuzdum ama ilk maçında beni yanılttı. özellikle yerli takıntısı beni düşündürüyordu ama bu kez tam aksine 2 önemli genç oyuncuyu rotasyona dahil etti sonunda. duşan ve erkan. özellikle duşan baya iyi katkı veriyor. erkanda enes gibi parlayabilir şans verilirse. ve en önemlisi özellikle farkı açmaya başladığımız kısımda savunma kaynaklı sayılar çok fazla oldu ve bu bizim için çok olumlu hamleler. belki 86 sayı yedik ama 79 yediğimiz ksk maçından çok daha iyiydi savunmamız. skora aldanmamak lazım. hücumda ise bi şekilde sayı buluyorduk, birde skora yatma saçmalığından vazgeçince daha ilk maçında sayı rekorumuzu kırdık. bu oyun düzeniyle geçtiğimiz fikstürden banvit ve eses maçlarını kesin alırdık. efes deplasmanını izlememiştim ama bir kritik savunma ile kaybettiğimize göre onuda kazanma şansımız yüksekti. keza sakarya ve ibb maçlarında da kolay lokma olmazdık belki birini alabilirdikte. erkanın rotasyonda efe ye göre fazla süre almasını sene başından beridir çok istedim. duşan ise her gittiği takımda bal yapamayan arıydı . ama bizde can buldu. erkan ve duşan çok önemli rotasyon olur bizim için. duşanın savunması geliştiği an durdurulamaz. iki tane yabancı 1 yerli bizi ligde her türlü tutar RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - uniquest - 04-01-2018 Ahmet Kandemir'in getirdigi Kosovali eleman kulubenin arkasinda oturuyordu. Bakalim oynayabilecek seviyede mi bu ligde. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Yaglidereli - 04-01-2018 Kosovalı eleman Litvanyaya gitmiş. Sanırım beğenilmedi. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kral1234 - 04-01-2018 Yalnız beyler fikstüre baktım da işimiz harbiden çok çok çok zor. Önümüzdeki 2 maçı yüzde 90 kaybedeceğiz. İkinci yarı Giresun’a en baba takımlar geliyor yenme ihtimalimiz yine zayıf. Deplasmanda maç kazanamazsak Uşak’tan sonra gitmeye en yakın aday biziz gibi. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - maicon_28 - 05-01-2018 kral1234 haklı ben hala düşmenin en büyük 2.adayı gibi görüyorum bizi sebebi fikstür geçtiğimiz haftalarda sakarya ve eskişehir'e kendi evimizde değilde deplasmanda yenilmiş olsak o zaman ligde kalırız derdim. 2.yarı cadı kazanında ya öyle ya böyle bu takımları kapalıda yenerdik, deplasmanda %95 yenilicez bu 2 takıma da. bu fikstüre göre büyüklerden; bjk efes gs fener daçka tofaş kendi evimizde oynayacağımız bu 6 maçtan mutlaka 2-3 galibiyet çıkarmalıyız. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - uniquest - 05-01-2018 Fenerbahce disindakiler yenilmez degil. Usak bile tek galibiyetini Dacka'dan aldi. Efes ile GS eskisi gibi degil. Buyuklerden en az iki maç alabiliriz bence. Istanbul Belediye ve Buyukcekmece maclarindan en az birini banko aliriz.Deplasmanda da bir iki mac alirsak kaliriz ligde, ki bunun icin yabanci takviyesi sart görünüyor. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kerasus - 05-01-2018 @uniqest, guzel ozetlemis rakipleri. biz yeterki son mactaki gibi devam edelim. dacka deplasmanda asiri kotu durumda. sadece 1 galibiyeti var, butun galibiyetleri icerde. rakipleri iyi analiz edip rakibe gore taktik yapabilirsek efesi yenebiliriz. keza dogru taktikle sakaryayida deplasmanda yeneriz. icerdeki ibb ve cekmece maclarini zaten saymiyorum. trabzon maci cok kritikti. o maci aldik hemde umut verici skor ve oyunla aldikya ben dahada korkmuyorum. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kerasus - 06-01-2018 bizim icin asil sikinti suanki gibi trabzonun tofas karsisinda farkla onde olmasi. altimizdaki takimlarin ekstra galibiyetleri cok kotu olur. |