Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Türkiye ve Dünyada Spor (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu (/showthread.php?tid=750)

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Semih Karahan - 01-04-2018

bu galibiyetle küme de kaldığımızı düşünüyorum.

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kral1234 - 01-04-2018

Ne çaktık be Smile yalnız 3 periyot boyunca 5 faul yapmak nedir arkadaş?

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - heyulaanil28 - 01-04-2018

Sezon başı BJK geçen hafta Efes bugün Galatasaray'ı evire çevire yendik bu kadar yoksuluğa rağmen helal olsun Sahipsiz Kentin Sahipli Çocuklarına hepinize helal olsun hakkınız ödenmez...

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - genoa28 - 01-04-2018

Binlerce kez helal olsun ama fikstüre baktım biz düşeriz gibi duruyor

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - sokakbaşımeyhane - 01-04-2018

Bu takım bu taraftarla her türlü kalır demiştim

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - maicon_28 - 01-04-2018

2. periyot sonunda sapıttık ama güzel yendik Gs'yi. Yalnız Oktay Mahmudi çok kötü coaching yaptı bence. Zaten Daçka'yı da yenmiştik sanırım başlarında Oktay Mahmudi varken Big Grin

9 galibiyet biraz riskli, 10 galibiyet alırsak hiç panik yaşamayız. Önümüzdeki 3 maçta 0 çekeceğiz muhtemelen. Bu 3 maçlık periyotta kazanma ihtimali en yüksek maçımız Fb maçı ordan hesap edin. Antep bugün neredeyse Tofaş'ı deplasmanda yeniyordu. Tedirgin ediyorlar beni, Efes ve Gs ekstra galibiyetleri çok iyi oldu yoksa kesin gidiciydik

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - uniquest - 01-04-2018

(01-04-2018, 17:04)genoa28 Wrote: Binlerce kez helal olsun ama fikstüre baktım biz düşeriz gibi duruyor

Cok zor dusmemiz. Icerde 4 mac kaldi, ikisini alsak is bitiyor zaten. Deplasmanda da hepsini kaybettik varsayiyorum, ki bir galibiyet de oradan gelecek bence.

RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kerasus - 01-04-2018

(01-04-2018, 17:16)maicon_28 Wrote: 2. periyot sonunda sapıttık ama güzel yendik Gs'yi. Yalnız Oktay Mahmudi çok kötü coaching yaptı bence. Zaten Daçka'yı da yenmiştik sanırım başlarında Oktay Mahmudi varken Big Grin

9 galibiyet biraz riskli, 10 galibiyet alırsak hiç panik yaşamayız. Önümüzdeki 3 maçta 0 çekeceğiz muhtemelen. Bu 3 maçlık periyotta kazanma ihtimali en yüksek maçımız Fb maçı ordan hesap edin. Antep bugün neredeyse Tofaş'ı deplasmanda yeniyordu. Tedirgin ediyorlar beni, Efes ve Gs ekstra galibiyetleri çok iyi oldu yoksa kesin gidiciydik

eskişehiri yenmeyeni dövüyorlar kanka ben haftalardır o maçı bekliyorum sen çok zor maç diyosun. keza ksk da yenemeyeceğimiz takım değil. ben 3 deplasmandan 1 yada 2 galibiyet bekliyorum açıkçası. içerde çekmece maçı cepte olması lazım zaten. bugünki galibiyetle noktaladık sayılır sezonu.

(01-04-2018, 17:16)maicon_28 Wrote: 2. periyot sonunda sapıttık ama güzel yendik Gs'yi. Yalnız Oktay Mahmudi çok kötü coaching yaptı bence. Zaten Daçka'yı da yenmiştik sanırım başlarında Oktay Mahmudi varken Big Grin

Bugunku mac ektra degil bence, tam disimize goreydi ve mutlak kazanmamiz lazimdi. Preldzic, Mehmet Yagmur ve Gokselin ile oynayan bir rakipten bahsediyoruz, kadro kaliteleri arasinda bariz fark yok bence. Senin aksine Karsiyaka veya Eskisehirden birini yenebiliriz bence, Fener imkansiz. Karsiyaka da kalitesiz yerli oyunculara epey sure veriyor, kadro olarak daha iyiyiz kesinlikle.Eskisehir de ligin basindaki takim degil artik, bugun de kaybedecekler bence ve maglubiyet serileri 10 maca cikacak.

(01-04-2018, 17:36)kerasus Wrote:

eskişehiri yenmeyeni dövüyorlar kanka ben haftalardır o maçı bekliyorum sen çok zor maç diyosun. keza ksk da yenemeyeceğimiz takım değil. ben 3 deplasmandan 1 yada 2 galibiyet bekliyorum açıkçası. içerde çekmece maçı cepte olması lazım zaten. bugünki galibiyetle noktaladık sayılır sezonu.
Tıpatıp ayni düşünüyoruz?