TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Türkiye ve Dünyada Spor (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu (/showthread.php?tid=750) |
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kerasus - 30-04-2018 Ahmet Kandemir varken hic gereksiz yere yerlivtransferi yapmayalim. Boşa masraf. Adam takıntılı yerli konusunda. Kesinlikle oynatkiyor. Ilkan bizde olsa kadroya bike giremezdi. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Semih Karahan - 30-04-2018 duşan normalde kimsede süre bulamaz . ama bizde iyi . yani gideri var. ben de farkettim o yerli oynatmama olayını :/ RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - mvsr - 30-04-2018 Hocanın da dediği gibi bir galibiyet bizi rahatlatabilir.Desteksiz, mevcut imkanlar ile bu kadar oluyor. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - uniquest - 30-04-2018 Giresunlu Enver Yücel, Bahçeşehir Üniversitesine yatırım yapacağına bizim sponsorluğumuzu üstlense fena mı olurdu? Yap takımın adını Bahçeşehir Üniversitesi Yeşilgiresun, hem takım rahatlasın hem sen yap reklamını. Çıkar takımı Avrupa'ya bir kaç senede, her tarafta ismin yürüsün. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kerasus - 30-04-2018 (30-04-2018, 11:31)Semih Karahan Wrote: duşan normalde kimsede süre bulamaz . ama bizde iyi . yani gideri var. ben de farkettim o yerli oynatmama olayını :/ bence tam tersi. bazı kafa takımlar hariç her takımda az yada çok süre alırdı. hatta bazılarında ciddi manada süre alıp katkı bile verirdi. mesela geçen seneye kadar efeste sadece kadro dolduran ama hiç süre alamayan ahmet düverioğluna obradoviç euroligde şans veriyor. ahmet eurolig seviyesindemi? asla. ama hocası ondaki isteği görüp şans veriyor işte. hatta bence tek sorunu acemilikten dolayı çok çabuk faul yapması. yani oda eurolig sertliğine alışkın olmamasından kaynaklı. yoksa onun dışında bazen müthiş işler yapabiliyor maç içinde. yani süre ve şans verdinmi duşanda öyle aslında. istekli çalışkan biri. bi şans versen o şansı değerlendirmek için çalışacak. çekmecede burakcan yıldızlı veya merthan mutlu çokmu yetenekliler? hayır ama hoca bi şekilde şans verip diğer oyuncuları dinlendiriyor. bizde de duşan tutupta jeffersonu kesmesini beklemiyoruz ama birini hiç oynatmayıp diğerini 40 dk zorla oynatmak akıl karı değil. keza boynton da 40 dk çok yoruluyor. enes te zaten çok çalışkan hiç sırıtmıyor oynadığında. rahatlıkla dinlendirebilir aslında boyntonu. kandemirin bu konuda cidden çocukluğuna falan inmek lazım. enes gibi adamın bukadar az şans bulması akıl alır gibi değil. 2 sene önce onun yüzüne bakmadığı buğrahan tuncer bu sene esesi play off a taşıyan oyuncuların başında geldi. geçen haftada bizi yıkan adamlardandı. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Semih Karahan - 30-04-2018 ben mesela banvitten gele cocugu cok sevmiştim atletik enerjisi var . yani genel menejerin oglunu oyuna almaktansa onu alırım daha iyi. keza enes berkay da öyle. birde zamanında obradovic enesi istemiş doğru mu ? RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - sokakbaşımeyhane - 05-05-2018 Banvit yattı antebe RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kerasus - 05-05-2018 Banvit cok pis o çocukluğu yaptı. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - uniquest - 05-05-2018 Salondayim, usenmedim geldim. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - uniquest - 05-05-2018 Anteple filan isimiz yok, yenersek bitiyor. |