TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Türkiye ve Dünyada Spor (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu (/showthread.php?tid=750) |
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Semih Karahan - 06-05-2018 antep ile 2li averaj iyi olabilir ama bu birşeyi değiştirmez gibime geliyor. düştük sanırsam RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - uniquest - 06-05-2018 Antep kazanamadığı müddetçe düşmeyiz. Antep, Dacka ya da Efes'i normal şartlarda dış sahada yenemez. Bu arada dün Kandemir maç boyu Dragicevic ve Dusan'ı neden yanında tuttu, 1 dakika bile oyuna almadı anlamadım. Trabzon 6 kişi oynuyor, ayıp olmasın ben de 6 kişi oynayayım dedi galiba RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - uniquest - 06-05-2018 Cekmece yenildi, haftaya Usak macini mutlaka alip bizi şu uclu averaj belasindan kurtarsin artik. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kerasus - 06-05-2018 Tofas 2.ligi garantiledi matematiksel olarak. Bu iyi oldu. Daçka zaten deplasmanda facia bi istatistigi var. Bizimkiler hi zahmet birini alsinlar. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - Semih Karahan - 06-05-2018 (06-05-2018, 22:08)kerasus Wrote: Tofas 2.ligi garantiledi matematiksel olarak. Bu iyi oldu. Daçka zaten deplasmanda facia bi istatistigi var. Bizimkiler hi zahmet birini alsinlar. aynen tofaş ile maçımız var bende onu takip ediyordum. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - sokakbaşımeyhane - 07-05-2018 Bu hafta memleketteyim inşallah daçka maçında tribünde olacağım. Kazanır ve ligi bitiririz..ama sıkıntı bundan sonrası..her sene böyle işkence mi çekeceğiz..cok sağlam bir sponsor bulamadiktan sonra bu iş böyle gitmez RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kerasus - 07-05-2018 birazcık onuru şerefi olan insan şu maçtan sonra antrenörlük lisansını yırtıp atardı. ben bu işi yapamıyorum kazandığım para helal değildir diyip gider onurluca simit satardı. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - uniquest - 07-05-2018 (07-05-2018, 17:41)kerasus Wrote: birazcık onuru şerefi olan insan şu maçtan sonra antrenörlük lisansını yırtıp atardı. ben bu işi yapamıyorum kazandığım para helal değildir diyip gider onurluca simit satardı.Vallahi aklım almıyor. 2 yabancılı ve Türkleri bu kadar vasat bir takıma nasıl kaybedilir ders verdi resmen. Duşan'ı bu maçta çok etkili kullanabilirdi 5 numarasında Bora Han Paçun olan bir takıma karşı. Dragicevic sakattı diye düşünüyorum, yoksa 1 dakika bile oyuna almamasının başka bir sebebi olamaz. Sakat değilse ve oynatmadıysa zaten beyin ölümü gerçekleşmiştir kendisinin, açık ve net. Takım öndeyken Jefferson'u son bir kaç dakika kala yanına aldı, içerisi koridor oldu ve Trabzon öne geçti. James 3. çeyreğin sonunda dört faul oldu, kenara bile almadı beşleme tehlikesine karşı. Resmen maçı nasıl vereyim diye uğraştı ve başardı sonunda. Bu arada maç kazansak bile Antep'in yine kazanmaması lazım, üçlü averaj denilen bela musallat bize şu an. Antep alırsa zaten bir tane alır ve 10 olur, biz bir tane alırsak 10 olur, Çekmece de muhtemelen Uşak'ı yenip BJK'ye yenilir ve 10 olur. Ondan sonra buyurun cenaze namazına. Kısacası birim bir maç almamızdan daha önemli olan Antep'in ikide sıfır yapması. Veya elin ..... ile gerdeğe girlmez deyip 2 maçı da kazanacağız ki hiç sanmıyorum. RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - kerasus - 07-05-2018 cidden mantık sınırlarını çok zorlayan bir maç oldu. adamlar bizden daha fazla rotasyon yaptı la şu takıma karşı neden boyntonu çıkarmadan oynatıyorsun? son dakikalarda yorgunluktan nekadar saçma kullandı hücumları. her oyuncuyu rahat rahat dinlendirebilirdin. ayrıca la sen kimsinde rakip küçümsüyorsun hayırdır? uşaka yenilen takımsın la deplasmanda. sen nesinki kesin kazanırız havasına girdin? şu halde bile oynadığı her rakibe ya ma. boyu yada belli bi süre kafa tuttu trabzon. ulan o rakiplerin hepsi dandikti de bi senmi çok iyi takımsnda herkesin zorlandığı trabzonu sen yürüyerek yenicen? bu arada konu dışı, bugün avcılarda ilçe turnuvasında genç kızlar kategorisinde maça çıktım. zayıf takımda iri yarı bi kız var tüm topları ona veriyorlar, başkada bi alternatifi yok takımın ne hücum ne savunmada. aynı bizim boynton gibi. rakibi ise daha iyiydi ve fark attı. hatta bizim ahmet kandemirden bile iyiydi koçları RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - uniquest - 09-05-2018 Kizimin dogum gunu, ben yine salonda? Allah akil versin bize. |