![]() |
|
5.Hafta l Denizlispor 0 - 1Giresunsporumuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 5.Hafta l Denizlispor 0 - 1Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=765) |
5.Hafta l Denizlispor 0 - 1Giresunsporumuz - genc28 - 12-09-2017 Denizlispor -Giresunspor Denizli Atatürk Stadyumu 17.09.2017 Pazar 20.00 Denizlispor ilk 4 haftada oynadığımız rakiplere nazaran daha zayıf gözüksede kendi evinde iyi sonuçlar alabilen bir takım o yüzden eskişehir maçından daha zor geçecek.Korkiskonun olmaması bizim için bir kayıp.Mutlaka gol bulacağımızı düşünüyorum ama her hafta dediğim gibi defansta abuk sabuk hatalar yapmazsak onur ve özgür gününde olursa kazanır döneriz. RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - maicon_28 - 12-09-2017 denizli herkes yeniliyor gider şimdi bizi yener. Hem korkiş yok hem de denizli deplasmanı bize ters geliyor dialiba formda olursa maçı taşır. Sağ kanatta sinan oynar sanırım RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - halil28 - 12-09-2017 Bence ilk 5 haftanin en zorlu maci. Insallah bi rehavet falan olmaz. 3 puan gelsinde nasil gelirse gelsin RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - chotanax - 12-09-2017 Yeni üyelik alan ama amacı kışkırtmak olan diğer takım taraftarlarına lütfen cevap vermeyiniz, alıntı yapmayınız. Vakit buldukça temizlik yapılacaktır. RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - Semih Karahan - 12-09-2017 en zor deplasman. korişko nun olmaması cidden büyük sorun. takımı toparlaryan bir oyuncu . adam eksiltmesi de cabası mehmet akyüz oynasın bence. sinan forvete girer. korişko yok diye briner belki kadro yapabilir.
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - 123456 - 12-09-2017 Eskisehirden sonra ters gelen bir diğer takım. Şampiyon olunacaksa bu tarz maçları olmak lazım . Takım iyi motive olmalı kesinlikle rehavet olmamalı. Korkisko önemli bir eksik umarım yeri doldurulur. RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - quaresma_28 - 12-09-2017 iyi hazırlanıp alalım bu maçı rakibin henüz galibiyeti yok ve denizli bize sıkıntı yaratan bir deplasman biraz tedirgin oluyorum şahsen RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - kerasus - 12-09-2017 Eskişehir, Denizli falan ters geldiğini düşünmüyorum aslında. Mesela Eses yakın tarihteki 6 maçta da ağır favoriydi zaten, kazanması ters gelmesinden değil. Ters gelmek bence, naparsan yap yenememek, en kazanabileceğin maçta bile bi aksilik olup birtürlü kazanamamaktır. Eses ve Denizli ile bu durumda değiliz. Hatta geçen sezon sonu rahat yendik hatta Denizli'yi. Maça gelince yeneriz diye düşünüyorum. Korkişko olmaması handikap ama puan durumuna bakılırsa Denizli maçı cezasını tamamlaması için en müsait maç gibi duruyor. Zaten bir hedefimiz var ise bir oyuncuya bukadar bağımlı olmamalıyız. + bağımlı olsan bile ligin sonuncusuna karşı 1 oyuncunun eksiğini fazla hissetmemeliyiz. Buda gerçi yabancı stoper için bir şans olabilir. RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - yalavu - 12-09-2017 Trt de 1. Lig programina bakaniniz vardir. Konuk erhan altindi. 35 dakika rize altinordu macini konustular. Erhan hoca rize soyle iyi ilk ikinin acik favorisi bitiremediler ovguyu. Ardindan porto basin toplantisi derken programin birinci saatinin sonunda bizim mactan birkac kelam metin hocayi bagladilar telefona. Hoca : kimse birilerini favori gostermesin daha 4 hafta gecti dedi. Birkac kelam etti. Ben sütüdyoda soguk bir hava sezdim bizim hocanin sozlerine biraz bozuldular sanirim. Erhan altin eskisehire deginmeye evrildi. 5 dakikada besiktas.Hemen diger maca gectiler
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - Semih Karahan - 12-09-2017 bende digiturk dekini izledim. adamlar haftanın ilk onbirine caner i koymuslar ulan ne alaka dedim. korişko varken . tunc kayacı giresunu öve öve bitiremedi. altınordu antrenörüde dedi çok iyi iş yapıp yatırım yaptılar diye. tunc kayacı ben zaten es es macı için giresunu favori görüyordum falan dedi . bu sene ciddi manada giresunu konusmaya basladılar. hadi bakalım
|