Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
10.Hafta l Adana Demirspor1 -2 Giresunsporumuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 10.Hafta l Adana Demirspor1 -2 Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=790)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

10.Hafta l Adana Demirspor1 -2 Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 27-10-2017

Tarih/Saat: 29.10.2017 / 15:30

Stad: Adana 5 Ocak

Vur kır parçala bu maçı kazan maçı 1 puanda bile tatmin olmaz bu taraftar, zaten homurdanmalar başladı uzun bir maraton lig ama sabırsızlık var herkeste neyse rabbim yardım etsin saldır GİRESUNUM...

RE: 10.Hafta l Adana Demirspor - Giresunsporumuz - cotanak88 - 28-10-2017

Sonunda Dale inadından vazgeçmiş metin hoca kadroya alınmamış aslında 1-2 hafta önce verilmesi gereken bir karardı ama olsun umarım Jones bu fırsatı iyi değerlendirir. Dialibanın da iyileşmesiyle beraber hucüm anlamında daha etkili olacağımız bir maç olacağını düşünüyorum. Şu an 11.sıradaki Samsunspor ile aramızdaki puan farkı sadece 3, belki de sezonun en kritik maçına çıkacağız gazamız mübarek olsun.

RE: 10.Hafta l Adana Demirspor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 28-10-2017

(28-10-2017, 00:09)cotanak88 Wrote: Sonunda Dale inadından vazgeçmiş metin hoca kadroya alınmamış aslında 1-2 hafta önce verilmesi gereken bir karardı ama olsun umarım Jones bu fırsatı iyi değerlendirir. Dialibanın da iyileşmesiyle beraber hucüm anlamında daha etkili olacağımız bir maç olacağını düşünüyorum. Şu an 11.sıradaki Samsunspor ile aramızdaki puan farkı sadece 3, belki de sezonun en kritik maçına çıkacağız gazamız mübarek olsun.

Metin hocanın sevdiğim yönü bu zaten..yucel hoca geçen sene hep aynı ilk 11 oyuncu değiştirmeleri bile aynıydı..metin hoca nın oyun içinde sıkıntısı yok saha dışında iletişimi zayıf o yönünü geliştirmeli yoksa uzun zamandır maça müdahale eden bir hoca gormemistim..daleyi kesmesi iyi olmuş.. jones bu kadroya girer bir dahada birakmaz demiştim umarim yaniltmaz beni

RE: 10.Hafta l Adana Demirspor - Giresunsporumuz - maicon_28 - 28-10-2017

korkişko bu maçta da berbat oynarsa ben olsam bir daha ki hafta mert örnek'i denerim orda

RE: 10.Hafta l Adana Demirspor - Giresunsporumuz - mvsr - 28-10-2017

Yedekler içerisinden en hazır görünen, istiyorum l@n o formayı diyen Jones vardı.İsabet olmuş.

RE: 10.Hafta l Adana Demirspor - Giresunsporumuz - kral1234 - 28-10-2017

Mehmet Akyüz ilk 11 başlar muhtemelen. O da sürekli ofsayta düşüyor

RE: 10.Hafta l Adana Demirspor - Giresunsporumuz - ArmanınPeşinde - 28-10-2017

(28-10-2017, 12:00)kral1234 Wrote: Mehmet Akyüz ilk 11 başlar muhtemelen. O da sürekli ofsayta düşüyor

Zannetmem.

Anıl

Caner - Çağlar - Aykut - Hüsam

Panos - Recep - Fatih

Dialiba - Jones - Korkishko 

Çıkacağız bence.

RE: 10.Hafta l Adana Demirspor - Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 28-10-2017

metin hoca mesajı almış kadro onu gösteriyor ama olası mağlubiyette gider başkanı az buçuk tanıyorum Tayyip'in belediye başkanlarına verdiği mesajı hafta içi koca reis verdi Big Grin

RE: 10.Hafta l Adana Demirspor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 28-10-2017

(28-10-2017, 16:06)heyulaanil28 Wrote: metin hoca mesajı almış kadro onu gösteriyor ama olası mağlubiyette gider başkanı az buçuk tanıyorum Tayyip'in belediye başkanlarına verdiği mesajı hafta içi koca reis verdi Big Grin

Bence bu mağlubiyetle gitmez..aile gibi olduk dedi erzurum macini da bekler..iyi hoca gelmeyecekse gitmesin adam 2.sirada el insaf derler

RE: 10.Hafta l Adana Demirspor - Giresunsporumuz - emre_1466 - 28-10-2017

Yukarıda yazılan on bir gayet ideal gibi. Korkisho ve Caner`in performansları çok önemli. Bu iki oyuncu gününde olursa rahat kazanırız.