Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor (/showthread.php?tid=801)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - turkuaz_0628 - 22-12-2017

Tarih: 22.12.2017

Saat: 18.00

Stad: Giresun Atatürk Stadyumu

Yayın: Beinsport Max1

3 puandan başka bir şey düşünemiyorum ile koca antep Türk futbolunun halini anlatmaya yetiyo niceleri gitti har vurup harman savurmalar, futürsüz harcamalar, ve en önemlisi basiretsiz yönetimler koca kulüpleri bu hallere sokuyor, rakibi küçük görmeden ayaklar yere basarak yenmeliyiz beraberlik dahi kaos çıkarmaya yetecektir. Şampiyon olmak istiyorsak 30 puanla bitirelim ikinci yarı 10 galibiyet 2-3 beraberlik işimizi görecektir.

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - sokakbaşımeyhane - 22-12-2017

Kilidi erken acamazsak çok zor maç olabilir...boyle maçlar hep zor geçer moraller yerlerde kazanıp 30 puanla bitirmeliyiz

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - mvsr - 22-12-2017

Bakalım hangi futbolcumuz kötü oynayıp maçın içine edecek ?
1. adayım Akyüz
2. adayım Dodo
3. adayım Sinan
Bunlardan birinin oynamayacak olduğunu kabul edersek ekleme yapayım
1. Dale
2. Caner
3. Canberk

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - Yaglidereli - 22-12-2017

Yok artık diyorum. Bu maçtan da çekineceksek bırakalım bu işi.
5 atmamız lazım. Böyle takımlara acımıyorum. Kendi etti kendi buldu.

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - cotanak88 - 22-12-2017

Hep diyoruz ya ligin en iyi oynayan takımıyız diye asıl bu maçta göreceğiz takımı en az 4 fark olması lazım, son maç olması sebebiyle de g.tünü kurtarmak için koşan karaktersiz oyuncular da görebiliriz bu maçta..

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - kerasus - 22-12-2017

Gaziantep'e hic sempatim yoktur normalde. fakat dusme konusunda digerlerinden farklidir hakkini yemeyelim. kotu yonetilip har vurup harman savruldugu icin düşmediler. aksine yönetimin dik durup takimin iktidarın oyuncagi olmasina izin vermedigi icin cezalandiriliyor. yazik gunah valla.

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - quaresma_28 - 22-12-2017

Orta açabilen sol bek aranıyor!!!!

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - Semih Karahan - 22-12-2017

tam dale lik maç aslında

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - maicon_28 - 22-12-2017

çağlar çöp

baştan beri söylüyorum, çağlardan olmaz diyordum hem ağır hem boyu kısa. Frikik attı, duran topları iyi kullanıyor diye milletin gözüne batmıyor. Oynadığı ilk 1-2 maç beni yanılttı, hatta o zaman da hakkını verdim ama genel değerlendirmem stoper için çöp.
Sol bek için canberk ve hüsamdan iyi olabilir belki

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - Semih Karahan - 22-12-2017

bu gidişle yeniliriz.