![]() |
12. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 12. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ (/showthread.php?tid=966) |
12. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ - cotanak88 - 01-12-2020 ![]() ![]() 02.12.2020 - 13:30
BORNOVA AZİZ KOCAOĞLU STADYUMU
HAKEM: CANER AK
YAYIN: TRT SPOR HD - BEINSPORTS MAX HD 1Altay son 2 maçta kendini buldu zaten kadro olarak çok iyi bir ekipler sezon sonu muhakkak ilk 6 içinde olacaklar bence, bize gelecek olursak ben bu sene takımı çözemedim ne yapacağımız belli olmuyor süprize açık bir takımız bu sene umarım futbol şansı da yanımızda olur da şu ilk 6 potasının içine atarız kendimizi. Tahminin yine beraberlik ama kazanırsak eskişehir maçı öncesi ballı börek olur ![]() RE: 12. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ - Giresun28 - 01-12-2020 Samsun Istanbul Altay Eskisehir Ads Kecioren maclarina 18 puanin 8 veya 9 unu aliriz diye dusunmustum ilk 2 macta kaybetmedik eğer bu mac ve Eskisehirden 4 puan cikarabilirsek cok iyi olur eksiklerimiz cok ama 3 tane fazladan yabanciyi bu eksikleri kapamak icin aldik sonucta Caner Huseyin ve Traore kesik yemeli 3 orta saha Tavares Uzo Erol varyasyonuyla cikip mucadeleyi arttirmamiz gerek kanattada Marko ve Himmet olmali Marko yetenek acigini kapar Himmette ekstrs bir seyler yapabilecek bir isim 1 puan iyi 3 puan muazzam olur RE: 12. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ - ArmanınPeşinde - 01-12-2020 Tolgahan, Kerem, Diarra, Sadi, Hayrullah, Erol Can, Uzo, Milinkovic, Caner Hüseyin, Himmet, Eren şeklinde bir 11 bekliyorum. 10 numara pozisyonunda Madinda yerine Milinkovic'i düşündüm, o yüzden kanatta Caner Hüseyin'i koymak durumunda kaldım, yoksa kesik yemesi lazım orası kesin. RE: 12. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ - yirmisekiz - 02-12-2020 Bizim Altay'in hucum becerisini karsilayabilecek bir takim savunmamiz yok RE: 12. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ - cotanak88 - 02-12-2020 İLK 11'İMİZ 15. TOLGAHAN ACAR 2. MAMADOU DIARRA 8. HELDER LUIS LOPES VIEIRA TAVARES 7. ABDOU RAZACK TRAORE 10. EREN TOZLU 22. SADİ KARADUMAN 37. KEREM KALAFAT 28. EROL CAN AKDAĞ 77. HAYRULLAH BİLAZER 80. ANTHONY CHIGAEMEZU UZODIMMA 99. CANER HÜSEYİN BAĞ Yedekler 1. ONURCAN PİRİ 4. ARDA KILIÇ 92. LEVY CLEMENT MADINDA 11. MARKO MILINKOVIC 19. YASİN OZAN 20. ALPEREN AYDIN 35. SERGEN PİÇİNCİOL 68. İSHAK DOĞAN 71. MUHAMMED HİMMET ERTÜRK 85. FATİH YILMAZ EROLCAN HAKETTİĞİ FORMAYI ALDI SONUNDA UMARIM 11 İN DEĞİŞMEZLERİNDEN BİRİ OLUR AMA ŞU TAKIMDA HİMMET VE İSHAK DOĞANIN NEDEN TERCİH EDİLMEDİĞİNİ BİR TÜRLÜ ÇÖZEMİYORUM ÜSTELİK ŞU EKSİK KADRODA 3 ÖN LİBEROYLA BAŞLIYORUZ HOCA YİNE BİRŞEYLER DENİYOR RE: 12. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ - mcagatayy - 02-12-2020 Ne olursa olsun kazanıp zirveye yaklaşmamız lazım. Hakem hatalarından çok çektik. Aksine Altay'da Bursa maçında lehlerine hakem kararları olmuştu. Artık dönsün bu kararlar. Geçen senede Altay maçında verilmeyen golümüz vardı. Burda geçen senede kalma alınacak 3 puanımız var. İnşallah maç sonunda 3 puanı alır 19 yapar 4.sıraya çıkarız kaç senedir ilk 6 lı sıraları göremedik. Bakalım bu maçta her şey dönecek mi? RE: 12. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ - genoa28 - 02-12-2020 Hoca değişiğin değişiği bir kadro çıkarmış RE: 12. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ - Giresun28 - 02-12-2020 Uzodimma kanat galiba ne gerek var cidden buna kesersin Traoreyi 3 lu orta saha kanatada koyarsin Milinkovici RE: 12. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ - ArmanınPeşinde - 02-12-2020 O göbek neydi öyle RE: 12. Hafta | Altay - GİRESUNSPORUMUZ - gorelelibey - 02-12-2020 SU ANDA BU ALTAY DAN DAHA IYIYIZ INSALLAH BÖYLE GIDERRR |