![]() |
13. Hafta | Ankara Keçiörengücü 0 - 1 Giresunsporumuz MS - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 13. Hafta | Ankara Keçiörengücü 0 - 1 Giresunsporumuz MS (/showthread.php?tid=968) |
13. Hafta | Ankara Keçiörengücü 0 - 1 Giresunsporumuz MS - turkuaz_0628 - 06-12-2020 09/12/2020 Çarşamba Saat: 13:30 Ankara Keçiören stadı LİDER ! ile oynuyoruz şaka gibi lig kimlere kaldı K.ören, Altınordu, Tuzla vs. kafaya oynuyor hemde maliyet olarak çok düşük rakamlara hani klasik varya abi adamlar oynuyor ![]() Neyse maça gelecek olursak Beraberlik iyi sonuç olacaktır, 3 puan süpriz olur, nalepa ve balde geliyorlarmı bilmiorum ama nalepa olsa çok iyi olur... RE: 13. Hafta | Ankara Keçiörengücü - Giresunsporumuz - chotanax - 06-12-2020 Fena üstümüzden geçerler. Şut bile çekemeyiz. Fark yememek başarı olur! Devam ettirin beyler. RE: 13. Hafta | Ankara Keçiörengücü - Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 06-12-2020 Nalepa ve Hüsamettin Karantina süreleri dolmamış, Balde ile şadi belirsiz ? RE: 13. Hafta | Ankara Keçiörengücü - Giresunsporumuz - ArmanınPeşinde - 06-12-2020 (06-12-2020, 22:49)chotanax Wrote: Fena üstümüzden geçerler. Şut bile çekemeyiz. Fark yememek başarı olur! Orta sahayı geçebilirsek kazanmış gibi sevinirim. Bizde miyop topçu varsa kaleyi göremez. RE: 13. Hafta | Ankara Keçiörengücü - Giresunsporumuz - Giresun28 - 07-12-2020 Hayrullahta cezali Husamda donmediyse Ishak oynayacak tshminen sol bekte eksik cok rakip iyi 1 puan ideal bu mac icin Ads ve bu mactan 2 3 puana fitim RE: 13. Hafta | Ankara Keçiörengücü - Giresunsporumuz - bulancak28 - 07-12-2020 Şu menemene ankaraspora kaybettiğimiz puanlara yanmadan edemiyorum +4 yazsa şu an zirveye ortaktık. Hocamızın vasatlığı kenardan gelen hamlelerden genelde katkı alamamamız işi zorlaştırıyor. Bütün bunlara rağmen ligin başat takımlarından biriyiz an itibariyle, oradan anlayın ligin ne kadar kötü olduğunu. Çok kere dediğiniz gibi, çıkılacak sene bu senedir. Keçiören'e gelince, klasik tff 1.lig futbolu oynayan takım. Sert savunma, kontradan atılan goller, sonrasında ölümüne kapanma. Şu ana kadar başardılar bunu ama Samsun'a, Altay'a mesela yemedi bu taktikleri. Ben maçın sıkıcı geçeceğini ve az skorlu biteceğini düşünüyorum (bunu dediğim en son maç Adanaspor maçıydı ya, neyse). RE: 13. Hafta | Ankara Keçiörengücü - Giresunsporumuz - 123456 - 07-12-2020 Rakipten daha fazla sabırlı olmamız gereken bir maç. Oradaki zeminde onlar için ideal. Normal koşullarda gelecek 1 puana üzülmem. Keçi ve Demir maçları sert maçlar. RE: 13. Hafta | Ankara Keçiörengücü - Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 07-12-2020 Keçiyi yenebilirsek o gazla demire net koyarız ! RE: 13. Hafta | Ankara Keçiörengücü - Giresunsporumuz - kral1234 - 07-12-2020 Nalepa ve balde olaydı iyiydi be. RE: 13. Hafta | Ankara Keçiörengücü - Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 07-12-2020 Balde hoca oynatırsa sahada yazıyordu bi yerde, uzay çağı topçuları hayro ve hüsam yok ![]() |