Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Menemenspor - Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Menemenspor - Giresunspor (/showthread.php?tid=977)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Menemenspor - Giresunspor - cezmik - 25-01-2021

TFF 1.LİG 19.HAFTA
Menemenspor - Giresunspor
Tarih :31.01.2021 Pazar
Saat  : 16:00
Stad  : Menemen

Çok mücadele gerekecek bir maç.
Galip gelmek için her şey mubah.
Vur, kır ve parçala üç puanı cebine köy.
Allah yardımcımız olsun. 

RE: Menemenspor - Giresunspor - chotanax - 25-01-2021

Altinorduyu sahadan silen menemen bizi daha sahaya çıkmadan siler.

RE: Menemenspor - Giresunspor - yirmisekiz - 25-01-2021

MikerlerSmile

RE: Menemenspor - Giresunspor - genoa28 - 25-01-2021

Açıkçası hiç çekinmiyorum bu maçtan, Menemen bayağı vasat takım, tehlikeli diyebileceğimiz tek bir oyuncusu bile yok bana göre, iyi savunup tek atıp gelmek lazım.

RE: Menemenspor - Giresunspor - sy200028 - 25-01-2021

Erken gol atıp maçı strese sokmamak lazım. Kazanalım gerisini rakipler düşünsün Taşkının içeri sert ortalarına dikkat etmeliyiz

RE: Menemenspor - Giresunspor - turkuaz_0628 - 26-01-2021

(25-01-2021, 21:37)cezmik Wrote: TFF 1.LİG 19.HAFTA

Allah yardımcımız olsun. 

Buraya 18 punto yazmak yerine maç başlığına daha naif bir şekilde eklemek zor geliyor sanırım ?   Huh

Maça gelirsek ben soğanlı severim bakmayın 4 attıklarına izmir dayanışması yaşandı altınordu her sene aynı eşrefsizliği yapıyor, diaara ve nalepaya kızamıyorum o maçta sakin kalmak hayli zor biz bile ekranda kitlendik, şimdi adamlara para cezası versek işler sarpa saracak, sadi ve uzodimma oynar artık napalım yapacak bişe yok şu milinkoviçten az da olsa faydalansak  çok iyi olur ...

RE: Menemenspor - Giresunspor - bulancak28 - 26-01-2021

Bizden olsa olsa Menemen'e biber soğan olur İzmir havası alır boyoz yer döneriz.

RE: Menemenspor - Giresunspor - kerasus - 26-01-2021

(26-01-2021, 00:47)turkuaz_0628 Wrote:
(25-01-2021, 21:37)cezmik Wrote: TFF 1.LİG 19.HAFTA

Allah yardımcımız olsun. 

Buraya 18 punto yazmak yerine maç başlığına daha naif bir şekilde eklemek zor geliyor sanırım ?   Huh

Maça gelirsek ben soğanlı severim bakmayın 4 attıklarına izmir dayanışması yaşandı altınordu her sene aynı eşrefsizliği yapıyor, diaara ve nalepaya kızamıyorum o maçta sakin kalmak hayli zor biz bile ekranda kitlendik, şimdi adamlara para cezası versek işler sarpa saracak, sadi ve uzodimma oynar artık napalım yapacak bişe yok şu milinkoviçten az da olsa faydalansak  çok iyi olur ...

Artık her hafta her başlıkta kendisinden rica edilir, uyarılır ama ısrarla hep aynı durum. Başlığa haftayı yazma konusu da mesela.. Artık anlamadım iplemiyor mu yoksa ben başlık açtım işim bitti diyip birdaha uğramıyormu foruma bilmiyorum. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maça gelirsek..  Hiç gelmesek iyiydi aslında. Zira Menemen bizi kendimize gelmeye fırsat bırakmadan maç başında fişi çeker. Hemşehrisine acımayan takım bize acır mı hiç?

RE: Menemenspor - Giresunspor - Yaglidereli - 26-01-2021

Menemen soğansız olur tartışmaya kapalı.
Maça gelirsek maalesef her güzel şeyin sonu var. Bu serinin de sonu geldi sanırım artık.

19.Hafta | Menemenspor - Giresunspor - heyulaanil28 - 26-01-2021

Maç başlığı muhabbetine girmek istemiyorum anlaşılan o ki erkenden davranmak gerek hatırlatmakta olmuyor  Big Grin