Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
14. Hafta: Karşıyaka 2-1 Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 14. Hafta: Karşıyaka 2-1 Giresunspor (/showthread.php?tid=98)

Pages: 1 2 3 4 5 6

14. Hafta: Karşıyaka 2-1 Giresunspor - genc28 - 30-11-2011

Tarih:05.12.2011 Pazartesi
Saat : 20.00
Stad: Alsancak Stadyumu
Hakem:Mesut Çarık
Yayın:trt

Maç için söylecek pek fazla bişey yok.Emin adımlarla 2.lige ilerliyoruz ama her maç öncesi insanın içine bi umut dolmuyor değil acaba diye..

RE: Karşıyaka-Giresunspor - körliman tayfa - 30-11-2011

karşıyakanında futbol olarak bizden bir farkı yok tek farkı etkileyici seyircileri taha diye bir oyuncuları var ona çok dikkat etmek lazım genelde izmir deplasmanları bize yarıyor hadi hayırlısı diyelim

RE: Karşıyaka-Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 30-11-2011

karşıyakanın seyircisi olsa ne olur olmasa ne olur..bizim takım top oynadıktan sonra vız gelir tırıs giderde takımda umut yok ama ben bu hafta takımın 3-0 lık mağlubiyete reaksiyon göstereceğini tahmin ediyorum...inşallah puanla döneriz..

RE: Karşıyaka-Giresunspor - harrison - 30-11-2011

(30-11-2011, 10:41)sokakbaşımeyhane Wrote: karşıyakanın seyircisi olsa ne olur olmasa ne olur..bizim takım top oynadıktan sonra vız gelir tırıs giderde takımda umut yok ama ben bu hafta takımın 3-0 lık mağlubiyete reaksiyon göstereceğini tahmin ediyorum...inşallah puanla döneriz..
inşallah reaksiyon ters yönde olmaz,şu anda kulüpte tam bir kaos havası hakim ve kimin eli kimin cebinde belli değil,futbolcular mental olarak yıkık durumdalar...

RE: Karşıyaka-Giresunspor - yamacayir - 30-11-2011

05.12.2011
20:00 ALSANCAK STADI

KARŞIYAKA -GİRESUNSPOR

(H) MESUT ÇARIK
(Y) ÖMER FARUK YEŞİL
(Y) MEHMET KAĞAN BİNGÜL
(D) HACI MEHMET ŞİMŞEK

Hakem Bilgi Kartı
MESUT ÇARIK
Kişisel Bilgiler
Ad Soyad : MESUT ÇARIK
Meslek : Eğitimci
Lisans Bilgileri
Lisans No : 14658
Klasman : Üst Klasman Hakemi
Bölge : ESKİŞEHİR

RE: Karşıyaka-Giresunspor - gorelelibey - 30-11-2011

Bizim takim eger düzgün bir oyun oynasin yani normal oynadigi gibi oynasin bizim takimi yenme sansi olmadigini düsünüyorum iki haftadir bizim takim iyi oynamiyor hele son macta Denizli ye karsi oynadigi maci oynarsa hic kimseyi yenemeyiz bence kötü oyunun sebebi OYUNCULAR in parasal proplemi var.

RE: Karşıyaka-Giresunspor - kral1234 - 30-11-2011

paralar ödensin karşıyakayı sahadan sileriz, ama ödenmezse karşıyaka bizi ezer geçer

RE: Karşıyaka-Giresunspor - ziza82 - 30-11-2011

paraylada olmaz artık elazığ maçı öncesi para dağıltıldı 3 yedik inşallah ksk de 4 atmaz bize ama tek güvendiğim şey bu maçın hakemlerinin çok iyi oldukları adamlar paralarını istemekte haklı zaten takım devre arası %70 dağılacak...

RE: Karşıyaka-Giresunspor - yirmisekiz - 01-12-2011

Neye dayanarak paralar öndesin maddi sorun olmasın yeneriz diyorsunuz. Ben de diyorum ki bu adamlara 100 trilyon prim vaadetsen yine maçı alamazlar. Eşekle atı geçemezsin...

RE: Karşıyaka-Giresunspor - harrison - 01-12-2011

(30-11-2011, 19:44)kral1234 Wrote: paralar ödensin karşıyakayı sahadan sileriz, ama ödenmezse karşıyaka bizi ezer geçer
Ne alaka bu takım bu ligde kimseyi yenemez bu kafayla, çünkü kendilerince haklı!! sebepleri var ( para alamıyoruz konsantre olamıyoruz vs) dolayısıyla devre arasına kadar ıstırap, devre arasındada tahta açılırda transfer yapılırsa (Devre arasında iyi topçuyu nasıl ve nereden bulacağımızda tartışılır) ikinci yarının son haftasına kadar kümede kalma aritmatiği ile ligi tamamlarız.