![]() |
32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor (/showthread.php?tid=993) |
32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - heyulaanil28 - 18-04-2021 ![]() ![]() ![]() ALTINORDU GİRESUNSPOR
![]() 25.04.2021 - 20:30
YAYIN : TRT Spor
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - heyulaanil28 - 18-04-2021 Başlığı erken açtım ki Adana Demir maçını unutalım sanki cenaze kalkmış gibi ortam var yazılacak söylenecek çok söz var ama bu saatten sonra eleştiri kimseye fayda getirmez rakiplerin ne yaptığına bakmadan o eksik bu eksik demeden son 3 maçı kazanmalıyız ilk viraj Altınordu maçı iyi bir sinerji oluşturup kazanalım dosta düşmana şampiyonluğuda istediğimizi gösterelim. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - sy200028 - 18-04-2021 Bahanesi yok. Sergio var yok bizi ilgilendirmiyor alt yapıda çıksan bu maça on kişilik oynayacaksın basmadık yer bırakmayacaksın Demir gibi konsantre olacaksın golü atarsan defansa yatmayacaksın bu maçı alacaksın başka çıkış yok. Cicim ayları bitti defansa yatmak artık işimizi görmüyor bunu birileri hocaya ve oyunculara hatırlatsın artık hücum vakti. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - ArmanınPeşinde - 18-04-2021 İyi yapmışsın hocam. İpler hala bizim elimizde. Hala lideriz herkes tarafından dile getirilen "Zorlu fikstür" olayından da çıktık artık. Hoş, bu ligde her maç zorlu ancak önümüzde oynayacağımız 3 takımın da iddiasız olma ihtimali var. 9 puan almak zor değil. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - bulancak28 - 18-04-2021 Ads başlığından çıkılması iyi olmuş. Altınordu ligin en dengesiz takımı kime ne zaman ne yapacağı hiç belli değil. Genel kanı Altınordu'nun lig sonuna doğru gevşemeye girip play offu saldığı yönünde ama açıkçası ben buna çok katılmıyorum. 2018-19 sezonunun Giresun'daki son maçını izledim adamlar direğe çarptırma rekoru falan kırmış biz 3 kere gelip üçünü de atmışız, satıştan değil direk talihsizlikten kalamamışlar play-offa. Bu sene ama kalacaklarını düşünüyorum bugün büyük ihtimalle Akhisar'ı yenerler. Kesinlikle Altınordu gevşeme muhabbetlerine girmeden, Serginho'yu Sergen'i düşünmeden çıkıp alınması lazım ki Samsun yenerse başka çaremiz yok. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - mvsr - 18-04-2021 Samsun bu hafta kazanır.Puan farkı ikiye düşer.O yüzden lamı cimi yok.Kazanmalıyız. Samsun kafasızlığından gözü bize dikmişti.Dünki oynadığımız maçın sonucundan sonra yine gözü bize dikmişlerdir.Fikstür ve performans değerlendirmesi açısından puan kaybı yaşayabilecek tek takım görülüyor.Oda malesef Giresunsporumuz. Ahmet oynamış, Mehmet oynamış, Ali yokmuş, Veli hasta olmuş.Bahane yok.Bu maçı kazanmak zorundayız. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - uniquest - 18-04-2021 Akhisar'da yine o kova kaleci oynuyor, Adanademir maçının içine eden. Lukac varken niye hoca onu oynatmıyor anlamadım . Puan alma ihtimalleri yok bu durumda, bizim maça düşmüş olarak gelirler. Altınordu da bugün yenerse bizim maçta daha rahat takılır, yenmesi her türlü lehimize. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - kerasus - 18-04-2021 Maicon'un diğer başlıkta dediği gibi, 1.lige çıktığımız seneye aşırı benzerlik gösteriyor. Ki hatta devre arası bu benzerliği hepimiz dile getiriyorduk zaten tahtanın açılmaması vs. Ama o sene ne yaptığını bilen şiir gibi top oynayan takımımız vardı. şimdi ise malesef tam tersi, ne yaptığını bilmeyen bir hoca ve top oynamayan bir takım. Hadi hoca kötüdür tamam da ligi takip ettiğine bile şüphe duyuyorum artık ben. Şu ligi takip eden birisi asla Adana Demire top vereyim oynar oynasın nasılsa gol atamaz diye plan kuramaz. Akla mantığa ters düşüyor Demirspor ile Boluspora aynı oyun planıyla çıkmak. Her maç ezbere Nalepayı çıkaran adam, ilk kez Nalepayı dışarı alması gereken maçta ısrarla 90 dk oyunda tuttu. Ayrıca 12 maçlık serinin mimarı Onurcan'ı ilk hatasında üstünü çizmek kimin kararıysa lisansını yırtıp pazarda limon satsın. Tolgahan topa bile dokunamadan daha ilk yarıda 3 yedi. Onurcan'ın hatalı dediğin Ümraniye maçında kaç tane de net kurtarışı vardı oysa. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - chotanax - 18-04-2021 Sergio sezonu kapatmış beyler. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - bulancak28 - 18-04-2021 (18-04-2021, 16:28)kerasus Wrote: Ayrıca 12 maçlık serinin mimarı Onurcan'ı ilk hatasında üstünü çizmek kimin kararıysa lisansını yırtıp pazarda limon satsın. Tolgahan topa bile dokunamadan daha ilk yarıda 3 yedi. Onurcan'ın hatalı dediğin Ümraniye maçında kaç tane de net kurtarışı vardı oysa. Abi en basit örneği ilk yarıdaki Ads maçı. Onurcan olmasa kalede 1-3 falan kaybedebileceğimiz maçı adam neredeyse tek başına kurtarıp 12 maçlık seriyi başlattı. Ümraniye maçında hatalı çıktı diye bütün fatura Onur'a yazıldı ki o maçta Sergen ve Sadi de çok çok kötülerdi. Eğer bize yansımayan, altında yatan özel bir sebep yoksa Onurcan'ın kesilmesi bu sezonun en rezalet, en skandal kararıdır ve hatta Giresunspor'a ihanettir, bu kadar net söylüyorum. |