2.LİG Kırmızı Grup | 1.Hafta | Giresunsporumuz 1-0 Nazili Belediyespor
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 1.Hafta | Giresunsporumuz 1-0 Nazili Belediyespor
3 puandan ziyade çocuklara güzel bir özgüven maçı oldu elbette kasıp kavuracak takım yok lakin orta segment çoğu takımı yenebilecek durumda olduklarını gösterdiler maçı bir kaç tane facebook sayfası verdi takip ettim güzel oynadık baştan sona iyiydik kırmızı kart bizi rahatlattı şahin dik görünene kadar transfer dönemi kapanır inş, : ) eskiden telefondan maça gidenden bilgi alır yazarrdık siteye bilenler vardır, şimdi teknoloji muazzam lakin teliflik bir durum yok ise yönetim hemen bir you tube yayın olayı organize etmesi lazım, taraftar sayısı da fena değil malum fındık henüz net tamamlanmadı, 3000-3500 kişi vardır diye tahmin ettim ama net göremedim, haftaya diyarbekir maçından beklentim beraberlik almak bence yapabiliriz... hayırlısı bakalım orta sıralar işimizi görür çok büyük beklentim yok şahsen en azından bir kaç sene ...
Başkentten !
02-09-2024, 00:52
Reply
Giresun28 Offline
Senior Member

Threads: 0
Bu ligi ve 3.ligi iddiadan dolayı takip ettiğim için takımlara dair yaşanan problemere dair az biraz bir bilgim var fakat transferleri net bulamadiğımdan bu yazıyı yazmak için ilk maçları bekledim kadrolara göre yazmak istedim yazı biraz uzun olucak.

2.ligin tahminen uzun yıllar sinra en kalitesiz senesine denk geldik en büyüj şansımız bu 3.ligde Bursa ile beraner 5 6 kulup çok yuksek tutarlarda para harcadığı için çoğu topçu 3.ligi tercih etti. Bizin grupta sıkıntıda olup iyi kadro kuramayan ve çok para harcamadan gençlerden kadro kuran birkaç takim var şanslı olduğumuz konu bu ama transfer sezonu daha kapanmadığı için ne olur kestiremiyorum. Bu sene 1 yıl ceza yemesek yapılacak 7 8 takviye ile altyapıyı harmanlayıp ligde çok rahat kalırdık bence takım incelemelerine gelince.

Karaman kadroyu son hafta kurdu ağırlıklı 2 ve 3.ligden düşen topçuları topladılar direkt rakibimiz olurlar kayyum süreçleri vardı tahminen para ödeyemezler takım dağıladabilir.
Derince genç ağırlıkli kadro kurdular Kocaeli altyapısı Darıcadan birkaç topçu düşme adayı olacak takımlardan.

Nazilli bugün goruldu zaten 15 16 transfer yaptılar ama başarısız olurlar normalde geçen sene düseceklerdi zaten son maç Ankarayada 1 puan yetiyordu 0 0 a bağlafılar maçı para sorunları var diye biliyorum düşme adayı.

Diyarbakır haftaya bence puan alabiliriz çok iyi kadro kuramadılar burdaki ana sıkıntı kulubun sahibi Tuzlanında sahibi Tuzlayı satmak zorunda kaldı dava falan sureci derken hic burayla ilgileneceğini sanmıyorum muhakkak 1 yada 3 çıkartmamız sart.

Mersin 3.lig topçuları agirlikli kadro kurdular geçen seneden kalan topçularla harmanladılar onlarda düşme adayı

Beyoğlu genç topculardan kadro kuruyorlar tehlikede olurlarsa 2.yarı para harcıyorlar puan alınabilir utopik farklar yok kadrolarda.

Soma yıllardır amatörden 3.ligden Manisa fkdan topçu toplayıp kadro kuruyorlar genelde genç takım oluyorlar üst lige iyi topçu sattılar geçen sene bir sistemleri var ama başabaş oynayabiliriz.

Arnavutköy hocaları iyi ana çok para harcamamışlar

Buca yasakları var geçen seneden kalanlarla altyapiyi harmanladılar kalan topçularda Yasin disi cogu kafada futbolu birakmis adamlar ama kaliteleri bu gruba yeter

Van , elazıg , aksaray , 1461 grubun en güçlü 4 takımı olur.

Bu ligde ana şansımız şu birkaç takım dışı yetenekten ziyade mucadele ligi bütçelerde bu kadar fazla değilken ligde bir şansımiz var ama yinede en buyuk dusme adaylarindanız bunun bilincinde olmak lazım çocuklardan yüksek şeyler beklememek lazım ana problemimiz yetenği kısıtli takimiz gol yeme dakikamız ne kadar geç yada az olursa puan alma şansımız o kadar artar. Umudum var 3.ligin bu yıl 2 den daha kaliteli olması bizim işimize yarayacak bence.

Bizim durumumuzu Diyarbakır Nazilli Karaman Mersin Derince Soma Beyoğlu gibi bize denk yukarda bildiğim kadar yazdığım takimlarla olan maçlar belirleyecek belki erken ama haftayaki maç çok önemli bizim için ordanda alınacak puan yada puanlar hem çocuklarda ozguvenu arttirir hemde sansımızı burda önemli etken bu çocuklarin motivasyonunu yüksek tutmak lazım duzenli para odemek lazim galibiyet beraberliklere prim vermek lazım su galibeyete verilecek prim Diyarbakır maçinda iştahı arttırir.

Bu arada bizden giden topcuların hiçbiri gittiği yerde oynayamıyo Ertuğrul Şahin ve Erkanı tebrik ediyorum doğru olanı yaptılar 2 sene düzenli oynayıp gitmek daha mantıklıydı. En azından Anıl Talha Enishan Merthan 4 lüsü kalsa hem sansimiz artardı hem hocanın eki bollaşırdı bir kontrat artık hayat kurtarmıyor eldeki topçuların bunu bilmesi lazım bu ligde oynayacakları her maç onlar için ekmek kapısı. Eğer bu seneyi burda kalarak atlatırsak ve tahtayı açabilirsek seneye yapılacak birkaç tskviye ile altyapı harmanlanırsa önümüz açik olur
02-09-2024, 02:38
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Güzel mücadele edildi ama çocukların yetenekleri kısıtlı ve alternatifleri yok. Hâlâ grubun en zayıf halkası durumundayız. Erkan, Şahin ve orta sahadaki 66 numara çok iyi görüntü verdiler. Geçen sene hiçbir maçta olmadığı kadar seyirci gelmişti maça. Hatta tanış bir polis abiyi gördüm. Sanki süper lig maçı gibi kalabalık var, bu ne ya dedi Smile
02-09-2024, 11:57
Reply
semiko Offline
Posting Freak

66 numara alperen. alperen geçen sene de iyi görüntü veriyordu çocuk orta sahada hem boy hem dinamizm ile baya fark oluşturuyor.
işte şu enishan ile anıl yiğit gitmeseydi başka şeyler olabilirdi. sol da benim ta süper ligten beri beğendiğim barış oynamış umarım iyidir çünkü süper ligdeyken ben beğenmiştim hatta o sıra şahin çok dillenmemişti de bu çocuk oynamıştı sol bekte.
şu emre nizam netti gardaşım adam burada bile oynayamıyor bi bize mi güzel oynadı gözüktü geçen sene.
hoca geçen seneki santrafordan vazgeçmiş daha genç bi çocuk bulmuş demekki alt yapıda santrafor da varmış Smile
bu stoper tandemi götürür mehmet çabuk ama işte hata yapmaya yatkın arda da ta u16 dan beri milli olan arkadaş umarım iyi olurlar.
02-09-2024, 14:32
Reply
Giresun28 Offline
Senior Member

Diyarbakırdan puan almamız şart çünkü 3 hafta üst üste Elazığ Serik vanla oynayacaz zor 3 maç 0 çekebiliriz takımın kırılmaması için Diyarbakır maçı önemli bir eşik. Kadroları Soma maçında iyi değildi. Tff macı yayınlayacakmis buda güzel. Bu arada 3 takımla ilk haftalarda oynamak iyi aslında hazır olma süresi birkaç hafta bulacağı için surpriz yapabiliriz. Enishan Anıl ve Talhanın kalması şu yüzden önemliydi Enishan orta saha oynayacağı için Kasım Alpereni 10 numara veya forvete atabilirdik. Talha bek kanat olduğu icin Ertuğrulu farklı mevkilerde değerlendirebilirdik , Anıl kötü stoper değil iş gorurdu bu ligde üçüde yanlış yere gitti oynamaları zor 1 sene daha sabretseler iyi olurdu onkar için. Erolun kalmasını isterdim ama onun durumu farklı yaşı geldi para kazanmak istiyor geçen yönetim ayıp etti süreçte hakkıdır. Eski yönetim geçen sene Kadiri 1 milyon euroya satıp Savicevici satsaydi 200 300 teklif geldiğinde tahtayı açip takımı bu seneye hazırlayabilirdi geçen sene düşeceğimiz belliydi bizim tahta açılıp Hüsam Caner Hüseyin Mehmet Taş Eynesilden Cengizhan gibi takima abilik yapacak dusuk maliyetli 8 9 adam alınsa hem topçuların gelişimi olumlu olurdu hem bu ligde 2 3 sene rahat yaşardık ama ütopik hayallerle ne Kadiri satmadılar Savicrvic Kuwası tutup paraları ödemediler. Düşen takım son haftaya kadar Faruğu oynatti senin 2.devre bir sene sonraya topçu hazırlaman lazımdı
03-09-2024, 11:42
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)