bulancak28
Posting Freak

Threads: 3
|
RE: 3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz
Dün maçtaydım, çok güzel bir tribün (aradaki kavgayı hariç tutuyorum) ve ne yaptığını bilen bir takım vardı.
İstanbulspor benim çekindiğim bir takımdı açıkçası, daha önce de belirtmiştim bu tür takımlar "pis" takımlardır, lige yeni çıkmış, sağı solu belli olmayan, bilinmedik oyuncular ile tam bir kapalı kutu ve en önemlisi de, yetenekten ziyade takım oyununu ön planda tutan bir ekip. Dün Metin Hoca açıkçası kendi taktiğinden ziyade rakibe göre bir oyun kurmuştu, ve bunu da başardı. Özgür'ün sakatlığından sonraki bir 10 dakika boyunca biraz düştük, baskı yedik ama oyunun geneline bakarsak da kontrollü ve pozisyon zenginliği olan taraf bizdik.
Tüm takımı ve hocayı tebrik ediyorum. Şimdi ara var, o arayı iyi değerlendirmek ve eses maçında şov yapmak lazım.
|
|
| 28-08-2017, 16:49 |
|
maicon_28
Posting Freak

Threads: 40
|
(28-08-2017, 16:49)bulancak28 Wrote: Dün maçtaydım, çok güzel bir tribün (aradaki kavgayı hariç tutuyorum) ve ne yaptığını bilen bir takım vardı.
İstanbulspor benim çekindiğim bir takımdı açıkçası, daha önce de belirtmiştim bu tür takımlar "pis" takımlardır, lige yeni çıkmış, sağı solu belli olmayan, bilinmedik oyuncular ile tam bir kapalı kutu ve en önemlisi de, yetenekten ziyade takım oyununu ön planda tutan bir ekip. Dün Metin Hoca açıkçası kendi taktiğinden ziyade rakibe göre bir oyun kurmuştu, ve bunu da başardı. Özgür'ün sakatlığından sonraki bir 10 dakika boyunca biraz düştük, baskı yedik ama oyunun geneline bakarsak da kontrollü ve pozisyon zenginliği olan taraf bizdik.
Tüm takımı ve hocayı tebrik ediyorum. Şimdi ara var, o arayı iyi değerlendirmek ve eses maçında şov yapmak lazım.
yine kavga mı çıktı ? Mevzu ne
bu çıkan kavgalar yüzünden çocuklu aileler gelmek istemiyor
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
| 28-08-2017, 17:07 |
|
bulancak28
Posting Freak

Threads: 3
|
(28-08-2017, 17:07)maicon_28 Wrote: (28-08-2017, 16:49)bulancak28 Wrote: Dün maçtaydım, çok güzel bir tribün (aradaki kavgayı hariç tutuyorum) ve ne yaptığını bilen bir takım vardı.
yine kavga mı çıktı ? Mevzu ne
bu çıkan kavgalar yüzünden çocuklu aileler gelmek istemiyor
Valla sebebini bilmiyorum, ben olaya karışmadım ama karışan grubun yakınındaydım. İki grup birbirine girdi ama hiçbirini tanımam etmem. Tek anladığım şey baya bir içmişlerdi, leş gibi içki kokusu vardı hepsinde. İlk yarının sonlarına doğru yaklaşık bi 5-6 dakika sürdü olay
|
|
| 28-08-2017, 17:47 |
|
|