STSL 9.Hafta | Giresunspor 2-0 Ç. Rizespor | 16 Ekim 2021 C.tesi | 13:30
18-10-2021, 11:43,
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor 2-0 Ç. Rizespor | 16 Ekim 2021 C.tesi | 13:30
abi burada doukara'nın form tutmasını dönmesini bekleyenler var.
ben anlam veremiyorum. adam santrafor değil. kendini de öyle görmüyor. sorun burada ...
umut'a yeterli sürenin verildiğini düşünüyorum yine böyle süreler bulur ama 10 kişi kalan takıma da defansa da bu kadar zayıf kalamazsın. mental olarak düşük .
sergio bu maçta kötüydü. kötü deme sebebim sergio'yu çok yakından takip eden birisi olarak ve ilk geldiğinde bu adam oynamalı dediğim için söylüyorum bunu .
4 adet kanadımız var ( rapçiyi saymıyordum ama beni umutlandırdı ) 3 ünü aynı anda oynatıyoruz demekki hoca rusu ve diabateyi oynatmak istiyor sergio da iyi olduğu için oynuyor. rus için bence biraz zaman gerekli hemen oynamaması gerek . sonradan girse iyi olabilir.
orta alanda sankhare bitmiş onun yerine erolu koy flavio öne at yada 3 merkezi orta saha ile oyna daha iyi .
kabilesini sktiğim diarrası harbiden iyiye gidiyor Smile tandem oluştu . sergen 4.stoper oldu ama perez ve diarra dengesizler elbet cezaya düşebilirler.
emre taşdemiri biz ilk sol bek olarak aldık ama bi sike yaramıyor. olmuyor bilemedim. aziz behich daha iyi çıktı . emre boşuna geldi gibi birşey oldu . hüsam aziz behich yokluğunda oynardı yani.
zeki yerine hayruşu koysak olur. zeki daha dün geldi her top onda. rakip bizi analiz etse sağ kanat ve diabateyi kitlese bittik. her top zekide her atak onunla başlıyor. maç sonu atak haritasına baktım %65-70 civarıydı. çok yüksek bir yüzde.
hakan hoca istifa dedim diyorum da ancak hakan hocaya güvenmemiz iyiye işaret. sivastaki futbolu oynatabilse her türlü ligde kalırız.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor 2-0 Ç. Rizespor | 16 Ekim 2021 C.tesi | 13:30 - by semiko - 18-10-2021, 11:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)