STSL 19.Hafta | Antalyaspor - Giresunspor | 14 Ocak 2023 C.tesi | 13:30
19-01-2023, 10:54,
RE: STSL 19.Hafta | Antalyaspor - Giresunspor | 14 Ocak 2023 C.tesi | 13:30
(19-01-2023, 10:39)kerasus Wrote:
(19-01-2023, 00:49)mvsr Wrote: Hakan başkan ADS başkanının arkasına kamufle oldu götürdü bir şekil sohbeti.Diyecek bir şey yok.
Benimde çok bariz dikkatimi çekti. Hatta bir adım daha ileri taşıyayım, Yayına Murat başkanı özellikle çağırmış sanki bana destek ol diye. Artık kendisi de farkında söyleyecekleri klişeleri herkes ezberledi, kimse yemiyor artık. Murat başkanı seviyor ya bizim taraftar, aklı sıra onun arkasına sığınmak istemiş. Ama hesap edemediği şey, Murat başkanı sempatik bulur okadar, fazlası yok. Yani sırf arkasında Murat başkan var diye Giresunspora zarar veren birini de sevemeyiz. Bir cümleye başlasa hemen Murat başkan giriyor araya. Ama okadar çaresiz halde ki, Murat başkan bile bana kalırsa fazlaca itici olmaya başladı. Mesela bilet fiyatlarında indirim isteniyor başkandan. Hemen araya giriyor, yok efendim fiyatı falan boşverin her şartta doldurmanız lazım stadi vs. E madem öyle doldurun demekle doluyorsa kendi stadını niye dolduramadın da indirim yaptın demezler mi? Diyecek olanlar zaten yayına alınmaz çünkü. 

Bu arada çaresizlikten okadar ağır saçmalıyor ki, heralde söyledikleri ne anlama geldiğini dahi idrak edemiyor. Neymiş bu takım içinden 10 numara çıkarırmış. Yani aslında o potansiyeli varmış bu kadronun. E potansiyel varsa niye çıkarmıyor da her maç eziliyoruz bir 10 numara yüzünden? Senin demene göre Hakan hoca ya beceriksiz ya da bilerek sabote ediyor takımı. El insaf yahu, adam 3 senedir senin arkanı toplamaktan işini yapamadı bir türlü. Şimdi bunca rezilliği hocaya atıp çekiliyor. 

Piyerre konusunda da yine eveleyip geveledi. Anladığım kadarıyla şuan yasak mevcut durumda. Yani önüne milyar dolar bile döksen yine transfer yapamaz. Ama tabi bu durumda Benim beceriksizliğim yüzünden yasaklıyız transfer yapamayız demektense destek yok diye ağlamak daha mantıklı. Bir taşta iki kuş misali, Hem suçunu bastırıp birde üstüne mağduru oynayabiliyorsun. Bir de yine Pyerre konusunda, her takımın başına gelebilir ne demek yahu? Hayır efendim doğru yönetilen kurallara uygun hareket eden hiçbir takımın başına gelmez. Sanırsın FİFA kura çekerek birkaç takıma transfer yasağı veriyor kafasına göre, bu sene de şanssızlık işte bize çıkmış Smile Her takımın başına gelir ne mq? Sen sözleşme imzalayıp sonra vazcaydım dersen bunun bir karşılığı olur elbette. Aslında imza yokmuşta sırf formalı fotoğraflara göre Fifa ceza verdi demek çok akla mantıklı gelmiyor. Maksat tepkileri ertelemek sadece.

zaten asıl olay burada .
ortada sorun varsa ve bu sorunu dava eden yok ise olay olmaz. ama dava eden varsa ve bir kısım ikna edici belgeler paylaşırsa onu haklı görürler. 
nitekim öyle de oldu. 
fifa dedi ki evet bu adam sözleşme imzalamış fotosu var . 
ama ben şunu merak ediyorum uluslararası transferlerde fifadan belge gelmeden lisans çıkamıyor. 
ben tff de pyerre nin sanki lisansını gördüm diye hatırlıyorum .
yani fifaya sözleşmeyi gönderiyorsun bir nebze olsa. 
her neyse orta da öyle yada böyle sorun var . her takımın başına gelir dediği de bu sorunu yönetememekten bahsediyor. paşam niye zamanında itiraz etmedi gerekli olan mercilere. oyuncuya güvendi çünkü. oyuncu ben brezilyada tedavi olucam sözleşme fesedelim demiştir belkide bizimkilerde güvenmiştir Big Grin 
özetle kandırıldıkta diyebilirdi bence başkan Big Grin ama kandırılmamış bile kulüp olarak mallığımıza yanalım.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 19.Hafta | Antalyaspor - Giresunspor | 14 Ocak 2023 C.tesi | 13:30 - by semiko - 19-01-2023, 10:54

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)