STSL 31.Hafta | Giresunsporumuz 2-4 Başakşehir FK| 24 Nisan 2023 Pazartesi |17:00
25-04-2023, 17:03,
RE: STSL 31.Hafta | Giresunsporumuz 2-4 Başakşehir FK| 24 Nisan 2023 Pazartesi |17:00
Hakan keleş'e saygım sonsuz elindeki kadro bu amaaaaaaaaaa, hiç kimse ama hiç kimse GİRESUNSPORDAN büyük değil hele ki malum durumların sorumlusu Hakan k. yı koruma pahasına isterse arkadaşın isterse canın ciğerin olsun sen tutupta gelen taraftara hiç bişe olmamış gibi davranın diyemezsin onuru oynatman senin hatan kaç maç oynamamış, oynayan adam ısınmış böylesine kritik maça dannnn diye onurcanı sokmak ne ? al fb maçında beklentin yok zaten o maça, ulan bide Ankaragücü taraftarı önünde oynamış adamsın ana avrat küfür edilen takım mala bağlayınca dahi oyna oyna oynasana lan diye itilen kakılan yerden geliyorsun ne oldu hassas ve de nazikleştinizmi ? dün yapılan alpere, kuwasa filanda hatta sergio ya bile kendinize gelin lan demek adına yapılabilir, bak fb taraftarına irfancan kahvecinin ağzına .ı.tılar kaç maç itin .ötne sokup çıkarıyorlar, hele dün jesusa bile si.tr çektiler Hakan hoca bırakın bu ayakları ....
Bu kadro evet yetenek fakiri olan bi çok adamla dolu ama mevcut durumdan vazife çıkarıp kimse salağa yatmasın canının kanının son damlasına kadar savaşsın, nasılsa düşer gideriz bize bişe olmaz diyen çok sayıda adam varki takımda. Onurcan bursaya bizi satıp gittiğinde en dibe battı çıkaran yine biz olduk küsme darılma şansın yok arkadaşım sövselerde oynayacaksın !
Başkentten !
Reply
25-04-2023, 17:43,
RE: STSL 31.Hafta | Giresunsporumuz 2-4 Başakşehir FK| 24 Nisan 2023 Pazartesi |17:00
Hakan Keleş'in istifası kabul edilmemiş....
Başkentten !
Reply
25-04-2023, 18:34,
(25-04-2023, 17:43)turkuaz_0628 Wrote: Hakan Keleş'in istifası kabul edilmemiş....

Big Grin Big Grin Big Grin

14 maçta ite kaka 1 galibiyet alan adamı babası bile kovar, sezon sonu alayı s.ktir olur gider bizde BAL'a doğru yol alırız.

Bu vesileyle kulübün anasını s.kip devre arası kaçan sırıtık onun bunun evladınin iki yakası bir araya gelmez umarım, kim ne yediyse çoluğundan çocuğundan çıksın.
Reply
25-04-2023, 19:16,
Sürekli yazıyorum.Blackahmet'in tayfası olan DarkBlackiron nerelerde ? Hiç sesi soluğu çıkmıyor.Atıp tutuyordu.Geldiğimiz nokta ortada.

Dün akşam twitter sohbet odasını uzun bir süre dinledim.Eski başkana şunu yaptı, bunu yaptı diyemiyorlar, zamanında istifaya davet etmiştik deyip çıkıyorlar işin içerisinden.Yamak'ı da ödemeler konusunda eleştiriyorlar.Bilmem kaç milyon lira ödeme yapıldı deniyor ama ödemeler yapılmadı diyorlar.Belediye Başkanı ve Vali'nin sahip çıkmadığını, yönetim değişti niye sahip çıkılmıyor diye soruluyor.

Hakan hocaya gelecek olursak Ferhat'ı Ankaragücü maçında el kol hareketi yapıp karşı geldiği için kestiğini belirtiyorlar.
Sezon başında Olimpiakos'dan 10 numara alınacakmış, yönetim almamış, Hakan hoca niye sesini çıkarmamış.Bu kadroyu yönetim değil Hakan hoca kurmuş.
Bu oyuncuların 2.Lig topçusu olduğunu, Giresunspor'dan başka hiçbir Süper Lig takımında oynayamayacaklarını söylemekten geri durmuyorlar.
Daha çok Hakan Keleş'e yüklenilen, Recep nereye eserse oradan devam edilen yayın oldu.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
26-04-2023, 10:11,
İstifayı kabul etmemek nedir Allah aşkına? Yani gerçekten Hakan hocanın çok iyi bir hoca olduğunu mu düşünüyorsunuz yoksa yeni hoca getirecek paranız olmadığı için eldekini tutmaya mı çalışıyorsunuz? Birincisi ise hiç boşuna aklımızla oynamayın, öyle olmadığını hepimiz iyi biliyoruz. İkincisi ise "3 kuruş daha fazla para vermektense düşelim daha iyi" şeklinde bir tercih yaptınız demektir. E siz gelmeden önce zaten düşüyorduk. Sizin gelme amacınız nedir öyleyse? Son maçtaki yaşananlar olmasa hoca kalsın diyenlere hakl verebilirdim belki. Ama ipler koptu artık hocayla. Hiçbirşey olmamış gibi kendini verebileceğini düşünmüyorum artık. 

Ayrıca hocanın Ferhatı kesmesinin sebebi A.gücü maçında kendisine itiraz etmesiymiş. Bu takım senin egonu tatmin edeceğin yer değildir hoca. ilk 11 belirlerken tek kriterin kimin daha formda ve takıma daha çok katkı sağlayacağı olmalıdır. Yok şuna gıcık oldum buna kızdım bunun tipini beğenmedim diye eften püften sebeplerle yedek bırakma lüksün yok. 

(25-04-2023, 15:13)Pangal Wrote: Hoca istifasını başkana vermiş.
2,53 gol beklentisinden 2 gol bulduk 2,49 gol beklentisinden 4 gol yedik. Şu tablo takımın durumunu gözler önüne seriyor. Sene başı traore gittiğinde itiraz eden arkadaşlar olmuştu 500-600 bine değmez keşke kalsaydı diye bende bedava gideceğine para kazandık demiştim. Ama traore ve diarra olsa şu yediğimiz golün yarısını yemezdik. İşin hücum tarafına ise diyecek birşey yok malesef ne kadar ekmek o kadar köfte.
Bazen istististikler biraz yanıltıcı olabiliyor, ki bukadar yanıltıcı istatistik çok az görmüşümdür. Şahsen benim için maç başında 0-0 iken kimin daha istekli kimin daha gole yakın olduğu daha önemlidir. O esnada ucuz süre topa ayağımızı bile süremediğimiz dakikalar oldu. Hatta maç başlarında girip foruma bile yazmıştım top göstermiyorlar diye. Hatta 2-0 iken bile oyun üstünlüğünü aldığımız söylenemez. Yoksa ne diye taraftar maçın hemen başı sayılabilecek dakikalarda oyuncuları protesto etsin hocayı istifaya çağırsın? 14 maçta 1 galibiyet almışsın ve içerde son haftaların formsuz takımına karşı iç sahada yine ezik bir futbolun izahı yoktu artık. Maça baskılı ve istekli başlaman gerekirken 2-0 geridesin ve hala ruhsuz bir şekilde ne yaptığını bilmezce sahada dolaşıyorsun, haliyle protestolar yükseldi iyice. 2.yarıya çok baskılı demesekte net olarak daha istekli başladık. Golü de bulduktan sonra onlarda kontrollü oynamayı tercih etti, bizde üstünlüğümüzü hissettirdik ve baskıyı artırdık. Haliyle maç sonu istatistiklerine bakınca daha gole yakın olan bizmişiz gibi görünüyor.
Reply
26-04-2023, 17:25,
ben yeni gelen hocanın şu maça hemen hazırlanabileceğini düşünmüyorum kaldı ki karşımızda fener gs yok fatih tekke var. "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" böyle bir adam yok ya .
neyse gelgelelim yükseldiğimizde dedim ki düşersekte hakan hoca ile düşelim hatta düştüğümüzde de devam edelim fakat (!) doğru bir yapılanma ile . bak güzel scouting yapıyorsun güzel oyuncular düşüyor. çikinyo geçen sene gibi . sainz gibi. yine düşürürsün . yaparsın . scout olan çocukta istifa etmişti hatta. abi güzel bir yapılanma koyalım. samsun'un parası var o bu diyoruz da adam fabrika kurdu samsuna alt yapı fabrikası bak u19 ları finale gidiyorlar. bunlar sabır işi emek işi. biz yok o destek vermedi bu köstek oldu canım bakan cicim başkan .
şu ilin zenginlerine gitsen anlatsan planını elbet 3-5 çıkar birşeyler. sen taşıma suyu ile değirmen döndürürsen bir sike yaramaz.
neyse burası giresun hakkımızda hayırlısı

bu arada maçın biletleri 34 tl. buna da laf eden olursa biletini ben alacağım "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" hatta edirnekapıdan kendi aracımla geçicem yoldanda alırım .
Reply
26-04-2023, 18:02,
Özden açıklama yapmış geri dönüyoruz birleşelim tarzi tek tribün olalım bu kötü günlerde bence geç kalınmış ama doğru karar..en azından satılmışlar üçlü cektiremez giki bile çıkmaz emin olun tribünler birleşsin bu takım ligde kalir
Derelili çotanak
Reply
26-04-2023, 18:22,
(26-04-2023, 18:02)sokakbaşımeyhane Wrote: Özden açıklama yapmış geri dönüyoruz birleşelim tarzi tek tribün olalım bu kötü günlerde bence geç kalınmış ama doğru karar..en azından satılmışlar üçlü cektiremez giki bile çıkmaz emin olun tribünler birleşsin bu takım ligde kalir

Reçep ne diyor bu işe  Big Grin Özden, Erdem gelse tribün gerçek haline gelir şuan zaten tribün yok
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
26-04-2023, 18:24,
(26-04-2023, 18:02)sokakbaşımeyhane Wrote: Özden açıklama yapmış geri dönüyoruz birleşelim tarzi tek tribün olalım bu kötü günlerde bence geç kalınmış ama doğru karar..en azından satılmışlar üçlü cektiremez giki bile çıkmaz emin olun tribünler birleşsin bu takım ligde kalir

abi özden bizden geçti birlik olun diyor. 
biz ön ayak oluruz diyor.
Reply
26-04-2023, 18:42,
(26-04-2023, 18:24)semiko Wrote:

abi özden bizden geçti birlik olun diyor. 
biz ön ayak oluruz diyor.

Üzerimize düşen ne varsa yaparız diyor bir de bugün idmanda onurcanla birseyler konuşuyordu
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)