17-10-2016, 15:45,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
RE: 7.Hafta | Eskişehirspor 1-0 GİRESUNSPOR
(17-10-2016, 13:41)sokakbaşımeyhane Wrote: (17-10-2016, 12:58)cotanak88 Wrote: Mustafa kaplan hocada da kafa yok demekki sen süper ligte takım çalıştırmıştır hocasın okafor denen adamla yola çıkılmayacağını anlayamadınmı niye transfer istemedin sürekli hucüm oynatan hocayım diyorsun forvetin yok.Zaten yıllardır isim yapmış hoca getirmiyorlar transfere karışmasın diye o yüzden kaybediyoruz.
kardeşim maçı okafor yüzündenmi kaybettik..guidonun kaçırdıklarına ne demeli...berkan ile hüsamettin 1 tane isabetli orta yapamadı kornerde eser özgür berkan mal gibi izledi...sanki tek suçlu okaformuş gibi anlatmaya gerek yok..adam 1 tane pıozisyona girdi oda adama çarptı..ilk yarı iyiydi bütün kafa toplarını aldı..ikinci yarı kabul ediyorum kötü oynadı ama tek suçlu okafor değil..recepin kaçırdığı gole ne demeli...?takımı ben beğendim..yıldızlar ordusu denilen eskişehire top oynatmadık..kaybedeceksek böyle kaybedelim...haftaya boluya çakarız sıkıntı yapmayın.. önümüzdeki maçları düşünerek yorum yapıyorum isabetli orta gelmesine gerek yok bireysel yeteneği olan adam tek başınada golünü atar geçen sene vedatı çokmu beslediler tek başına kaç gol attı bir hatırla. bu adamın 6. maçı oldu hala golle tanışamadıysa sorun var demektir.isterse takımın %90 topla oynama oranı olsun top çevirsin takımın golcüsü yoksa hiçbir şekilde başarılı olamazssın recep tomic bir yere kadar atarlar. sıkıntı bence büyük ben sizin kadar rahat olamıyorum haftaya bolu maçında göreceksiniz ne demek istediğimi.
|
|
17-10-2016, 16:54,
(This post was last modified: 17-10-2016, 16:59 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
Adamın sırtına çarpmasa gol olsa kahraman mı olacaktı..?Takım Dünkü oyunu oynasın 3 tane sallariz Bolu'ya ..ben ilk defa takımdan umutluyum süper lig yolunda..Haftaya görüşelim...
Derelili çotanak
|
|
17-10-2016, 18:05,
|
|
(17-10-2016, 17:11)cotanak88 Wrote: (17-10-2016, 16:54)sokakbaşımeyhane Wrote: Adamın sırtına çarpmasa gol olsa kahraman mı olacaktı..?Takım Dünkü oyunu oynasın 3 tane sallariz Bolu'ya ..ben ilk defa takımdan umutluyum süper lig yolunda..Haftaya görüşelim... herkes ümraniye maçından sonra şampiyonluk naraları atarken ben takımı eleştirmiştim gol atsa yine eleştirirdim göz var nizam var türkiye ligleriyle kıyaslarsak tipik 3.lig futbolcusu bu adam ötesi yok. Okaforlu bu takım şampiyonluğa oynayan Boluya 3 tane atsın senden özür diler hesabı kapatırım. görüşmek üzere. 
Hesap kapatacak özür dileyecek bir şey yok..herkesin futbol görüşü farklıdır..ben sizin dediğiniz gibi 3.lig topçusu olarak görmüyorum.. vedat muriç geldiği ilk sezon topa vurmaktan acizdi.. okafor güçlü kafa toplarında iyi..uzun vadede göreceğiz..sonuçta hepimiz giresunsporun iyiliği için buradayız..yorum farkları tabiki de olacak..benim izlediğim boluspor ilk 6 ya giremez..denizli oynadı bolu kazandı...her zaman papaz pilav yemez...
Derelili çotanak
|
|
17-10-2016, 20:42,
|
|
kesap28
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Bende takimdAn umutluyum boluyu evumizde yenecek gucteyiz ozgur birinci forvet miz onu gormus olduk haftaya gelir boluyuda yeneriz insallah okafor kotumu degil ama ikinci yari buyuk ihtimal kadro yapamaz transfer yapacaginiz goz onune alarak konusuyorum kesin bir forvet alicaz yabanci bence genc bi yerlide bekliom sag ve sol bek hersey gibi isterim ama plase transfer mucize olur kalecide alirsak 4 tane vasat ustu ucmasina gerek yok transferlerin buraya yazdim ilk ikiden garanti cikariz sadece iyi bi forvetle ilk altiyida rahat gireriz allah hayallerimizi gerceklestirsin aminnnn
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... USUL usul GELİYORUZ..
|
|
17-10-2016, 20:57,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Okafor sıçafor. Bu kadar net. Ayağı olmayan forvet olur mu?
|
|
17-10-2016, 22:28,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
Okafor'un zamana ihtiyacı var buna eminim. Vedat için babamla kavga ederdik. Vedat gelişicek baba emin ol derdim. Adam süre buldu anasını ağlattı ortalıgın. Okaforda bunu yapacak azıcık sabredin. Adam mücadeleci bi kere . hatırlayın o pozisyonu herkes bıraktı taç diye o bırakmadı. azıcık sabır sadece. evet beklerimiz kötü bunun farkına varmıştım fakat inanmak istemiyordum . tomic kanat oynamasın yeter bana . panos ile dodo değişmeli oynar her türlü
|
|
17-10-2016, 22:40,
(This post was last modified: 17-10-2016, 23:42 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
(17-10-2016, 20:57)yirmisekiz Wrote: Okafor sıçafor. Bu kadar net. Ayağı olmayan forvet olur mu?
Hakan Şükür un kac tane tooa vuraak gol attığını gordun itelemeyi sayma burunu sayma..hem güçlü oksun hem teknik olsun hem süratli olsun..Adama sorarlar bu kadar iyi adamın giresunda isi ne diye....urfada Oxford vardida bizmi okumadik..bozbag drogba getirdi de biz mi Okafor dedik..ne kadar ekmek o kadar kofte..bizde daha iyisini isteriz. .ama olan bu...bu saatten sonra Okafor u yukarı cekecegiz başka alternatif var mı
Derelili çotanak
|
|
18-10-2016, 09:13,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
bukadarda küçümseme Giresunu yani. ligin borçsuz nadir klüplerinden biriyiz. trilyonluk borcu olanlar süper topçular bulup getiriyor. bizimkisi tamamen tembellik. hem para harcamak istemiyoruz hem araştırmak istemiyoruz falan. bedavadan armut piş ağzıma düş olmaz transferde. eğer bi futbol klübü yönetiyorsan kaç para olursa olsun bi forvet almak zorundasın. bi kaleci almak zorundasın. yapamıyorsan bırak öyleyse.
|
|
18-10-2016, 11:47,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
belki bunu dokuz bininci kez yazıyorum ama atanla tutanın iyi olacak. ilk 3 sıradaki bolu,malatya, antep'in yabancıları takır takır atıyolar. bolunun antep'in kalecileri çok iyi.
|
|
|