TFF 1.Lig 9.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ - MANİSASPOR
22-10-2017, 15:06,
RE: TFF 1.Lig 9.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ - MANİSASPOR
(22-10-2017, 15:04)stantheman05 Wrote: Göndersinler Metin hocayı,Hikmet Karamanla görüşelim. Bence gelir. Ne dersiniz bu fikrime?

hikmet karaman kim ? metin diyadin = hikmet karaman .
Reply
22-10-2017, 15:06,
hocalık bir durum yok futbolcular silkelenmeli
Reply
22-10-2017, 15:07,
(22-10-2017, 15:03)maicon_28 Wrote:
(22-10-2017, 14:58)sokakbaşımeyhane Wrote: Metin diyadin istifa sesleri neyin kafası anlayamadım..ilk maglubiyet hataları  var mı var ama ilk maglubiyette istifa seslerini anlamadım

maçın son dakikalarında basketi açtım, istifa diye mi bağırıldı

tam amele o zaman taraftar. Karşılıklı konuşulup hocam yeni bir kan değişimi gerek diyip yollar ayırılsa bir şey demem ama taraftarın istifaya çağırması tam rezillik

sanki kadro efsane ve beklenen sıralamada değil. Takım düşme potasında veya playoff dışında da istifaya çağırıyorlar

Bir grup taraftar istifaya davet etti azınlık ama ayıptır bu takım sanki her sene zirvede
Derelili çotanak
Reply
22-10-2017, 15:10,
Bu işte bir iş var arkadaş anlam veremiyorum. İlk 4 hafta topu yemeye çıkan adamlar nasıl oldu da birden böyle düştü. Ya Metin hocayı göndermeye çalışıyorlar, ya da takım içi sıkıntı var. Vallahi aklım ermiyor.
Reply
22-10-2017, 15:12,
ilk haftalarda metin diyadin övülürken ben metin diyadin ilk 10-12 haftanın hocası dedim o kafada da burda da gidiyor takım yetersiz mi evet ama metin diyadin'de suçları var ya göz göre dale oynatıyorsun mehmet akyüzü hazırla sana denizlide puan getiren adam kalitesi belli jones bile bu dale'den iyi bugüne kadar aykuta şans vermemişsin kupa maçı dahil böyle kritik maçta çağlar ve aykutu aynı anda oynatıyorsun brinner bile böyle maçta oynardı yabancıya engel yoktu metin diyadin'de suçsuz değil.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
22-10-2017, 15:16,
Takım için sıkıntı olabilir. O malum canerin kadro dışı olduğu maçtan beri galibiyet yok.
Reply
(22-10-2017, 15:10)ArmanınPeşinde Wrote: Bu işte bir iş var arkadaş anlam veremiyorum. İlk 4 hafta topu yemeye çıkan adamlar nasıl oldu da birden böyle düştü. Ya Metin hocayı göndermeye çalışıyorlar, ya da takım içi sıkıntı var. Vallahi aklım ermiyor.

Geçen hafta Antep'e gittim maç için tribünden ben de çok hissettim oyuncularda kasıtlı bir durum var gibi.
Reply
En son iç saha mağlubiyetini 4 Aralık 2016'da Sivas'a karşı almışız. Bu camia kolay kolay iç sahada maç vermez, hep böyle olmuştur. Ama bugün resmen uyuta uyuta yendiler bizi. Hem de Manisa. Yazıklar olsun.
Reply
22-10-2017, 15:17, (This post was last modified: 22-10-2017, 15:18 by sokakbaşımeyhane.)
(22-10-2017, 15:12)heyulaanil28 Wrote: ilk haftalarda metin diyadin övülürken ben metin diyadin ilk 10-12 haftanın hocası dedim o kafada da burda da gidiyor takım yetersiz mi evet ama metin diyadin'de suçları var ya göz göre dale oynatıyorsun mehmet akyüzü hazırla sana denizlide puan getiren adam kalitesi belli jones bile bu dale'den iyi bugüne kadar aykuta şans vermemişsin kupa maçı dahil böyle kritik maçta çağlar ve aykutu aynı anda oynatıyorsun brinner bile böyle maçta oynardı yabancıya engel yoktu metin diyadin'de suçsuz değil.

Kimse bana Mehmet akyüz sinan ve demesin Mehmet akyüz bitmiş okeye dönüyor dale de ondan aşağı kalır yanı yok keza sinan...jones ilk 11 yapmalı...bu arada metın hocanın en büyük hatası fatih atık sevdası
Derelili çotanak
Reply
22-10-2017, 15:19,
(22-10-2017, 15:12)heyulaanil28 Wrote: ilk haftalarda metin diyadin övülürken ben metin diyadin ilk 10-12 haftanın hocası dedim o kafada da burda da gidiyor takım yetersiz mi evet ama metin diyadin'de suçları var ya göz göre dale oynatıyorsun mehmet akyüzü hazırla sana denizlide puan getiren adam kalitesi belli jones bile bu dale'den iyi bugüne kadar aykuta şans vermemişsin kupa maçı dahil böyle kritik maçta çağlar ve aykutu aynı anda oynatıyorsun brinner bile böyle maçta oynardı yabancıya engel yoktu metin diyadin'de suçsuz değil.

Çağlar-Aykut tandemiyle kumar oynadı Metin hoca ama masadan galip çıktı. Bence çok iyi ikililer. Defanstan top çıkarmak,oyunu geriden kurmak adına iyi bir hamle oldu ama orta sahada iş yapamadı takım. Panos,dodo bişey yapamadılar. Akyüz ilk yarı kötü oynadı. Dialiba olmayınca o kanat durdu. Organizasyon yok takımda. Ne set hücumu var ne bişey. Caner getiriyo topu sağdan sonrası Allaha emanet.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)