2.Hafta Osmanlıspor-Giresunspor'umuz
20-08-2018, 00:59,
RE: 2.Hafta Osmanlıspor-Giresunspor'umuz
savaş 3 hafta yokmuş hadi bakalım stopere geldik görücez
Reply
20-08-2018, 02:14,
İyi galibiyet oldu zemin kötüydü ama sakatlıkların üçüde adale sakatlığı ya fazla yükleme var ya sağlam antrenman yok Kürşad golü attı ama 6 numara için yetersiz bariz belli oluyor bu Abdülkadir zaten aşırı yetersiz 50 60 civarı girdi oyuna adını ben sadece sarı kartta duydum hayalet gibi dolanıyor ortalıkta takım genel olarak iyi Ferhat Görgülü bu hafta 11 başlar tahminen Uğur Arslan sağ beke geçer Muhammet İldiz kötüydü 30 dakika boyunca ama sakatlanması çok kötü oldu orta saha sadece sayı olarak şişkin çünkü haftaya Reis ve Abdülkadir kesin oynar ama diğer ismi kestiremiyorum mecburen Fatih Atik oynayacak gibi duruyor.Elazığspor'da mali sıkıntı içinde ama kadroda birkaç ismi tutmuşlar Bjarnasson Kadir Tatos Mehmet Yiğit falan direnç gösterirler ama bir şekilde kazanıp 3 te 3 yapmak gerek yabancıların kilidi bir şekilde açacağını düşünüyorum Ba ve Sangare ikilisi daha iyi olmuş sanki ama Sangare'de hafif bir sepeleklik seziyorum nedense Ba daha net bir topçu Dauda ise Gomis türevi bir topçu oyun içi etkisi sıfır ama beslersen gol atabilir araya kadar olan Elazığ ve Ümraniye maçlarını kazanırsak veya 4 puan çıkarırsak müthiş olur bizim açımızdan orta sahaya takviye gelecekmiş herhalde buda güzel olur takım daha iddialı konuma gelir.Bu arada mario kılıklı Caner'e gelirsek kendisine ben zaten olaylı Malatya maçından beri ayarım herif bu ligin en itici topçusu bana göre yaptı yine çirkefliklerini bizde kesmediği ortaları maç boyu kesti kendisinin burada oynayacağı maçı merakla bekliyorum
Reply
20-08-2018, 13:53,
Muhammet ve Savaş 1 ay yokmuş kötü oldu bence sağ bek yok
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
20-08-2018, 14:02,
Milli aradan sonraya inşallah dönerler
Reply
20-08-2018, 14:05,
İşte alternatifli kadro bu yüzden önemli.Transfer yapmak gerekiyor.El bolluğu her zaman iyidir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
20-08-2018, 19:31,
Savaş'ın açığı kapanır da, İldiz kötü oldu. Reis o bölgede çekilmez vallahi.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)