3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor
28-08-2018, 13:49,
RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor
Ferhat Kiraz sol bek ve sol ön oynuyor. O da düşününelebilir. Eskişehir acamazsa tahtayı
Reply
28-08-2018, 21:42,
http://www.ntvspor.net/futbol/eskisehirs...f=infinity

Eskişehir cumaya kadar lisans çıkartamazsa eğer dağılıyor.

Valla aramız pek iyi değil doğru. Ama ne yalan söyleyeyim, taraftarlardan bağımsız olarak bu tür camiaların bu durumlara düşmesine de üzülüyorum. Belediyesporlar cirit atarken köklü kulüpler bir bir batıp gidiyor.
Reply
28-08-2018, 22:16,
(28-08-2018, 21:42)bulancak28 Wrote: http://www.ntvspor.net/futbol/eskisehirs...f=infinity

Eskişehir cumaya kadar lisans çıkartamazsa eğer dağılıyor.

Valla aramız pek iyi değil doğru. Ama ne yalan söyleyeyim, taraftarlardan bağımsız olarak bu tür camiaların bu durumlara düşmesine de üzülüyorum. Belediyesporlar cirit atarken köklü kulüpler bir bir batıp gidiyor.

Cumaya kalmaz Big Grin lisansları çıkmayan oyuncular tesislerden ayrılmaya başlamışlar yanlız şu Kerim Avcı bizim takıma level atlatır da bizim şartlarımıza uymaz Big Grin akbabalar çöker bakalım kim kapacak sırtlanlara kalmaz.
Reply
28-08-2018, 23:56,
Kerim Avcı Adana Demir'e gider büyük ihtimal
Reply
29-08-2018, 00:00,
Erkan Zengine bu ligde 1 milyon euro verirken dusuneceklerdi. Biz borcumuz varken Ergun Çakır ile oynuyorduk.
Reply
29-08-2018, 00:02,
Erkan Zengine bu ligde 1 milyon euro verirken dusuneceklerdi. Biz borcumuz varken Ergun Çakır ile oynuyorduk. 
 Keza ads 4 trilyon veriyor bir adama yarın onlarada uzulemem.
Reply
29-08-2018, 10:55,
(29-08-2018, 00:02)123456 Wrote: Erkan Zengine bu ligde 1 milyon euro verirken dusuneceklerdi. Biz borcumuz varken Ergun Çakır ile oynuyorduk. 

+1967
Reply
29-08-2018, 11:18,
(29-08-2018, 00:02)123456 Wrote: Erkan Zengine bu ligde 1 milyon euro verirken dusuneceklerdi. Biz borcumuz varken Ergun Çakır ile oynuyorduk. 

Evet aslinda bende uzulmuyorum degil ama dediğinde cok dogru. Hadi taraftara yazik diyecem ama onlarda bol keseden para harcarken ego savasi yapiyorlardi aoyle büyüğüz boyle deviz diye. Eh tatli tatli yemenin aci aci osurugu olur
Reply
29-08-2018, 11:41, (This post was last modified: 29-08-2018, 11:44 by bulancak28.)

Zaten benim üzüldüğüm nokta da tam olarak burası. Ne olursa olsun, Eskişehirspor köklü ve öyle ya da böyle Türkiye'ye mal olmuş bir kulüp. Hakiki bir futbol kültürünün yaşaması için şehir takımlarına ihtiyaç var. Belediyesporlara ve de Türkiye'nin futbol tümörü olan üç büyüklere değil. Ama işte bu kulüplerde beceriksiz, rant peşinde koşan, çıkarı bittiği anda hemen gemiyi terk eden yöneticilerin ve siyasilerin elinde rezil rüsva oluyor. O zaman da zaten can çekişmekte olan futbol kültürü daha da yok oluyor.
Erkan Zengin'e 1 milyon euro verilir verilmez ayrı konu. Ancak bu zihniyet devam ettiği sürece daha çok takımın başı yanacak. Nitekim biz de zamanında direkten döndük. Ama yarın bir gün Bozbağ gittiği zaman, Giresun'u rant olarak gördüklerinden ya da siyasi meselelerden dolayı kulübün başına tekrar musallat olmayacaklarının garantisi yok.
Reply
29-08-2018, 11:51,
o değilde ümraniye maçına zor bilet aldım hee Big Grin telefona passo yüklemiştim. takibe aldım maçı sabah kalkınca bildirim geldi satışa çıktı diye. o sıra alırken a blok biltmişti b bloktan aldım. şimdi bakıyım kaç kişi kalmış diye bilet kalmamış Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)