22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz
17-02-2019, 21:12, (This post was last modified: 17-02-2019, 21:15 by hartama.)
RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz
2 yıl önce süper lig çıkma adayıydık.paramız vardı borcumuz yoktu. sodamız eksik değildi ki öyle de değilmiş. aslında sodamız da yokmuş. şimdi şu takım şunu yaparsa ligde kalırızları konuşuyoruz. el .... gerdeğe giriyoruz. kendi işimizi kendimiz halledemiyoruz.
Reply
17-02-2019, 21:16,
Kemal Kılıç’ın hocalığı benim için bitmiştir geçen hafta reis Volkan Bahadir savaş 11 oynayamayacağını göremedi mi ne demek aynı 11. Tövbe hüsama daha bişey demem keza Berkan yetenek sınırlı mücadele var. Kayaca’n iyi giderken kaleye hangi akıl Anıl’a verdin anal gecen senenin içine etti mehmet birinci gelse camiayı biliyor arasıra maça geliyor takımı biliyordu kılıç hoca kaç maç izledi düşün ulan var bi cenabtlk götüren götürdü küme düşmek acemi başkana kalsın kına yakın
Reply
17-02-2019, 21:29,
(17-02-2019, 21:07)gorelelibey Wrote: BUNDAN SONRA BÖYLE REZIL TOP OYNAYAN BIR TAKIMI HOCAYI YÖNETIMI TAKIP EDIP MORALIMI BOZAMAN TÜM ÜLKEDE ISKARTAYA CIKMIS OYUNCULARI BU TAKIMA TRANSFER EDEN YÖNETIMI PROTOSTO EDIYORUM BU ANIL DENEN KALECI AFYON KALECISININ YAPTIGININ YARISINI YAPA BILSE BU GÜN MACI KAZANMIS OLURDUK TÜM GIRESUNSPOR ASIKLARINDAN ÖZÜR DILIYORUM VE BIR MÜDDET KAFAMI DINLEYECEGIM BU TAKIMI IZLEMEK INSANA GIRESUNSPOR UN SANLI TARAFTARINA BÜYÜK KAHREDICI BIR DURUMDUR

+1

Kusura bakmayın beyler alınmaca gücenmece olmasın. 2011-12 ve 2012-13 sezonlarındaki takımı sırtımda taşırım ben bu adamların yanında
Reply
17-02-2019, 21:36,
düşme mücadelesinde çok büyük avantaj yakaladık bu sonuçla. düşmeme değil la malesef doğru duydunuz. bizimkisi resmen düşme mücadelesi. çok uğraşıyoruz ve başarıcaz galiba.
Reply
17-02-2019, 21:40,
Valla bu maç özelinde hepinizden farklı düşünüyorum. Rakibin toplam şut girişiminden daha fazla net pozisyonumuz var. Dauda azıcık becerikli olsa en az 5 golle çıkardı sahadan. Anıl'ın beceriksizliği de cabası. Bundan sonra belki biz yine beceriksizlik sebebiyle bu akş"Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i skorları almaya devam edeceğiz ama afyon bizden farklı olmayacak.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
17-02-2019, 21:45,
İki adet cümle kuracağım;
Boş kaleye top atamayan takım düşer.
Boş kaleye top atamayan takım kuranda Bozbağ’dır.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
17-02-2019, 22:12,
Son iki üç sezondur kritik hiçbir maçı kazanamadık!
Reply
17-02-2019, 22:46,
(17-02-2019, 21:16)yalavu Wrote: Kemal Kılıç’ın hocalığı benim için bitmiştir geçen hafta reis Volkan Bahadir savaş 11 oynayamayacağını göremedi mi ne demek aynı 11. Tövbe hüsama daha bişey demem keza Berkan yetenek sınırlı mücadele var. Kayaca’n iyi giderken kaleye hangi akıl Anıl’a verdin anal gecen senenin içine etti mehmet birinci gelse camiayı biliyor arasıra maça geliyor takımı biliyordu kılıç hoca kaç maç izledi düşün ulan var bi cenabtlk götüren götürdü küme düşmek acemi başkana kalsın kına yakın

Aynen kardeşim..insanin işine saygısı olur biraz..hic mi maçları izlemedin..gecen hafta buv2 kazmayı çıkardıktan sonra maç döndü..
Birde bu kayaacan iyi oynadığı maçtan sonra bile kesiliyor anilin kimden torpili var
Derelili çotanak
Reply
17-02-2019, 22:49,
5-2 kazanacağımız maçı maalesef en yakın rakibimize hediye ettik. daiuda 2 gol atmasına rağmen net yüzde yüzlük 3 pozisyon kaçırdı veya beceriksizce harcadı. bu kaleci Anıl her zaman yetersiz dedik. Ama siz bunu görmemekte ısrar ettiniz. Bizi çook zor günlerin beklediğini düşünüyorum ve inş şans yanımızda olur.
Dereli'li
Reply
17-02-2019, 22:57,
Neyse ya çok da şey yapmayın yeni stadımızda yeni ligimizi izleriz seneye Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)