DG Sivasspor - B. Giresunspor
19-10-2022, 23:06,
RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor
daha önce de yazmıştım, Yeni Giresunspor yükleniyorrrrr
Reply
20-10-2022, 00:45, (This post was last modified: 20-10-2022, 00:50 by sokakbaşımeyhane.)
(19-10-2022, 21:13)maicon_28 Wrote:
(19-10-2022, 17:13)sokakbaşımeyhane Wrote: osman çırağın önünü kapayan siyasetçiler şimdi hesap versin..merak etmeyin 3 .lige düşeriz osman çırak sahip çıkar daha sonra yine küfür ederiz. yeni karaahmetler gibi yeni sacitler gibiler prim yapar Giresun spor üzerinden... Kıssadan hisse bu takımı Karaahmet çıkarmamış o sadece parasız piyondur..Bu takımı Canikli çıkarmıştır.Canikli düşürecektir..Siyasetin eline bu kadar bakarsan avuçlaya avuçlaya gidersin tepe taklak..

abi Osman Çırak'a çok güveniyor muydun ?
Seçilse banko başarılı olur muydu

Konu aslında Osman çırak mevzu da değil onun da hataları vardır ama ben hala iddia ederim 3.ligde kimse takıma sahip çıkmazken bu adam iyi ya da kötü takima destek olmuştu şampiyon yapmıştı en son başkan olduğunda olguncu tayfa tarafından linç edilmişti karaahmet i yendiği seçimden sonra bence en sansasyonel transferler yapmasına rağmen şimdi kendini Giresunspor aşığı gören tayfalar var isim vermeyeceğim daha 3.haftadan adamı istifaya davet etmişlerdi..Bu gözler karşıyaka macinds Giresun gol yediginde sevinen şeref yoksunlarini gördü..şimdi bazilari tribun liderciligi oynuyor seçimden önce karaahmet le yola çıktık karaahmetle devam ederiz pozları veriyordu şimdi en büyük düşmanı oldu...eee cikarsiz sevenler bunları yemez...yani kısaca siyaset çırağın önünü kesti canikli ve eski başkanlar pisliklerini ört bas etmek için piyon lazımdı o piyonda karaahmetti o da ekmek yediği kaba pisleyince parasız pulsuz kaldı..Yani bu borçlarla kim sahip çıkar orası artik zor,,,,
Giresunspor AKP'nin arka bahçesi yapıldığında maalesef bitti bitirildi...Canikli bile dayanamadı pislikleri gördüğünden dolay adamı istifaya davet etti..ama rant büyük olunca bu da bırakmadı...olan Giresunspor a oldu.
Derelili çotanak
Reply
20-10-2022, 11:21,
(19-10-2022, 22:34)bulancak28 Wrote: https://twitter.com/canselkemiksiz/statu...9875035137

Şöyle bir mevzuyu ben gerçekten görmedim iki ihtimal var ya bizim yönetim iş bilmezin de ötesinde dolandırıcı ve sahtekar, yani bildiğin kötü niyetli davranmışlar. Ya da Jean Pyerre büyük "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" çocuğu.

aynen orada murat renktaş ta demiş adama 5 ay sonra başka takımla sözleşme imzaladı madem fifa böyle ceza verdi e adama neden izin verdi . 
bence orada tamamiyle takipsizlik var. 
aslında onu buraya getiren menejeri kovalamak lazım. 

bu arada bize yeni giresun , giresun fk kurdurmazlar. 
siyasimiz güçlü değil. 
canikli küskün olmasa şuan kurulmuşta da . ben pek sanmıyorum . yok olur gideriz aksi durumda
Reply
20-10-2022, 11:58,
(20-10-2022, 11:21)semiko Wrote:
(19-10-2022, 22:34)bulancak28 Wrote: https://twitter.com/canselkemiksiz/statu...9875035137

Şöyle bir mevzuyu ben gerçekten görmedim iki ihtimal var ya bizim yönetim iş bilmezin de ötesinde dolandırıcı ve sahtekar, yani bildiğin kötü niyetli davranmışlar. Ya da Jean Pyerre büyük "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" çocuğu.

aynen orada murat renktaş ta demiş adama 5 ay sonra başka takımla sözleşme imzaladı madem fifa böyle ceza verdi e adama neden izin verdi . 
bence orada tamamiyle takipsizlik var. 
aslında onu buraya getiren menejeri kovalamak lazım. 

bu arada bize yeni giresun , giresun fk kurdurmazlar. 
siyasimiz güçlü değil. 

canikli küskün olmasa şuan kurulmuşta da . ben pek sanmıyorum . yok olur gideriz aksi durumda

Eynesil az bi yürüsün bak nasıl kuruyorlar oy devşirmek için. Akbaba gibi üşüşürler başına.
Reply
20-10-2022, 13:59,
Şimdilik Giresunspor taraftarı gazetecimiz Murat Ümit'ten öğrendiğimiz kadarıyla boş kağıda imza atılmış, oyuncu 1 gün öylesine antremana girmiş.
Devamında Preyye sağlık raporundan şüphelenince bir daha test yapmışlar sonuç bildiğimiz gibi çıkmış, oyuncu kendini önemsemeden 1 sene oynamak isteyince Hakan başkan olmaz demiş.
Fifa da Türk ligi kara listede olduğu için antrenman fotosu, boş kağıda imza fotosunu gösterilince hemen basmış cezayı deniliyor.
Murat Ümit, kime sorduysam kağıt boş idi, eğer bu açıklama yalan ise size görüştüğüm isimleri de açıklayacağım ve CAS'tan olumlu dönüş alamazsak yönetimi ciddi eleştirenler kanadına geçeceğini söyledi.
Ben su cezayı alırsak kulüp yöneticileri cezayı cebinden karşılamadıkları için her türlü davanın açılması gerektiğini düşünüyorum.

Konu dışı:Arkadaşlar Giresunspor için çaba harcayan gazeteci arkadaşlarımızdan herhangi birini seçip basit destekler vermemizin yerel medyamız açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Sizin de aynı fikirde olmanız dileğiyle.
Reply
20-10-2022, 14:25, (This post was last modified: 20-10-2022, 14:25 by sokakbaşımeyhane.)
FIFA nin goruntuyle transfer yasağı getirdiği bizimkilerin gerizekaliligindan daha çok gerizekalliktir..Ana ben böyle bir ihtimal düşünmüyorum bizimkiler bir poklar yemiştir..keşke yanilan biz olsak
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)