2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
06-12-2024, 09:14,
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Cebinden para vermeyecek adam aday olmasın arkadaş.... Reklam yeri degil burası Samsun başkanı gibi servet dağıtacak varsa buyursun gelsin yoksa başkan ol üç gün sonra borç bu kadar şu kadar ödeme var bizden öncekiler yemiş siyasiler bize destek olsun vs vs diyeceksen öncekilerden farkın kalmaz.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
07-12-2024, 00:21,
Dinleyenlere mantıklı gelmemiş Smile bu arada 26 fifa dosyası ile 1. sıradayız bu kadar dosya açılması çözülmesi yaklaşık 10 yıl sürer normal şartlarda tarih olduk çok uçuk kaçık bir mucize olmaz ise hayırlı olsun batlama çıkarsa isim değiştiririz Giresunspor FK ...
Başkentten !
Reply
07-12-2024, 12:27,
turkuaz_0628 Wrote:Dinleyenlere mantıklı gelmemiş Smile bu arada 26 fifa dosyası ile 1. sıradayız bu kadar dosya açılması çözülmesi yaklaşık 10 yıl sürer normal şartlarda tarih olduk çok uçuk kaçık bir mucize olmaz ise hayırlı olsun batlama çıkarsa isim değiştiririz Giresunspor FK ...
Olayın kendisi mantıksız zaten en başta? Giresunsporu bukadar sıkı takip eden biri olarak ne merak edip adamı araştırdım acaba kimmiş diye ne de toplantısını dinleme gereği duydum. Oysa normal şartlarda bir taraftarın heyecanlanmasi gerekmez mi şu durumda? 

Düşünsene sen Almanya'da bile olsan şehrini memleketini çok seviyorsun takımının bu hallerde olmasını yediremiyorsun ve destek olmak istiyorsun.  Peki bunun için 2 sene önce ortaya çıkıp şimdi harcayacağın paranın çeyreği ile süper ligde devam eden kısaca gayet güzel işleyen bir sistemi devam ettirir ve büyütürdün. Eğer birazcık olsun içinde Giresunspor diye bişey varsa haliyle takımın durumunu takip ediyor olursun. Süper ligde sahipsiz kaldığında ortada yoksun. Süper ligden düştü sahipsiz durumda yine yoksun. Artık tarih olmuş sayılır sadece arada formaliteden 2 ve 3.ligleri de oynaması gerekiyor durumda ortaya çık ve ben bu takımı kurtarıcam de. He knk he anladım.
Reply
09-12-2024, 20:42,
-6 puan daha ceza almışız. Dosya Milinkovic dosyasıymış.
Reply
10-12-2024, 00:18,
Buraya kadarmış. Daha Milinkovicten ceza geliyor. Daha neler gelir neler o zaman.
Reply
11-12-2024, 00:11,
Maalesef mucize olmaz ise GİRESUNSPOR tarih olmuştur... Bu seneyi geç seneye de takır takır - puanlar ile 3. ligde de kalmamız imkansız evet şimdi şöyle 100 kg kına alıp gezmek lazım bu duruma vesile olan herkese tarih sizi yazdı, alın yakın .ötünüze diye çok şeyler yazarımda hemen dava açılıyor gerek yok bu itlere ...

Hatıralarımda Denizlideki ve Bursadaki yükselme maçları ile şampiyon olup süper lige çıkmamız elbetteki unutulmaz olarak kaldı, bir Kocaeli, Bir Bursaspor, bir lige dönmeye çalışan Eskişehir olabilir miyiz elbetteki olamayız bu şehirde ilk önce ben Giresunluyum ben çok seviyorum diyeni .ikeceksin !!! yaklaştırmayacaksın Allahın laneti, gazabı üstlerine olsun yeminle çok üzülüyorum tarih olduk ....
Başkentten !
Reply
15-12-2024, 18:44,
Bu ara çok iyi gidiyoruz maşallah. 1 puan daha alırsak 0 puana ulaşıp ilk yarıyı çok iyi bir yerde bitirebiliriz.
Reply
16-12-2024, 09:00,
Düşme potasının da hala 9-10 puanda olması ayrı komik. Ligin kalitesini gösteriyor.
Reply
17-12-2024, 09:31,
daha öncede yazmıştım bizim çocuklar doğru oyun stili ile her türlü iş yapar. şu eksi cezalar olmasa ligde kalırdık bu kadar açık konuşuyorum . ama daha milinkovicden ceza geliyorsa bence seriden kapatalım millet telef olmasın.
eskişehir bursa hele ki kocaeli ( amatörden beri güzel yapılanma ve full destek ) imkansız.
bizde olanı ben yiyemedim diye kavga ediyorlar da . kim çıkıp planlama yapıp destek toplayacak.
bizim gibi yerlerde olur bu . ancak şirketleşme olduğun an biraz daha makul seviyelerde olur.
neyse artık batlama çıkar adını değiştirirz sonra şirket yaparız gider bir şekilde.
çorum fk manisa bu şekilde var oldular.
üzücü kısım eski başkan bu durum çözülebilirdi diyor.
ya dinliyorum kapılıp gidiyorum ikna kabiliyeti çok yüksek.
kimse de demiyorki ya esat mala vardı ne oldu o iş.
2 maç oynayıp kaçan champness ın kulübüne neden borcumuz var demiyor.
adam rap yaparken top oynuyor gidip bonservis veya yetiştirme bedeli veriyorsun .
kafalar kıyak.
Reply
22-12-2024, 19:48,
4-0 yenildik. Şaşırtan bir durum yok tabi.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)