34. Hafta | ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ - Y.Malatyaspor ..... 2-1
10-05-2014, 18:29,
RE: 34. Hafta | Şampiyon Giresunsporumuz - Y.Malatyaspor
İnşallah şampiyonluk durumu için yeterli stok hazırlanmıştır.
Stadın önüne de seyyar mağaza getirebilirler.

5-10 bin ürün satılsa süper gelir olur maç günü.
Reply
10-05-2014, 19:35,
(10-05-2014, 17:57)chotanax Wrote: Acilisa giden arkadaslara soru; ürünler nelerdir, pos var mi? Duvar saati ve kravati taktim kafaya. Bu ürünler var mi? Urunler nasil fiyatlandirilmis?

Bu arada zamanlama kötünün iyisi olmus. Gec bile kalinsa tebrik etmek gerek yinetimi
Yarin inşallah şampiyon olursak ilk gunden ilk uc senenin hasilat rekoru kirilabilir.

Kısa bilgi; formanın 60 TL olduğunu biliyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
10-05-2014, 20:47,
Big Grin  RE: 34. Hafta | Şampiyon Giresunsporumuz - Y.Malatyaspor
(09-05-2014, 23:36)turkuaz_0628 Wrote: Tesislere yapılan ziyaret on numara ,herkes nefesini tuttu tabiri caizse yanlız birşeye dikkat çekmek istiyorum gören oldumu daha önce bilmiyorm ama bizim her işimiz bi yarım mk Smile biletlerin üzerindeki YTL ibaresi nedir abi yaa kaldıralı sene oldu hala 10 YTL yazıyor biletleri basan kimse TL ye geçtiğimizi söyleyiversin BİRDE malum bi taraftar sitesi çocuk getirmeyin maça diye haber ypmış ulan çocuğu ŞAMPİYONLUK MAÇINA getireceksinki İstanbul takımlarını tutmasın GİRESUNSPORU şehrinin takımını sevsin tribnde kimse ezmez kimsenin çocuğunu alsın önüne izletsin .....

kardeşim o biletler ta bankasya günlerinden o zamanki biletler hala o zamanda bileeti basan firma aynıydı heralde sıkıntı onlarda...Big Grin
Reply
10-05-2014, 20:56, (This post was last modified: 10-05-2014, 21:02 by heyulaanil28.)
Neşemiz Yerine Gelsin Coşalım Maç Havasına Girelim Smile

HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
10-05-2014, 21:03,
Store açıldı iyi has oldu da şu amblem problemini bir türlü aşamıyoruz
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
10-05-2014, 21:08, (This post was last modified: 10-05-2014, 21:19 by ziza82.)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/h...8175_n.jpg arkadaşlar mağazamızın içi ürünler buyrun bakın...

çotanak store nin 6 saatlik geliri 12.800 tl herkese teşekkürler yarında büyük bir gelir elde eder inşallah mağazamız...
Reply
10-05-2014, 21:31,
Atki forma kupa.... bunler mevcut ama kol ve duvar saati, kravat, alt ust eşofman, tulum, yagmurluk, semsiye, mont, gomlek, tshirt, bebe kıyafetleri. Yarin sampiyon olacaksak bu urunlerin hepsi olmaliydi. Sampiyon olunca kimsenin gozu gormez. Bol harcar.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
10-05-2014, 22:56,
12.800 Çok iyi rakam rakam 6 saatte ,ürün çeşiti çok az alan forma kupa fındık alırdır ,elde ne kadar forma var acaba yarın daha çok kalabalık olur ,forma yok çekimez umarım birde bu formanın kaç farklı fiyatı var istanbulda 70 tl feshane kapanış günü 50 tl storede 60 tl üst rakamlardan alanlarada haksızlık yapılmamalı , forma orjinal sanırım kredi kartına taksit imkanı filan varmı ?
Başkentten !
Reply
11-05-2014, 00:25,
bu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" saate bişi oldu bakıyorum bakıyorum hala aynı yerde kafaları yedik hayırlısıyla bi sabah olsa....
Reply
11-05-2014, 05:17,
transfer tahtası giresunun ayıbı pankartını açalı tam 16 hafta olmuş o zaman ortalama 14 puan gerideydik şimdi bir mucizeyi gerçekleştirmek üzereyiz allah utandırmasın bugün bu çocuklar tarih yazacak bizi sevince bogacak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)