05-05-2021, 15:19,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
RE: 34. Hafta | Tuzlaspor - ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
(05-05-2021, 14:37)d3sperandum Wrote: (Konuyla alakasız) hepimizin bildiği üzere klübümüzün ekonomik anlamda dar boğazda olduğu malum. instagram vb. sosyal platformlarda 20yearschallenge diye bir akım dünden beri almış başını gidiyor. biz de aynı mantıkla bir challenge yaratıp seyircisiz hatıra biletleriyle takımımıza destek toplasak nasıl olur? takımımızın şampiyonluk umudu dolayısıyla sosyal medyada oldukça popüler olabileceğini düşünüyorum. Herkes 3 tanıdığına bilet aldırsa bile çorbada tuzumuz olur.
Takip ettiğim kadarıyla vali bey bu işleri çok seviyor. Onu bile etiketleyip işi baslatabilirim.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
05-05-2021, 15:35,
(This post was last modified: 05-05-2021, 15:39 by d3sperandum.)
|
|
d3sperandum
Member

|
Threads: 0
|
|
(05-05-2021, 15:19)chotanax Wrote: (05-05-2021, 14:37)d3sperandum Wrote: (Konuyla alakasız) hepimizin bildiği üzere klübümüzün ekonomik anlamda dar boğazda olduğu malum. instagram vb. sosyal platformlarda 20yearschallenge diye bir akım dünden beri almış başını gidiyor. biz de aynı mantıkla bir challenge yaratıp seyircisiz hatıra biletleriyle takımımıza destek toplasak nasıl olur? takımımızın şampiyonluk umudu dolayısıyla sosyal medyada oldukça popüler olabileceğini düşünüyorum. Herkes 3 tanıdığına bilet aldırsa bile çorbada tuzumuz olur.
Takip ettiğim kadarıyla vali bey bu işleri çok seviyor. Onu bile etiketleyip işi baslatabilirim.
formamızı alıyoruz tabi ama bu biletlerin formadan daha çok giresunsporumuza katkı sağladığını düşünüyorum. parası da sadece 1 paket sigara parası. milletimizi ürkütmez. hem bizim halkımız çok sever "dostlar alışverişte görsün" mantığını. giresunspor'la hiç arası olmamasına rağmen bilet alıp paylaşacakları biliyorum kendi listemde. form ahalisi ne der bilmem ama kıvılcımı çaksan arkası gelir bence. kıvılcımı çakarsan hastaghi bize söyleyiver de aynı hastaghden devam edelim.
---ÇEPNİ BOYU ÇOTANAKLAR---
|
|
05-05-2021, 15:43,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Bilet satışıyla ilgili storenin sitesinde bulunan sayaç maç maç mı güncelleniyor acaba ? Daha önce baktığımda 4 bin küsürdü şu anda 3720 rakamını görüyorum.Tuzla maçı özelinde satılan bilet adeti mi 3720 ?
Bilet mevzusu dönmüşken rakama bakıp çok düşük sayılardayız, yakışmıyor bizlere diyecektim.Baktım, bir önce baktığım rakamın altında bir sayı var.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
05-05-2021, 15:47,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
|
|
Instagram'da valiyi etiketleyip paylaştım, üç beş kişi daha girişin şu işe uşaklar. Sargunc ben...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
05-05-2021, 15:52,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
|
|
Yardımcı olur musunuz? Çok anlamıyorum bu işlerden, kulübü etiketlemedim maalesef. Ekleyebilir miyim?
|
|
05-05-2021, 15:57,
|
|
d3sperandum
Member

|
|
|
(05-05-2021, 15:52)chotanax Wrote: Yardımcı olur musunuz? Çok anlamıyorum bu işlerden, kulübü etiketlemedim maalesef. Ekleyebilir miyim?
abi fotoyu gördüm eline sağlık, gönderi yerine story olarak paylaşırsan daha akıcı olur gibi. bir de konu başlığı lazım. bu konuda deneyimli arkadaşlar fikir verebilir.
---ÇEPNİ BOYU ÇOTANAKLAR---
|
|
05-05-2021, 16:04,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
|
|
Story'yi bilsem. Yapabilir miyim şimdi?
|
|
05-05-2021, 16:44,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
|
|
Kafama göre birşeyler yaptım, inşallah doğru yapmisimdir. Devire bak arkadaş, şehrin valisini etiketleyip goygoy yapıyoruz ?
|
|
05-05-2021, 18:01,
|
|
gorelelibey
Posting Freak

|
|
|
BEN ADANA DEMIR MACINDA 25 BILET ALDIM SONRA ALTINORDU MACINDA DA 25 BILET ALDIM BU SON MACA DA 25 BILET ALACAGIM SENEYE DE ALACAGIM CEVREMEDE ALDIRACAGIM YETERKI GIRESUN UM SAMPIYON OLSUN CANIMIZ FEDA OLSUN
|
|
|