08-02-2018, 17:01,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
İsim hakkını kaç paraya verdik orası da muamma.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
08-02-2018, 17:19,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
|
|
Yılmaz Hocam inşallah şu Reis e bir güzel dayak atarsın.
|
|
08-02-2018, 17:43,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
hayırlı olsun hoca, katkısı olacaktır bence, hem camiaya da bi hava katacaktır, futbolcular üzerinde de olumlu etkisi olacaktır
|
|
08-02-2018, 18:09,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(08-02-2018, 16:49)Yaglidereli Wrote: Şu süreçte gerek kupada geldiğimiz yer olsun, gerek başakşehiri elememiz olsun, gerek Aykut kocamanın açıklamaları olsun, gerek dialibanın tercümanı olsun, gerek Dodo'nun penaltısı olsun, gerek şimdi Yılmaz Vural'ın açıklanması olsun; o kadar çok etkileşim oldu ki sosyal medyada Giresunspor adına değerlendiremedik. Akın çorap bu işten en karlı çıkan oldu. Resmen adamlar herkesin zihninde yer etti.
bende hep bundan bahsettim. şuan sabahtan beridir beinsports açık. hayatımda bir tv kanalında bu kadar çok ''akın çorap giresunspor'' ismini duymadım. gerisini siz düşünün.
|
|
09-02-2018, 00:16,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Sponsordan benim bildiğim 3 milyon civarı geldi, bahsedilen firma kayyumda o sebeple devlet eliyle işletiliyor, Canikli Tüm kayyumlardan sorumlu kişi bağlantıyı yapan caniklidir, bu sene katkısı maddi anlamda çok büyük ama gel gör ki, bu sene o kadar çok ezildiğim olduki çorapspor dan tut da leş gibi koktulara varan dek iğrenç espirilere maruz kaldım ve kaldık, Giresunspor ismine yakışmayan bi sponsor oldu maddi anlamda bu para reddedilemez ama kendimizi küçük düşürücü bir şekilde olunca pek değeri yok gözümde.
Başkentten !
|
|
09-02-2018, 00:48,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Sosyal medya hesabı daha yeni Yılmaz Vural'ı açıkladılar zahmet oldu Yılmaz Vural'ın takipçi sayısından fazla Giresunspor'u meyşınladığı fav fazla gel gör ki bunları değerlendirecek piar yapacak yönetim yok başkanada msj attım amatördeki Ordu bile sosyal medyayı iyi kullanıyor adamların mavi tıkı bile var ve daha aktifler Yılmaz Vural'ı getirdik diye antrenmanda göğsünü gererek poz vermeye benzemiyor bu işler Yılmaz Vural gelmiş bir yarim saniyelik video koy Yılmaz Vural'ın ağzından antrenmandan fotoğraf koymak zor olmasa gerek.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
09-02-2018, 02:35,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
|
|
(09-02-2018, 00:16)turkuaz_0628 Wrote: Sponsordan benim bildiğim 3 milyon civarı geldi, bahsedilen firma kayyumda o sebeple devlet eliyle işletiliyor, Canikli Tüm kayyumlardan sorumlu kişi bağlantıyı yapan caniklidir, bu sene katkısı maddi anlamda çok büyük ama gel gör ki, bu sene o kadar çok ezildiğim olduki çorapspor dan tut da leş gibi koktulara varan dek iğrenç espirilere maruz kaldım ve kaldık, Giresunspor ismine yakışmayan bi sponsor oldu maddi anlamda bu para reddedilemez ama kendimizi küçük düşürücü bir şekilde olunca pek değeri yok gözümde.
3 milyon bir kulübün isim hakkı için çok çok düşük bir para. Hele de bizim gibi devamlı kamuoyunun önünde olan bir kulüp için çerez parası diye düşünüyorum. Saçma sapan, iğrenç esprilere boşu boşuna katlanmışız o zaman.
|
|
09-02-2018, 09:42,
|
|
(08-02-2018, 16:49)Yaglidereli Wrote: Şu süreçte gerek kupada geldiğimiz yer olsun, gerek başakşehiri elememiz olsun, gerek Aykut kocamanın açıklamaları olsun, gerek dialibanın tercümanı olsun, gerek Dodo'nun penaltısı olsun, gerek şimdi Yılmaz Vural'ın açıklanması olsun; o kadar çok etkileşim oldu ki sosyal medyada Giresunspor adına değerlendiremedik. Akın çorap bu işten en karlı çıkan oldu. Resmen adamlar herkesin zihninde yer etti.
Akın çorabın anlaşması ne kadar defolup gitsinler şu kulübün isminden
Derelili çotanak
|
|
|